syrbanana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ olganitsa1994!Να σαι καλά!
derorist Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αν είναι αυτή που μόλις είδα: «Ten Years After - I'd Love To Change The World» ..οντως,αυτο ειναι!!
tsaki_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 To τραγούδι μιας διαφήμισης της wind,με το C905,που διαφήμιζε τις πτήσεις που έκανε δώρο μαζί με το κινητό
mesc4l Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια γνωρίζει κάποιος να μου πει το τραγουδια της cosmote που ειναι η πολη σαν χιονοδρομικο και ετσι>>χονια και σκι σνοουμπρορντ και διαφορα παιζουν.Ευχαριστώ.
Smoke_City Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 To τραγούδι μιας διαφήμισης της wind,με το C905,που διαφήμιζε τις πτήσεις που έκανε δώρο μαζί με το κινητό Αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=NEOem7U2LPE
dimisd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ποο ρε φίλε, ντάξει είσαι απίστευτος ρε, ευχαριστώ πολύ!!!! κοίτα που ασχολούμαι με τέτοιο είδος μουσικής και να μην μου έρχεται καμιά ιδέα... Αν σε ενδιαφέρει βρίσκεται στην συλλογή Lilium Butterflies της Άννας Αναστασίου.
Cristina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 To τραγούδι μιας διαφήμισης της wind,με το C905,που διαφήμιζε τις πτήσεις που έκανε δώρο μαζί με το κινητό 5 posts πιο πάνω: «Ten Years After - I'd Love To Change The World»
ELMOBO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια το τραγούδι απο την καινούργια του Γερμανού με τον κουμπάρο ποιο είναι ? Αυτο το "ανατολίτικο" λεω...
katerinaki16 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λιγα επεισοδεια,στο Ποιος μας πιανει,επαιξε ενα πολυ γνωστο ρυθμο την ωρα που το αυτοκινητο της χαζης επεφτε στον γκρεμο..Ελεγε συνεχεια si senior...
ekkli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 «Ten Years After - I'd Love To Change The World» η ιδια κομματαρα δλδ που παιζει κ στη τελευταια διαφημιση της cosmote.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Όντως το κομμάτι είναι μυθικό.Φαντάζομαι πως θα είναι να ζούσες σε εκείνη την εποχή που άκουγαν μόνο κλαρίνα κ δημοτικά στο ραδιόφωνο να έπιανες στα AM και να άκουγες αυτό....Τι αίσθηση θα προκαλούσε άραγε...
schv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω εάν έχει ζητηθεί ξανά - ψάχνω το κομμάτι από τους τίτλους τέλους στο σήριαλ "ευτυχισμένοι μαζί"...καμιά ιδέα κανείς; ευχαριστώ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω εάν έχει ζητηθεί ξανά - ψάχνω το κομμάτι από τους τίτλους τέλους στο σήριαλ "ευτυχισμένοι μαζί"...καμιά ιδέα κανείς; ευχαριστώ
olganitsa1994 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ψαχνω ενα ορχηστρικο πιανου στο 14 επεισοδιο στα σαραντα κυματα.Αρχιζει στο 27 λεπτο...γενικοτερα αν εχει καποιος πληροφοριες για τα ορχηστρικα της σειρας θα με βοηθουσε πολυ...
seva5890 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια Ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στη διαφημιση των πτι-μπερ (μπισκοτα)? Το Εχω Ψαξει και δεν το βρισκω ... Ευχαριστο!!!
Cristina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ψαχνω ενα ορχηστρικο πιανου στο 14 επεισοδιο στα σαραντα κυματα.Αρχιζει στο 27 λεπτο...γενικοτερα αν εχει καποιος πληροφοριες για τα ορχηστρικα της σειρας θα με βοηθουσε πολυ... «Yann Tiersen - Childhood I» Από το soundtrack της ταινίας «Good Bye Lenin!». Μοναδική μουσική, υπέροχη ταινία. Αν έχεις κάτι ηχογραφημένο από αυτά που σε ενδιαφέρουν, θα βοηθούσε πολύ όσους δεν βλέπουμε τη σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα