Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας ψαχνω 2 τραγουδια .το πρωτο ειναι απο το ακρως οικογενειακον οπου ο μεμος μπεγνης παιζει ενα ιταλικο κομματι στο πιανο σε ενα εστιατοριο και εκει δειπνουν νομιζω οι γονεις του και το δευτερο κομματι ειναι απο την διαφημιση cosmote οπου ειναι ενας και εχει στο μετωπο του 20 euro και μετα αρχιζει το τραγουδι .

αυτα ,θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας

ευχαριστω!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!!

Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου βρει το soundtrack που υπάρχει σε αυτό το βίντεο

>http://www.youtube.com/watch?v=zxQqCL2P8zM

είναι απο τη σειρά Βέρα στο δεξί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

ρε παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται στο trailer της ταινιας χορεψε μαζι μου που θα δειξει στον ant1 σε καποια φαση λεει κουβα...οποιοσ ξερει....ειναι αρκετα γνωστο κομματι

Δημοσ.

εχω μια δυσκολη ερωτηση: μακαρι να το ξερει καποιος και να μου το πει, γιατι ψαχνω εδω και χρονια ενα τραγουδι και δεν το βρισκω, δεν ξερω τον τιτλο.

το τραγουδι ειναι με πολυ μελωδικα vocals (φωνητικα), φοβερη μελωδια και ακουγοταν πριν απο μια δεκαετια περιπου στο star channel, οταν εβαζε τον καιρο στην οθονη με τις θερμοκρασιες πολεων. κρατουσε λιγα δευτερολεπτα , στην οθονη ειχε τις θερμοκρασιες των πολεων και ακουγοταν ενα πολυ μελωδικο ΑΑΑΑ με πολλα γυρισματα. θυμιζει yanni, vangeli, enigma, ειναι σαν οπερα. οσους ρωτησα δεν το ξερει κανεις. μεχρι τηλεφωνησα στο σταθμο και δεν το ηξεραν ουτε αυτοι. το τραγουδι πρωτοβγηκε γυρω στο 1994, παιζοταν πολυ το 1995 και το εβαζε το star channel σαν μουσικη συνοδευτικη στις θερμοκρασιες πολεων την περιοδο 1997-1998. αραγε το ξερει κανεις? εχει πολυ λιγα λογια και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ουτε απο το utube. δεν ξερω τον τιτλο. Μοιαζει με το say say say –hi tack λιγο, πιο πολύ εκει που γινεται τσιριχτο και εχει πολλα γυρισματα

σας ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Καλημέρα! Αναγνωρίζει κάποιος ή κάποια αυτό το κομμάτι;

Είναι από το 2 μέρες μόνο του Παπακαλιάτη.

(σε κάμποσες αναζητήσεις που έκανα δεν είναι κανένα από τα όποια έχουν αναφερθεί)

Εδώ το link

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.
Καλημέρα! Αναγνωρίζει κάποιος ή κάποια αυτό το κομμάτι;

Είναι από το 2 μέρες μόνο του Παπακαλιάτη.

(σε κάμποσες αναζητήσεις που έκανα δεν είναι κανένα από τα όποια έχουν αναφερθεί)

Εδώ το link

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Έχει αναφερθεί σίγουρα.

«Angélique & Jean-Claude Nachon - Complication»

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Μια βοήθεια.Φαντάζομαι πως έχετε δει τη καινούρια διαφήμιση της wind με τα θέλω και τα πρέπει.Ξέρετε ποια εννοώ:Αυτή που λέει ο πρέπει στον θέλω "Πρέπει να σε οργανώσω.Στις 6 θα έχεις μάθημα κτλ".

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν κάποιος ξέρει να μου πει πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στο τέλος της διαφήμισης.

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...