Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια γνωρίζει κάποιος να μου πει το τραγουδια της cosmote που ειναι η πολη σαν χιονοδρομικο και ετσι>>χονια και σκι σνοουμπρορντ και διαφορα παιζουν.Ευχαριστώ.

Δημοσ.
ποο ρε φίλε, ντάξει είσαι απίστευτος ρε, ευχαριστώ πολύ!!!! κοίτα που ασχολούμαι με τέτοιο είδος μουσικής και να μην μου έρχεται καμιά ιδέα...

Αν σε ενδιαφέρει βρίσκεται στην συλλογή Lilium Butterflies της Άννας Αναστασίου.

Δημοσ.
To τραγούδι μιας διαφήμισης της wind,με το C905,που διαφήμιζε τις πτήσεις που έκανε δώρο μαζί με το κινητό

5 posts πιο πάνω:

«Ten Years After - I'd Love To Change The World»

Δημοσ.

Ρε παιδια το τραγούδι απο την καινούργια του Γερμανού με τον κουμπάρο ποιο είναι ?

Αυτο το "ανατολίτικο" λεω...

Δημοσ.

Πριν λιγα επεισοδεια,στο Ποιος μας πιανει,επαιξε ενα πολυ γνωστο ρυθμο την ωρα που το αυτοκινητο της χαζης επεφτε στον γκρεμο..Ελεγε συνεχεια si senior...

Δημοσ.
«Ten Years After - I'd Love To Change The World»

η ιδια κομματαρα δλδ που παιζει κ στη τελευταια διαφημιση της cosmote.

Δημοσ.

Όντως το κομμάτι είναι μυθικό.Φαντάζομαι πως θα είναι να ζούσες σε εκείνη την εποχή που άκουγαν μόνο κλαρίνα κ δημοτικά στο ραδιόφωνο να έπιανες στα AM και να άκουγες αυτό....Τι αίσθηση θα προκαλούσε άραγε...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω εάν έχει ζητηθεί ξανά - ψάχνω το κομμάτι από τους τίτλους τέλους στο σήριαλ "ευτυχισμένοι μαζί"...καμιά ιδέα κανείς;

ευχαριστώ

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω εάν έχει ζητηθεί ξανά - ψάχνω το κομμάτι από τους τίτλους τέλους στο σήριαλ "ευτυχισμένοι μαζί"...καμιά ιδέα κανείς;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα ορχηστρικο πιανου στο 14 επεισοδιο στα σαραντα κυματα.Αρχιζει στο 27 λεπτο...γενικοτερα αν εχει καποιος πληροφοριες για τα ορχηστρικα της σειρας θα με βοηθουσε πολυ...

Δημοσ.

Παιδια Ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στη διαφημιση των πτι-μπερ (μπισκοτα)? Το Εχω Ψαξει και δεν το βρισκω ... Ευχαριστο!!!:-D

Δημοσ.
Παιδια ψαχνω ενα ορχηστρικο πιανου στο 14 επεισοδιο στα σαραντα κυματα.Αρχιζει στο 27 λεπτο...γενικοτερα αν εχει καποιος πληροφοριες για τα ορχηστρικα της σειρας θα με βοηθουσε πολυ...

«Yann Tiersen - Childhood I»

Από το soundtrack της ταινίας «Good Bye Lenin!».

Μοναδική μουσική, υπέροχη ταινία.

Αν έχεις κάτι ηχογραφημένο από αυτά που σε ενδιαφέρουν, θα βοηθούσε πολύ όσους δεν βλέπουμε τη σειρά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...