hugelacky Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή είναι κομματάραAlfa Romeo 159 spot: http://www.mitoalfaromeo.com/html/download.html lyrics:http://www.alwaysontherun.net/portis.htm#h title:portishead-roads (dummy)!!! Παρακαλώ έναν DSL-α αν μπορεί να το βρεί και να μας πει αν είναι το κανονικό ή καποια διασκευή.Εγω μόνο live το βρήκα. Tο κανονικό roads από Portishead είναι μόνο που στο spot έχουν συρράψει 3 τμήματα από το original song. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inlove.. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Tο κανονικό roads από Portishead είναι μόνο που στο spot έχουν συρράψει 3 τμήματα από το original song. :wink: Ευχαριστώ! hugelacky! Ναι το προσεξα οτι είναι κομμένο και ραμμένο.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Γιά το Johnny Walker Black Label δοκιμάστε αυτό...Supreme Beings Of Leisure - Never The Same dim_b να'σαι καλά! Χίλια ευχαριστούμε! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livadaki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Απαντω εδω στο θεμα που κλειδωθηκε για το σημα εκπομπης του fight club: Το τραγουδι που ψαχνετε ειναι το Genaside II-New life IV the hunted. Αυτο επαιζαν μεχρι και πριν απο εναμησι χρονο σαν σημα.Τωρα παιζουν το Afric Simon-Ramaya. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelly_0001 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Thank you both (Ηugelacky & Inlove), αλλά μάλλον ήμουν πολύ αφηρημένη όταν είδα το spot γιατί το album το έχω γύρω στα 3 χρόνια και δεν πολύ-κατάλαβα ότι ήταν αυτό το τραγούδι. Άσχετο αλλά και το "numb" δεν ήταν σε διαφήμιση αυτοκινήτου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inlove.. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 kanenas den gnwizei gia thn diafimisi ths skoda? :-/ Για την διαφήμιση της SKODA αυτά βρήκα.Επειδή ούτε το σποτ είδα για να ξέρω σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι φιλε SexBOX αλλά και επειδή έχω pstn.. κατέβασέ τα ή οποιος μπορεί και ας μας πει. Hide And Seek - Imogen --> μοντέλο Octavia Wagon I Try - Frameless-->μοντέλο Octavia Jingle Originale Per Skoda - Ferdinando Arns-->μοντέλο fabia Ελπίζω να είναι ένα από αυτά που ψάχνουμε ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στο χριστουγεννιάτικο σποτ της Vodafone; :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
O mitsios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Kalispera paidia..den kserw an einai dyskolo ayto poy tha rwthsw..kserete sthn tainia me ton tom kroyz "collateral" sth skhnh poy mpainoun mesa sto club pou tous khnhgane pws legetai to tragoudi pou epaize??zhtaw polla? :grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 σου απαντήθηκε στο άλλο thread... Paul Oakenfold - Ready Steady Go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρει κανείς ποιό τραγούδι παίζει στη διαφήμιση του εμπορικού κέντρου του attica; Είναι ψιλογνωστό.Το έχω ακούσει και από αλλού.Γυναικεία φωνητικά και ψιλοσπιντάτη μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaNt0M Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα , δεν ξέρω αν το ακόλουθο ερώτημα ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένη ομάδα συζητήσεων , αλλά δεν μπορούσα να το κατατάξω κάπου καλύτερα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τον καλιτέχνη και τους τίτλους τών πινάκων που εμφανίζονται στην διαφήμιση του "Johnnie Walker" με τους πίνακες. Thanx in advance! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Λίγο άσχετη με το θέμα, αλλά ενδιαφέρουσα ερώτηση. Οι πίνακες με τη σειρά που εφανίζονται... Eugene Delacroix, "The Battle of Taillebourg" Katsushika Hokusai, "Gaifu Kaisei" Georges Seurat, "Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte" Joan Miro, "Person Throwing a Stone at a Bird" Rene Magritte, "La Victoire" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 dim_b να'σαι καλά για τις εικόνες που μας έδωσες. Μόνο που τη προτελευταία του Miro δεν μπορούμε να την δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Εντάξει τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ναι-ναι! Ανοίγει τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα