wolf_2002 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 οχι δεν εννοω αυτο , ξεχασα να πω οτι το τραγουδι που ψαχνω ειναι ξενο!!! καμμια αλλη ιδεα??
olganitsa1994 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μήπως ξέρει κανείς ονόματα ή καλλιτέχνη από τα ορχηστρικά κομμάτια που παίζουν στη σειρά "Θα βρεις το δάσκαλό σου"?
soturin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αν κάποιος έχει δει και θυμάται ή ξέρει γενικά, από την ταινία Bright Young Things στην εισαγωγική σκηνή με το πάρτυ ποια είναι η μουσική που παίζει? πρέπει να είναι πολύ κλασσικό γιατί το έχω ακούσει κι άλλες φορες
dimar01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλημέρα. Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι απο την καινούρια διαφήμιση της toyota corolla?
magoufisa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια.ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται σε ενα διαφημιστικο του antenna για μια καινουργια σειρα μαλλον που λεγεται λολα και το τραγουδι ειναι μαλλον γαλλικο και λεει μεσα lola κτλ.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
johnkon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 μηπως ξέρει κανεις το τραγούδι που ακούγεται στη διαφημιση για τον φοιτητικο λογαριασμο jounique της Εμπορικης Τραπεζας;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια.ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται σε ενα διαφημιστικο του antenna για μια καινουργια σειρα μαλλον που λεγεται λολα και το τραγουδι ειναι μαλλον γαλλικο και λεει μεσα lola κτλ.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Δεν το εχω δει το σποτακι, αλλα θα διακινδυνευσω... Για δες μηπως ειναι το Moi Lolita απο Alizee.
PANOS134EVER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια.ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται σε ενα διαφημιστικο του antenna για μια καινουργια σειρα μαλλον που λεγεται λολα και το τραγουδι ειναι μαλλον γαλλικο και λεει μεσα lola κτλ.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Φιλε 90% ειναι το lola απο τους superbus http://www.youtube.com/watch?v=ueR80eHPLTc
jason_rethymno Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μήπως ξέρει κανείς το τραγουδι απο τη διαφημηση της Volkswagen? (που δείχνει μια μηχανή αυτοκινήτου στην αρχή) Και το βίντεο να μου βρεί καποιος στο youtube
gilgaland Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Συγνώμη παιδιά να ρωτήσω κάτι.Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που έχει παιχτεί και στο τέλος του 4ου επισοδίου της σειράς Ευτυχισμένοι Μαζί?Πάει κάπως ''i waitng for a plane,i waiting for a train that's ok'' από ότι νομίζω.Είναι γνωστό το παίζει και στο ράδιο.Ευχαριστώ
dity Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ^^ Χωρίς να έχω δει το επισόδειο για δες μήπως είναι αυτό: Widespread Panic - Airplane
mrtf21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το ελληνικο τραγουδι που ακουγεται στην καλοκαιρινη διαφημιση του love radio με το καρπουζι?δν το βρισκω πουθενα!!!please help!ευχαριστω
gilgaland Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μπα ρε φίλε δεν είναι αυτό.Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια!!!!
jason_rethymno Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μήπως ξέρει κανείς το τραγουδι απο τη διαφημηση της Volkswagen?(που δείχνει μια μηχανή αυτοκινήτου στην αρχή) Και το βίντεο να μου βρεί καποιος στο youtube Aκόμα δεν ξέρει κανείς την απάντηση?
olganitsa1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Για τα ορχηστρικά κομμάτια που σας είπα από το "Θα βρεις το δάσκαλό σου'' ούτε εσύ Cristina δεν ξέρεις τίποτα?Το αναφέρω ξανά γιατί ξέρω ότι είσαι πολύ καλή σ' αυτά και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να τα μάθω. Ξέρω ότι κάποια από αυτά έχουν ξανακουστεί και σε άλλες σειρές στην τηλ. παρ' όλα αυτά είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα