Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια!ειμαι νεα στο forum,το οποιο παρεπιπτοντως ειναι φοβερο!

ψαχνω 2 τραγουδακια!οποιος θελει ας βοηθησει..

1)δεν ξερω αν το εχετε αναφερει ηδη στο forum αλλα απο τις σελιδες που διαβασα δεν το ειδα.ειναι απο μια δαφημιση με την μακρυπουλια που διαφημιζει κατι παπουτσια.μερικα απο τα λογια που συγκρατησα λενε is it sun is it rain in the corner of your eyes.

2)και ακομα ενα ειναι απο τη μαρια την ασχημη στο τελευταιο επεισοδιο οπου η μαρια παει στο σπιτι του φιλιππου για να του πει να χωρισουν και οταν φευγει κ στεκεται στην πορτα παιζει ενα καταπληκτικο τραγουδι, που παει won't you come see me in the morning won't you come see me late at night.

οποιος γνωριζει καποιο απο αυτα θα του ήμουν ευγνωμων!:-):-)

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
[...]

2)και ακομα ενα ειναι απο τη μαρια την ασχημη στο τελευταιο επεισοδιο οπου η μαρια παει στο σπιτι του φιλιππου για να του πει να χωρισουν και οταν φευγει κ στεκεται στην πορτα παιζει ενα καταπληκτικο τραγουδι, που παει won't you come see me in the morning won't you come see me late at night.

οποιος γνωριζει καποιο απο αυτα θα του ήμουν ευγνωμων!:-):-)

«Madrugada - Honey Bee»

Μα κι έλεγα... Τόσο καιρό κανείς δεν την πρόσεξε αυτήν την τραγουδάρα; Μα ούτε ένας να μην το ζητήσει;

Δεν περίμενα ποτέ να ακουστεί ένα τέτοιο τραγούδι σε μια τέτοια σειρά... picknose.gif

Εδώ μπορείς να το δεις/ακούσεις από το ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ τους live στην Θεσσαλονίκη στις 26 του Μάη... Aaaaah.... lovestruck.gif

Αν σου τράβηξε αυτό το τραγούδι την προσοχή, άκουσε κι άλλα δικά τους, όπως το «Hold On To You» και το «Majesty».

Θα βρεις πολλά στο YouTube.com.

Αν θες καθοδήγηση ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους Madrugada (ή ό,τι άλλο χρειαστείς), μη διστάσεις να μου στείλεις PM. blink.gif

Καλώς μας ήρθες! giggle.gif

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση των κλιματιστικών fujitsu plasma;

(αυτή με το παιδάκι και την μαμα του να παίζουν στο χορτάρι & που τραβιέται η κάμερα ψηλά και δείχνει ένα νησί και μετά την γή...)

Δημοσ.

γεια σας,μπορει κανεις να μου πει ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στην καινούρια διαφημιση του nescafe

Δημοσ.
«Madrugada - Honey Bee»

Μα κι έλεγα... Τόσο καιρό κανείς δεν την πρόσεξε αυτήν την τραγουδάρα; Μα ούτε ένας να μην το ζητήσει;

Δεν περίμενα ποτέ να ακουστεί ένα τέτοιο τραγούδι σε μια τέτοια σειρά... picknose.gif

Εδώ μπορείς να το δεις/ακούσεις από το ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ τους live στην Θεσσαλονίκη στις 26 του Μάη... Aaaaah.... lovestruck.gif

Αν σου τράβηξε αυτό το τραγούδι την προσοχή, άκουσε κι άλλα δικά τους, όπως το «Hold On To You» και το «Majesty».

Θα βρεις πολλά στο YouTube.com.

Αν θες καθοδήγηση ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους Madrugada (ή ό,τι άλλο χρειαστείς), μη διστάσεις να μου στείλεις PM. blink.gif

Καλώς μας ήρθες! giggle.gif

οντως το τραγουδι αυτο τα σπαει!κ μενα μου εκανε εντυπωση που ολοι ρωτουσανε για ολες τις υπολοιπες σκηνες της σειρας κ αυτη οχι!παντως πως και βαλανανε μια τετοια τραγουδαρα στην μαρια την ασχημη ενας θεος ξερει!

εχω πολλα απο madrugada(κ τα 2 αυτα που μου προτεινες, αλλα αυτο ετυχε να μη το χω..

παντως σε ευχαριστω πολυ χριστινα!εισαι φοβερη!!κ απο πολλες σελιδες που διαβασα στο forum περι μουσικης ειναι φανερο πως ξερεις παρα πολλα!πραγματικα σου βγαζω το καπελο!!τλμ!thx:-D:-D

Δημοσ.

Παιδες μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδι που παιζει στο alter τωρα προσφατα αμεσως μολις αρχιζουν καθε φορα οι διαφημησεις;.Στο σποτακι που ακουγεται το τραγουδι αυτο δεν διαφημιζετε κατι συγκεκριμενο απλως εχει εναν πινακα ζωγραφικης αν δεν κανω λαθος.Σιγουρα το τραγουδι ειναι παλιο γιατι θυμαμαι απο πολυ παλια την μελοδια του και σιγουρα εχει ακουστει και σε αλλες παλιοτερες διαφημισεις τις οποιες επισης δεν θυμαμαι. Σιγουρα δεν ειναι στα αγγλικα (μαλλον καποια λατινογενης γλωσσα ισπανικα/πορτογαλικα ισως) και αυτη που το τραγουδαει ειναι μαλλον σοπρανο ελπιζω να εδωσα αρκετα στοιχεια ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

ξερει κανεις το κομματι που παιζει στη διαφημιση του φραπε με εκεινους τους 2 στον παραδεισο(ή ο,τι αλλο ειναι)?

Δημοσ.

eιναι λιγο αργα που κανω post αλλα τυχαινει κανεις να εχει δει το τραγουδι που διαφημιζει για το σημερινο επεισοδιο prison break?

αν βρω κ το link θα κανω upload.ευχαριστω

Δημοσ.

Ένα με μια κοπελιά που τραγουδάει σε στυλ όπερας λές?

Ναι κι εγώ το θέλω αυτό...(Δεν είναι το llorando πάντως)

Δημοσ.

οχι εγω λεω το χθεσινο, που ηταν instrumental χωρις λογια, κλασσικη μουσικη.φοβερο τραγουδι.δυστυχως ομως δεν καταφερα να το βρω για να δωσω link. παρολα αυτα αν γνωριζει κπ κτ, οτιδηποτε, ας πει.

Δημοσ.
House MD theme:-D

οχι,οχι καμια σχεση.δυσκολο παντως να το βρει καποιος.τεσπα ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως!!:-D:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...