Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το τραγουδι που ειναι στην διαφημηση του antenna για το North Shore ξέρει κανείς ποιο είναι?

Until June - Sleepless;)

Δημοσ.
Βλεπει κανεις Mega αργα το βραδυ μετα τις 3?

Αν ναι,το soundtrack της σειρας Sue Thomas FBeye ποιο ειναι ξερετε?

Δεν έχω ιδέα για τη σειρά, αλλά στο forum της, στο imdb.com, βρήκα αυτό ως theme:

«Jessica Andrews - Who I Am (Rosemary's Granddaughter)»

http://www.myspace.com/jessicaandrews

Άκουσέ το μήπως και είναι αυτό που ψάχνεις.

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας!Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στην καινούργια διαφήμιση της URSUS?Συγκεκριμένα εκείνη με την techno μουσική, το ποτό Red Caipirinha και το motto:"Α drink less ordinary" & "To nights less ordinary".Σας παρακαλώ το ψάχνω 2 εβδομάδες αλλα τίποτα!Ευχαριστώ!

Δημοσ.
το τραγουδι που ειναι στην διαφημηση του antenna για το North Shore ξέρει κανείς ποιο είναι?

το τραγουδι ειναι το until june -sleepless

Δημοσ.

ΕΤ 1 Romeo y Julieta - Όταν μας απαγορεύουν την αγάπη αυτή..

Μήπως ξέρει καποιος ποιά το τραγουδάει? ή και περισσότερα στοιχεία

Δημοσ.

Ψαχνω το κομματι που πεφτει σαν σημα του ΤηλεΑστυ πριν αρχισει τις διαφημισεις αλλα και στο τελος των διαφιμησεων. Ειναι πολυ γνωστο disco 80's.

edit: Με αρκετη επιμονη και ψαξιμο βρηκα οτι ειναι το Mad desire απο Den Harrow :)

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου πεί (άν ξέρει βέβαια) ποιό τραγούδι έπαιζε φέτος όταν η Bayern Munich έβαζε γκόλ στην έδρα της ? (πάει σαν μελωδία .... λαλαλαλαλαλαλαλαλα .... με λίγα , ίσως και καθόλου λόγια αν και δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό)

Δημοσ.

Για magoufitsa το κομμάτι που είχες ζητήσει από τη Μαρία την άσχημη νομίζω πως είναι το good enough από Evanescence.

Παιδιά μήπως μπορείτε να ψάξετε για τα τραγούδια που σας είχα πει από τη Μαρία την άσχημη επεισόδια 294 όταν η Λίζα μιλούσε με το Σέργιο και όταν πάλι η Λίζα μιλούσε με το Φίλιππο και ένα από τα δύο τραγούδια υπάρχει και στο επεισόδιο 288 σε μεγαλύτερο κομμάτι όταν μιλάει ο Αντώνης με τη Λίλιαν.Συγγνώμη που ξαναγράφω αλλά μου έχουν κολλήσει και ειδικά το ένα για αυτό αν μπορείτε κάντε κάτι. Ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...