Sellers Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ποιο λες? Το γνωστό που τραγουδάει ο Μπονάτσος ?
katerinoula8478 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια, καλως σας βρηκα! Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος απο σας το τραγουδι που παιζει στη διαφημηση που αφορα τους κινητηρες TSΙ; ειναι ενα γαλλικο τραγουδι μπαλαντα! το ψαχνω πολυ καιρο αλλα τιποτα! Ευχαριστω!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Πολλοί το ψάχναν αυτό,και μάλλον είναι γραμμένο για την διαφήμιση.
x-filer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ποιο λες? Το γνωστό που τραγουδάει ο Μπονάτσος ? δεν ξερω αν το λεει ο μπονατσος.ακουγεται στη διαφημιση ο ρυθμος αν το πετυχεις ποουθενα.ειναι αρκετα γνωστο κομματι.πηγα να πιασω στιχο αλλα ο αδερφος μου το βλαμμενο αρχισε να χοροπηδαει και παει http://www.youtube.com/watch?v=AC-_0ujsPd0 αυτο που παιζει στην αρχη του βιντεο
uhustick06 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, δύο τραγούδια θα ήθελα. Το ένα είναι από την διαφήμιση της NIKE που παίζει αυτές τις ημέρες για τους ολυμπιακούς, ένα που επαναλαμβάνεισ υν΄χεια την ίδια φράση.. και το άλλο είναι ένα πολύωραίο που παίζει στο MAD διαφήμιση για την ελεύθερη έκφραση, που ξεκινάει με βιολί, μπαίνει πιάνο και μετά ηλεκτρική κιθάρα. Είναι από φορέα yOUTH...ΌΠΟΙς ΞΈΡΕΙ....
mxpert Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, δύο τραγούδια θα ήθελα. Το ένα είναι από την διαφήμιση της NIKE που παίζει αυτές τις ημέρες για τους ολυμπιακούς, ένα που επαναλαμβάνεισ υν΄χεια την ίδια φράση.. .... Artist: The Killers Song: All These Things that Iʼve Done
Lucky Luke Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 δεν ξερω αν το λεει ο μπονατσος.ακουγεται στη διαφημιση ο ρυθμος αν το πετυχεις ποουθενα.ειναι αρκετα γνωστο κομματι.πηγα να πιασω στιχο αλλα ο αδερφος μου το βλαμμενο αρχισε να χοροπηδαει και παει http://www.youtube.com/watch?v=AC-_0ujsPd0 αυτο που παιζει στην αρχη του βιντεο Βλάσσης Μπονάτσος - There is no one like me Tο γράφει και στα σχόλια κάτω από το βιντεάκι που παρέθεσες.
antonio4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, ένα τραγούδι θα ήθελα. Το τραγούδι απο την εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου.
stifler_gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 παιδια πσαχνω το τραγουδι που παιζεται στο σποτακι στο sport plus για τον Michael Phelps...
NantiaHoney Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αυτό είναι....σε ευχαριστώ πολύ... manos311 ....
rivaldo_7_chris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποιο ειναι το τραγουδι τιτλων της εκπομπης ΟΞΥΓΟΝΟ στην ΕΤ3.Ευχαριστω
trojan21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 dusty_springfield-the_look_of_love εχει βγη σε διασκευη με house ξερη κανεισ κατι?
St4lker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα κ απο μένα. Εγω ψάχνω το τραγούδι στην διαφήμιση του Life καρότο (το πιο πρόσφατο, οχι το The Look Of Love) που οι στίχοι ειναι: Shake your body, give me love... κτλ κτλ και το άλλο που ειναι παλι σε διαφήμιση χυμού (δν θυμάμαι ποιανού) που ειναι ενας κ ανοιγει το ψυγείο του κ βγαίνουν απο μέσα φρουτα. Thnx προκαταβολικά
wolf_2002 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 καλησπερα παιδια!! χθες 26/08 ακουσα στην σειρα "οι αταιριαστοι" του Mega που ειναι σε επαναληψη ενα τραγουδι !! ηταν στην αρχη του επεισοδιου αν δεν κανω λαθος που ετοιμαζε τραπεζι μια απο τις κοπελες!! εχει πλακα οπως το περιγραφω αλλα προσπαθω να βοηθησω στο ψαξιμο!! Ευχαριστω πολυ παντως!!1:rolleyes:
Lucky Luke Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αν εννοείς το soundtrack της σειράς είναι τραγούδι της Γαρμπή αλλά επειδή τη σειρά δεν την έχω παρακολουθήσει (κανά 2 φορές στα πεταχτά την έχω δει) δεν έχω συγκρατήσει τον τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα