Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας.Θα με βοηθούσε πάρα πολύ αν μπορούσατε να ξανακοιτάξετε τα μηνύματα που έχω αφήσει στις σελίδες 527 και 528 για κάποια τραγούδια που ψάχνω.Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ και συγγνώμη που ξαναποστάρω για αυτά τα τραγούδια.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει σε διαφήμιση στον ALPHA για μια σειρά που έρχεται "Υπάρχουν άντρες και άντρες":rolleyes::rolleyes:

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

"Around the World" από τους ATC σε cover από τον Max Raabe

Δημοσ.
δεν πολυ-θυμάμαι από 2001-02 αλλά πιο προσφατα χρησιμοποιούσε πολύ:

Safri Duo - Played-A-Live

Safri Duo - Sunrise

δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...:rolleyes:

Δυστυχώς δεν είναι κανένα από τα 2. Θα έλεγα ότι μοιάζει πιο πολύ στο Sunrise επειδή η φωνή μοιάζει (ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται) αλλά ο ρυθμός γενικά είναι πιο "χορευτικός" για το τραγούδι που έχω υπόψην. Το Played-A-Live δεν έχει καν λόγια οπότε απορρίπτεται έτσι κι αλλιώς.:-)

Για να βοηθήσω δε θυμάμαι να ακούγονται καθόλου τύμπανα στο κομμάτι. Το λέω γιατί οι Safri Duo, από τους οποίους μου πρότεινες, σε κάποια κομμάτια τους χρησιμοποιούν αρκετές τυμπανοκρουσίες. Είναι πιο πολύ "ηλεκτρικό" το κομμάτι που ψάχνω.

Μήπως υπάρχει καμιά άλλη πρόταση;

Δημοσ.
hi δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic αλλα μηπως μπορειτε να μου βρειτε το τραγουδι το οποιο λεει ο joey κ ενας πρωινος γειτωνας απο το Friends στη 4η season ep: THE ONE WITH ALL THE HASTE? key word: Morning's here. Βρηκα καποιο αλλα μονο μουσικι εχει, χωρις λογια... ευχαριστω

Η μελωδια ειναι Chuck Mangione - Feels So Good. Τα λογια μαλλον γραφτηκαν για το επεισοδιο, δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτο το τραγουδι με λογια.

Δημοσ.

Καλημερα...μολις εκανα εγγραφη μονο γι αυτο το θεμα....μηπως ξερει καποιοσ το κομματι που παιζει σε μια διαφημιση της nestle για μια κρεμα για μωρακια....Το λεει περιπου..."i don't know Why(?) but I know that i love you..." Νομιζω ετσι...Ευχαριστω πολυ....

Δημοσ.
Καλημερα...μολις εκανα εγγραφη μονο γι αυτο το θεμα....μηπως ξερει καποιοσ το κομματι που παιζει σε μια διαφημιση της nestle για μια κρεμα για μωρακια....Το λεει περιπου..."i don't know Why(?) but I know that i love you..." Νομιζω ετσι...Ευχαριστω πολυ....

Linda Ronstadt - Don't Know Much :-)

Δημοσ.
Η μελωδια ειναι Chuck Mangione - Feels So Good. Τα λογια μαλλον γραφτηκαν για το επεισοδιο, δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτο το τραγουδι με λογια.

thnx τη μελωδια τη βρηκα αλλα ηλπιζα για τα λογια thnx ομως μην ψαχνω τσαμπα

Δημοσ.

ξερει κανεις το κομματι που βαζει στους τιτλους τελους και στη διαφημιση του "οι σταβλοι της ερριετας ζαϊμη"???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...