firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς ποια μουσική είναι η παρακάτω; Ακούγονταν στο τελευταίο επεισόδιο του "Είσαι το ταίρι μου". Στην σκηνή με τον Λάζαρο και τον Γρηγόρη που πακετάρει για να φύγει. http://rapidshare.com/files/196978480/music.mp3.html
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Η μελωδία είναι του Alan Silvestri από το «Forrest Gump». Νομίζω το κομμάτι «I'm Forrest... Forrest Gump».
censOred Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς ποια μουσική είναι η παρακάτω; Ακούγονταν στο τελευταίο επεισόδιο του "Είσαι το ταίρι μου". Στην σκηνή με τον Λάζαρο και τον Γρηγόρη που πακετάρει για να φύγει. http://rapidshare.com/files/196978480/music.mp3.html το ψαχνα και εγω με έναν φίλο μου αυτό.νομίζω ότι τελικα το χαμε βρει.δηλαδη αυτος το χε βρει.θα σ πω αν είναι αυριο.εκτος και αν το χεις μάθει νωρίτερα.
mikozouko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τη μουσική που παίζει στη νέα διαφήμιση του Volvo XC60?Ειναι αυτή που το αυτοκίνητο φτιάχνεται στον αέρα και στο τέλος λέει: "το αυτοκίνητο που σταματάει μόνο του". Το τραγούδι είναι αυτό SALEM AL FAKIR - IT’S ONLY YOU (PART II) Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2009 από mikozouko Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Σβήσε το link.Δεν επιτρέπονται αυτά στο Insomnia.
mikozouko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Σβήσε το link.Δεν επιτρέπονται αυτά στο Insomnia. οκ! Συγγνώμη δεν το ήξερα. Το είδα που το έκανε ο firewalker και θεώρησα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.
firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Η μελωδία είναι του Alan Silvestri από το «Forrest Gump». Νομίζω το κομμάτι «I'm Forrest... Forrest Gump». Σε ευχαριστώ πολύ!!!
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 οκ! Συγγνώμη δεν το ήξερα. Το είδα που το έκανε ο firewalker και θεώρησα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. o firewalker είναι παλαίουρας και φανατικός e-φίλαθλος... δεν τον πιάνεις τίποτα
pieris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Το τραγούδι είναι αυτό SALEM AL FAKIR - IT’S ONLY YOU (PART II) Ευχαριστώ για την απαντηση αλλα δεν ειναι αυτο.
Nikol Thess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 γεια σε ολους. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά "Ο Λάκης ο γλυκούλης", στη σκηνή όπου ο Λάκης ξετυλίγει το σάντουιτς που του έφτιαξε η Βόυλα κι έχει βάλει πάρα πολύ αλουμινόχαρτο?? Γενικότερα ακούγεται συχνά στη σειρά ευχαριστώ
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδια το τραγουδι που παιζει στη νεα διαφημηση της TOYOTA με το IQ ξερει κανεις πως το λενε?
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδια το τραγουδι που παιζει στη νεα διαφημηση της TOYOTA με το IQ ξερει κανεις πως το λενε? το είπαμε πιο πίσω...
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 αχα....κοιτα να δεις και εψαξα και πριν postαρω αλλα δεν το ειδα... με το google το βρηκα.... danke...
PeiramatoZwo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως ξέρετε το τραγούδι για την τελευταία διαφήμιση της cosmote; Αγγλικό στίχος.
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως ξέρετε το τραγούδι για την τελευταία διαφήμιση της cosmote; Αγγλικό στίχος. Αν είναι αυτή που μόλις είδα: «Ten Years After - I'd Love To Change The World»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα