Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξερει κανεις το κομματι που παιζει στη διαφημιση του νεσκαφε με εκεινους τους 2 στον παραδεισο(ή ο,τι αλλο ειναι)?

Eπισης ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι τιτλων στο "Η ΑΠΛΗ ΜΕΘΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ"?

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα ένα ορχηστρικό πιάνου από τη σειρά Θα βρεις το δάσκαλό σου.Το επεισόδιο που το παίζει είναι το δεύτερο από το δεύτερο κύκλο και θα το παίξει στην τηλ. τη Δευτέρα.Παίζει μετά που o Θάνος κλείνει ραντεβού με τη Μαρίζα και την αφήνει μόνη. Υπάρχει και εδώ http://video.google.com/videoplay?docid=3775187600718726179

Δημοσ.
Eπισης ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι τιτλων στο "Η ΑΠΛΗ ΜΕΘΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ"?

η απλη μεθοδος των τριων ειναι τελικα το modern times των J-5

Δημοσ.
οχι εγω λεω το χθεσινο, που ηταν instrumental χωρις λογια, κλασσικη μουσικη.φοβερο τραγουδι.δυστυχως ομως δεν καταφερα να το βρω για να δωσω link. παρολα αυτα αν γνωριζει κπ κτ, οτιδηποτε, ας πει.

τελικα το βρηκα το link!ειναι ωραιο τραγουδακι,αν το ξερει καποιος..

http://www.youtube.com/watch?v=tho6ala03eA&feature=related

Δημοσ.

ρε παιδια μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται σε μια διαφημιση του αντ1 για μια ξενη σειρα νομιζω σε καποια φαση αν δεν κανω λαθος λεει i'm a passenger and you take my breath away i'm losing control to say καπως ετσι....

Δημοσ.
γεια σας παιδια ψαχνω συνεχεια να βρω τα τραγουδια απο την δεκατη εντολη μπορει καποιος να βοηθησει?:-(

Αρκετά από αυτά θα βρεις εδώ.

Δημοσ.

γεια σας !Μήπως ξέρει κανείς το soundtrack του "Με θέα στο Πέλαγο" , Που παίζεται τώρα στο ΜΕΓΚΑ ...Ξέρω οτι έχει ξαναερωτηθεί...αλλά δεν έχω δει απάντηση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...