delian Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 mpatounas, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου. Με έσωσες!!! Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα αγαπημένα μου, δυστυχώς τόσο καιρό που το έψαχνα δεν το έβρισκα μέχρι που αποφάσισα να τα παρατήσω. Τώρα που το βρήκα θα το ακούω συνέχεια... Thx again, φίλε!
Despotaros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά στο χθεσινό επεισόδιο του Big Bang δηλαδή στις 16-07-2008 και νομίζω πως είναι το 12ο επεισόδιο της σειράς εκεέ που έδειχνε τον Λάζαρο και την Μαργαρίτα να αγοράζουν ρούχα ακουγόταν και ενα τραγούδι απο πίσω (βασικά μονο το τραγούδι ακουγόταν) και πήγαινε κάπως έτσι (Baby i really love you, love you so so much)! PLZ αν το ξέρετε θα με σώσετε!
virtus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ΕΤ 1 Romeo y Julieta - Όταν μας απαγορεύουν την αγάπη αυτή.. Μήπως ξέρει καποιος ποιά το τραγουδάει? ή και περισσότερα στοιχεία
lefterinho Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 το τραγουδι π ακουγεται στο ραδιοφωνο κ τραγουδαει ενας ''κ ππλατσα κ πλουτσα παρε τ μπρατσακια σ κ φυγαμε γ λουτσα'' μηπως το εχει κανεις η ξερει π μπορω να τ βρω??
AFANIS_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 το τραγουδι π ακουγεται στο ραδιοφωνο κ τραγουδαει ενας ''κ ππλατσα κ πλουτσα παρε τ μπρατσακια σ κ φυγαμε γ λουτσα'' μηπως το εχει κανεις η ξερει π μπορω να τ βρω??[/QUOT είναι βασισμένο στον ρυθμό εκείνου του τύπου που έλαβε μέρος στην Γιουροβίζιον με την Ισπανία Φέτος....
pater_fetaland Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ρε συ ντελιαν το εχουμε πει 15 φορες να κοιτας τα προηγουμενα ποστ dubfire-i feel speed
pater_fetaland Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 μαλλον αυτο λες Moufa Eranous-El Fiki Fiki
katerinaki16 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Βρε παιδια εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω ποιο τραγουδι ηταν σε μια παλια διαφημιση μπυρας!Το τραγουδουσε μια γυναικα και ελεγε "this is no (...) yeah (...) aaaaaaiai aaaaahhΜπορει κανεις να καταλαβει για ποιο μιλαω? Thanks! Google,Youtube και ο,τιδηποτε αλλο δεν βοηθησαν μεχρι στιγμης! Μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο εδω?
lomanotresor Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΡΥΘΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ SWEETEST NIGHTS ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ DREAM AWAY...PLS HEEEELP
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΡΥΘΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ SWEETEST NIGHTS ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ DREAM AWAY...PLS HEEEELP Until June - Sleepless. I suppose.
Maria-coconut Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι από τη διαφήμιση του νεσκαφε-καπουτσινο? Είναι κατι σαν ιταλική όπερα κ τραγουδάει ενας αντρας. http://www.youtube.com/watch?v=1bIk4RL9t6o (βρισκεται σ αυτο το βιντεο απο την εκπομπη του λαζοπουλου στα 0:27)
lomanotresor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Until June - Sleepless.I suppose. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ.ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΓΑΤΟΝΙ? ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Marw18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι από τη διαφήμιση του νεσκαφε-καπουτσινο? Είναι κατι σαν ιταλική όπερα κ τραγουδάει ενας αντρας. http://www.youtube.com/watch?v=1bIk4RL9t6o (βρισκεται σ αυτο το βιντεο απο την εκπομπη του λαζοπουλου στα 0:27) Καλημέρα. La Donna E Mobile από Luciano Pavarotti
n00bl3t Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Hi! Το soundtrack από την σείρα του MEGA Κόκκινο Δωμάτιο; Συγγνώμη αν είναι repost..
Marw18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Hi! Το soundtrack από την σείρα του MEGA Κόκκινο Δωμάτιο; Puttin' On The Ritz (Terry Snyder) -έχει πολλές εκτελέσεις-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα