Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει δει και θυμάται ή ξέρει γενικά, από την ταινία Bright Young Things στην εισαγωγική σκηνή με το πάρτυ ποια είναι η μουσική που παίζει?

πρέπει να είναι πολύ κλασσικό γιατί το έχω ακούσει κι άλλες φορες

Δημοσ.

γεια σας παιδια.ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται σε ενα διαφημιστικο του antenna για μια καινουργια σειρα μαλλον που λεγεται λολα και το τραγουδι ειναι μαλλον γαλλικο και λεει μεσα lola κτλ.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων:-)

Δημοσ.

μηπως ξέρει κανεις το τραγούδι που ακούγεται στη διαφημιση για τον φοιτητικο λογαριασμο jounique της Εμπορικης Τραπεζας;

• Moderators
Δημοσ.
γεια σας παιδια.ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται σε ενα διαφημιστικο του antenna για μια καινουργια σειρα μαλλον που λεγεται λολα και το τραγουδι ειναι μαλλον γαλλικο και λεει μεσα lola κτλ.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων:-)

Δεν το εχω δει το σποτακι, αλλα θα διακινδυνευσω... Για δες μηπως ειναι το Moi Lolita απο Alizee.

Δημοσ.

Φιλε 90% ειναι το lola απο τους superbus

http://www.youtube.com/watch?v=ueR80eHPLTc

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς το τραγουδι απο τη διαφημηση της Volkswagen?

(που δείχνει μια μηχανή αυτοκινήτου στην αρχή)

Και το βίντεο να μου βρεί καποιος στο youtube

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά να ρωτήσω κάτι.Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που έχει παιχτεί και στο τέλος του 4ου επισοδίου της σειράς Ευτυχισμένοι Μαζί?Πάει κάπως ''i waitng for a plane,i waiting for a train that's ok'' από ότι νομίζω.Είναι γνωστό το παίζει και στο ράδιο.Ευχαριστώ

Δημοσ.

μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το ελληνικο τραγουδι που ακουγεται στην καλοκαιρινη διαφημιση του love radio με το καρπουζι?δν το βρισκω πουθενα!!!please help!ευχαριστω :-)

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς το τραγουδι απο τη διαφημηση της Volkswagen?

(που δείχνει μια μηχανή αυτοκινήτου στην αρχή)

Και το βίντεο να μου βρεί καποιος στο youtube

Aκόμα δεν ξέρει κανείς την απάντηση?

Δημοσ.

Για τα ορχηστρικά κομμάτια που σας είπα από το "Θα βρεις το δάσκαλό σου'' ούτε εσύ Cristina δεν ξέρεις τίποτα?Το αναφέρω ξανά γιατί ξέρω ότι είσαι πολύ καλή σ' αυτά και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να τα μάθω. Ξέρω ότι κάποια από αυτά έχουν ξανακουστεί και σε άλλες σειρές στην τηλ. παρ' όλα αυτά είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...