ai8erovamwn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το ξέρω,το ξέρω,είμαι τελείως παράλογη!Ζητάω να μάθω το κομμάτι που έπαιζε σε ένα video στην σημερινή εκπομπή της Στεφανίδου όπου ο καλεσμένος έκανε ποδήλατο..είναι ορχηστρικό κ αν δεν κάνω λάθος ήταν το τραγούδι της έναρξης μιας πολύ παλαιάς εκπομπής του Χαρδαβέλα..Μπορείτε να με βρίσετε όσο θέλετε..σας δίνω το ελεύθερο!
katerinaki16 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος λες το mannish boy από Muddy Waters. Η συγκεκριμένη εκτέλεση νομίζω ότι είναι από κάποιο live.. σ ευχαριστωωωωω!
teo88 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟ 7 ΖΩΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ I KISSED A GIRL ΑΠΟ KATY PERRY
Child_In_Time Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Καποιος να ξερει το instrumental κομματι απο αυτο το trailer(απο το 0:40 και μετα ξεκιναει)? http://www.youtube.com/watch?v=4N6lDS2bi5w plz το ψαχνω παντου!! thnx Θυμίζει αρκετά το στυλ των E.S. Posthumus. Για τσέκαρε τους.. Πχ. μοιάζει αρκετά με το 'Nara'.
radhruin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Γεια σας!! Εγω θέλω ένα τραγουδι απο trailer του ΑΝΤ1 καινουργιας σειρας... Είναι απο την σειρα "Παρης κ Ελενη" με την Θαλεια Ματικα. Οχι αυτο απο το trailer της σειρας (των CReal) αλλα απο το διαφιμηστικο του ΑΝΤ1....Είναι ενα πολυ γνωστό ξενο τραγουδι που το παιζει στο τελειωμα του διαφιμιστουκου spot (at the starting of the week.... καπως ετσι παει πιστευω!!!) Ευχαριστω πολυ!!!!! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2008 από radhruin
_deejay_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα ξενο τραγουδι που ακουγεται στη παρουσιαση του προγραμματος του Mega...αν το εχει κανεις υποψην του, θα ημουν ευγνωμων αν μου το ελεγε. ευχαριστω προκαταβολικα
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς πιο τραγούδι είναι αυτό που παίζει στο τέλος του βίντεο; http://www.youtube.com/watch?v=C1JTcA0dKlw&NR=1
Cristina Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς πιο τραγούδι είναι αυτό που παίζει στο τέλος του βίντεο;http://www.youtube.com/watch?v=C1JTcA0dKlw&NR=1 «John Powell - Assassin's Tango»
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 «John Powell - Assassin's Tango» ευχαριστωκοκοκοκο
smopinion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παίδες καλησπέρα!!!!! Χθες (2/10) στην εκπομπή Ελληνοφρένεια στους τίτλους τέλους έπαιξε ένα τραγούδι.... το κυπριακόν "τα ριάλια" σε ξένη βερσιόν! Ξέρει κανείς πως λέγεται και ποιος το τραγουδάει;
stewas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παιδια γεια σας μηπως ξερετε το τραγουδι που παιζει στο τελος του trailer στο 7 ζωες???
Cristina Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παίδες καλησπέρα!!!!! Χθες (2/10) στην εκπομπή Ελληνοφρένεια στους τίτλους τέλους έπαιξε ένα τραγούδι.... το κυπριακόν "τα ριάλια" σε ξένη βερσιόν! Ξέρει κανείς πως λέγεται και ποιος το τραγουδάει; Δεν είδα την εκπομπή, αλλά ίσως να ψάχνεις το «Say You Love Me» από τον Ντέμη Ρούσο.
ai8erovamwn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παιδια γεια σαςμηπως ξερετε το τραγουδι που παιζει στο τελος του trailer στο 7 ζωες???[/QUOT Μήπως λες το Mala Vida - Manu Chaο?
stewas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παιδια γεια σαςμηπως ξερετε το τραγουδι που παιζει στο τελος του trailer στο 7 ζωες???[/QUOT Μήπως λες το Mala Vida - Manu Chaο? ναι φιλε μου αυτο σε ευχαριστω παρα πολυ. εισαι και ο πρωτος
jiachouc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας.Μηπως ξερει κανενας το τραγουδι απο την διαφημηση του x-factor the audition στον αντ1?? Επισης η μουσικη του παιζει σε ολες τις διαφημησεις του famous grouse ποια ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα