Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερετε το τραγουδι που παιζει στην καινουργια διαφημηση του kia ceed αυτη που τα αλλα αυτοκινητα γινονται αμμος?

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για ένα τραγούδι - κομμάτι (ελπίζω να το καταλάβετε από την περιγραφή).

Πρόκειται για μπιτάτο κομμάτι (dance, club, κάτι τέτοιο δεν ξέρω πού να το κατατάξω ακριβώς) στο οποίο τραγουδάει μια γυναίκα με κάπως ψιλή φωνή. Η μόνη φράση που αναγνωρίζω (και με την οποία τελειώνει κάθε φορά η πρόταση του ρεφρέν) είναι (just my) son. Για αυτό που έχω στην παρένθεση δεν είμαι σίγουρος.

Το συγκεκριμένο κομμάτι το είχα πρωτοακούσει στην εκπομπή super μπάλα του Mega όταν γίνονταν οι βραδυνές εκπομπές του champions' league και έδειχνε τα top 10 γκολ της βραδυάς επί εποχής 2000,2001 (κάπου εκεί, δε θυμάμαι ακριβώς).

Ελπίζω το τελευταίο hint να βοηθάει κάπως την κατάσταση. :-)

Δημοσ.

Ξερει κανεις ποιος ερμηνευει το τραγουδι στην διαφημιση του conn x?Ξερω οτι αρχικα τραγουδιθηκε απο τους beatles κ λεγεται come together.ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.
Ξερετε το τραγουδι που παιζει στην καινουργια διαφημηση του kia ceed αυτη που τα αλλα αυτοκινητα γινονται αμμος?

το τραγούδι είναι το "la orilla" από federico aubele

Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις πως λεγεται το κομματι που ακουγεται στο spot της πολιτικης προστασίας του δημου αθηναίων για τισ δασικές πυρκαγίες? ειναι πολυ γνωστο νομιζω

Δημοσ.

πωπω έδειχνε έναν καιρό μια διαφήμιση

σχετικά με την εγγατάλειψη των ηλικιωμένων νομίζω ηταν

δε θυμάμαι τι σκοπό είχε

αλλα η μουσική της ήταν ανατριχιαστικά θλιβερη

θα ήθελα κάπως να την έβρισκα

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει σε διαφήμιση στον ALPHA για μια σειρά που έρχεται "Υπάρχουν άντρες και άντρες":rolleyes::rolleyes:

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει σε διαφήμιση στον ALPHA για μια σειρά που έρχεται "Υπάρχουν άντρες και άντρες":rolleyes::rolleyes:

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Σιγουρα είναι από Max Raabe. Δεν ξερω αν ειναι το oops i did it again,δες στο youtube

Δημοσ.

Ξέρει κανείς, στην διαφήμηση του Μέγκα για την καινούργια Εθνική που είναι όλοι οι δημοσιογράφοι πως λέγεται το κομμάτι με την κιθάρα που παίζει όταν σταματάν όλοι με τις μηχανές και κοιτάνε την ταμπέλα?

Δημοσ.

hi δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic αλλα μηπως μπορειτε να μου βρειτε το τραγουδι το οποιο λεει ο joey κ ενας πρωινος γειτωνας απο το Friends στη 4η season ep: THE ONE WITH ALL THE HASTE? key word: Morning's here. Βρηκα καποιο αλλα μονο μουσικι εχει, χωρις λογια... ευχαριστω

Δημοσ.
Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για ένα τραγούδι - κομμάτι (ελπίζω να το καταλάβετε από την περιγραφή).

Πρόκειται για μπιτάτο κομμάτι (dance, club, κάτι τέτοιο δεν ξέρω πού να το κατατάξω ακριβώς) στο οποίο τραγουδάει μια γυναίκα με κάπως ψιλή φωνή. Η μόνη φράση που αναγνωρίζω (και με την οποία τελειώνει κάθε φορά η πρόταση του ρεφρέν) είναι (just my) son. Για αυτό που έχω στην παρένθεση δεν είμαι σίγουρος.

Το συγκεκριμένο κομμάτι το είχα πρωτοακούσει στην εκπομπή super μπάλα του Mega όταν γίνονταν οι βραδυνές εκπομπές του champions' league και έδειχνε τα top 10 γκολ της βραδυάς επί εποχής 2000,2001 (κάπου εκεί, δε θυμάμαι ακριβώς).

Ελπίζω το τελευταίο hint να βοηθάει κάπως την κατάσταση. :-)

δεν πολυ-θυμάμαι από 2001-02 αλλά πιο προσφατα χρησιμοποιούσε πολύ:

Safri Duo - Played-A-Live

Safri Duo - Sunrise

δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...