Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Συγνώμη παιδιά να ρωτήσω κάτι.Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που έχει παιχτεί και στο τέλος του 4ου επισοδίου της σειράς Ευτυχισμένοι Μαζί?Πάει κάπως ''i waitng for a plane,i waiting for a train that's ok'' από ότι νομίζω.Είναι γνωστό το παίζει και στο ράδιο.Ευχαριστώ

James - Getting Away ?

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σας

αναζητω ενα τραγουδι που ακουγεται στοη διαφημιση του φοιτητικου προγραματος Younique

η διαφημιση ειναι πολυ προσφατη και δειχνει ενα φοιτικο παρτι-οποιος ξερει

το τραγουδι με σωζει

ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

καλησπέρα. μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που είχε σε επεισόδιο της 10ης εντολής με τον Γεννατά και τον Αντωνίου, τη στιγμή που, αφού ο Γεννατάς σκοτώνει το γιο του άλλου, βγαίνει από το σπίτι? ελπίζω να έχει κάποιος ιδέα, γτ εγώ παρόλο που έχω πολλά τραγούδια από τη σειρά αυτό μου διαφεύγει.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν ξερω αν σας απαντησε κανεις,αλλα το κομματι απο το nescaffe λεγεται nothing to betray και το συνεθεσε ο Μουστακας μονο για τη διαφημιση αποκλειστικα.δυστυχως δεν εχει κυκλοφορησει σε αλμπουμ!γαμω τον καφε τους μεσα :P

Δημοσ.

γεια σας παιδια ψαχνω την μουσικη απο μια διαφημιση του alpha για μια νεα σειρα. δεν θυμαμαι το ονομα της σειρας αλλα η μουσικη ειναι instrumental με κιθαρα. αν δεν κανω λαθος επαιζε σε μια ταινια αυτο το κοματι και μοιαζει με κλασικη μουσικη.

Δημοσ.
Artist: The Killers

Song: All These Things that Iʼve Done

:mrgreen:

Σευχαριστώ και εγώ γιατι το εψαχνα..πολυ καλό.

και μαρεσει το χα το cd αλλα αυτο το κομματι δεν το χα ακουσει ποτε ολοκληρο...

Δημοσ.
Για τα ορχηστρικά κομμάτια που σας είπα από το "Θα βρεις το δάσκαλό σου'' ούτε εσύ Cristina δεν ξέρεις τίποτα?Το αναφέρω ξανά γιατί ξέρω ότι είσαι πολύ καλή σ' αυτά και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να τα μάθω. Ξέρω ότι κάποια από αυτά έχουν ξανακουστεί και σε άλλες σειρές στην τηλ. παρ' όλα αυτά είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όλγα, τώρα είδα το post σου, μιας και διακόπευα. tongue.gif

Δεν έχω ιδέα για τη σειρά. Αν υπάρχουν samples, ίσως να μπορούσα να σε βοηθήσω. blink.gif

Δημοσ.

Cristina το πρώτο που ψάχνω είναι σ' αυτό το βίντεο http://video.google.com/videoplay?docid=232518405954362318 στα 10 λεπτά. Το δεύτερο είναι εδώ http://video.google.com/videoplay?docid=-1542086737003435415 στα τελευταία λεπτα εκεί που η Μαρίζα βλέπει την έκπληξη που της έκαναν ζητάει συγγνώμη και ανεβαίνει πάνω.Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

Παιδιά κάτι σχετικό που πιστεύω ότι θα βοηθήσει στις αναζητήσεις τραγουδιών...Χθες ήμουν στο Starcity στη Συγγρού όπου και έχει δωρεάν Wifi κι είπα να δοκιμάσω την υπηρεσία TrackId που έχει το P1i και πολλά ακόμα κινητά της Sony Ericsson...Τα αποτελέσματα?ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!Μέσα σε δευτερόλεπτα μου απαντούσε η υπηρεσία και μου έλεγε το τραγούδι που άκουγα...Κι όλα αυτά με sample 5-6 seconds οπότε ακόμα κι από GPRS να το χρησιμοποιείτε,το κόστος θα είναι πολύ μικρό για τη μεταφορά δεδομένων...Για δοκιμάστε το όσοι έχετε Sony Ericsson συμβατό!:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...