saciveng Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 χαιρετιζω ολη την παρεα. ψαχνω δυο τραγουδια απο την σειρα ευτυχισμενοι μαζι και αναρωτιομουν αν μπορει κανεις να βοηθησει. επεισοδιο 31 στο 42,05 τη στιγμη που ο μαρκος μπαινει στο δωματιο της ευας επεισοδιο 32 στο 39,46 που πηγαινει να βρει ο μαρκος την ευα. ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια. φιλια
Cristina Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν είσαι εκατομυριούχος ήδη ψάξε για κανένα τηλεπαιχνίδι με μουσικές ερωτήσεις να τα σηκώσεις όλα. Θα τρελλαθώ! Δυστυχώς δεν είμαι και μου βάζεις ιδέες... χαιρετιζω ολη την παρεα.ψαχνω δυο τραγουδια απο την σειρα ευτυχισμενοι μαζι και αναρωτιομουν αν μπορει κανεις να βοηθησει. επεισοδιο 31 στο 42,05 τη στιγμη που ο μαρκος μπαινει στο δωματιο της ευας επεισοδιο 32 στο 39,46 που πηγαινει να βρει ο μαρκος την ευα. ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια. φιλια 31: «Dusty Springfield - Summer Is Over» Από τα ωραιότερα τραγούδια της Dusty... http://www.youtube.com/watch?v=WR1Prh5S8c4 Καλώς μας ήρθες.
saciveng Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω πολυ Cristina αν τυχον ξερεις και το τραγουδι του 32ου επεισοδιου θα το εκτιμουσα απεριοριστα! σ'ευχαριστω και παλι, φιλια -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 12 : 34 : 37----- το βρηκα το τραγουδι στο 32 επεισοδιο. Jo O'Meara - Never Felt Like This :lol:
antonioli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 παιδια μηπως ξερει καποιος,πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται στην σειρα πολυκατοικια ????????
alexzzz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Η αγάπη που μένει- Χατζηγιάννης και .... κλικ
mynam3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αξκουσα τυχαια τις προαλλες σε μια απο τις οντισιον του xfactor, καποιον αντρα να λεει ενα τραγουδι που ελεγε " τρελλη και αχαριστη " . Μονο αυτο μου εμεινε, δεν ειναι Τσιτσανης.Το γνωριζει κανεις? Ειναι αναγκη
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα είδα σήμερα μια διαφήμηση της Total 2% λιπαρά με φρούτα και μέλι στην οποία είναι μια γυναίκα και ένας άντρας και ακούγεται ένα ερωτικο τραγούδι.Οποιοσ την έχει δει και καταλάβει ποιο είναι ασ βοηθήση. Μια διαφημιση της total εχει το κομματι ti amo > Tozzi αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη που λες.
Johnzar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μια διαφημιση της total εχει το κομματι ti amo > Tozzi αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη που λες. ναι αυτή είναι και αυτό είναι το τραγούδι.Ευχαριστώ
katerinaki16 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Υπενθυμιζω ενα τραγουδι που ψαχνω,απο καποια επεισοδεια του "Μαυρα Μεσανυχτα",το λεει αντρας,και παει ετσι: Away from every little thing... +++ Προσθετω.Στους γειτονες,στο επεισοδειο οπου ο Αρης και η καινουρια του γειτονισσα ειναι στην πισινα,και συγκεκριμενα οταν ο Αρης κολυμπα στην πισινα,λεει ενα τραγουδακι που μου μοιαζει με Maroon 5...Αν ξερετε κατι πειτε!Ευχαριστω!
censOred Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Στο videaκι αυτό ακούγεται στο πρώτο λεπτό ακούγεται μια ωραία μελωδία.ξερει κανείς ποιο είναι το τραγούδι? Ημερολόγια
MartyMcFly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας, μαλλον θα εχει ξαναειπωθει αλλα μηπως ξερει κανεις το κομματι που ακουγεται στη τηλεοπτικη διαφημιση της "φλογα"? Thanks προκαταβολικά!
tsavi1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 γεια σας παιδες.χρειαζομαι τα φωτα σας. πριν λιγο ακουσα στο Λατρεμενοι μου γειτονες ενα τραγουδι,αυτο που παιζει οταν βγαινει ο Μπαμπης στην σκηνη στον ομορφο κόσμο. ειναι γενικα γνωστο και παιζει κυριως σε club.το μονο που συγκρατησα ηταν η λεξη fantastisch-fantastic η κατι τετοιο
MartyMcFly Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 γεια σας παιδες.χρειαζομαι τα φωτα σας.πριν λιγο ακουσα στο Λατρεμενοι μου γειτονες ενα τραγουδι,αυτο που παιζει οταν βγαινει ο Μπαμπης στην σκηνη στον ομορφο κόσμο. ειναι γενικα γνωστο και παιζει κυριως σε club.το μονο που συγκρατησα ηταν η λεξη fantastisch-fantastic η κατι τετοιο Από όσο θυμάμαι τη σκηνή πρέπει να ήταν το Mr Boombastic απο Shaggy
cv01306 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) παιδια μηπως ξερει καποιος,πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται στην σειρα πολυκατοικια ???????? Τσέκαρε αυτό: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=16721&forum=5 -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 03 : 25 : 00----- Ευτυχισμενοι Μαζί - Τραγούδι σκηνής φιλιού Μάρκου-Εύας Ε.32 ευχαριστω πολυ Cristinaαν τυχον ξερεις και το τραγουδι του 32ου επεισοδιου θα το εκτιμουσα απεριοριστα! σ'ευχαριστω και παλι, φιλια -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 12 : 34 : 37----- το βρηκα το τραγουδι στο 32 επεισοδιο. Jo O'Meara - Never Felt Like This :lol: Δυσκολεύτηκα πολύ να το βρω σε .mp3, αλλά τελικά το βρήκα και το έχω ολόκληρο! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα με το mail του να του το στείλω. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2008 από cv01306 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα