lalanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν βοηθά το στοιχείο -γιατί έσπαγα το κεφάλι μου κάθε φορά που άκουγα την μουσική- αλλά το κομμάτι που ακούγεται στο Johnny Walker Black Label μου θυμίζει πάααααααααααααρα πολύ το 'You Showed Me' από Lightning Seeds[/b']. Λέτε να έχει καμία σχέση; Σχέση' υπό την έννοια το κομμάτι που ακούγεται να είναι γραμμένο από Lightnig Seeds... Kαμιά ιδέα άλλη; :neutral: Isws Maria ts,,,an den einai afto pou les tote eisai para para poly konta..........ma ti gnwseis einai aftes...
lalanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν βοηθά το στοιχείο -γιατί έσπαγα το κεφάλι μου κάθε φορά που άκουγα την μουσική- αλλά το κομμάτι που ακούγεται στο Johnny Walker Black Label μου θυμίζει πάααααααααααααρα πολύ το 'You Showed Me' από Lightning Seeds[/b']. Λέτε να έχει καμία σχέση; Σχέση' υπό την έννοια το κομμάτι που ακούγεται να είναι γραμμένο από Lightnig Seeds... Kαμιά ιδέα άλλη; :neutral: MariaTs sti diafimisi nomize tragoudaei gynaika enw sto song pou edwses antras,,,pantws moiazoun ipervolika,,,isws einai epanekdosi
SeXBOX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 kanenas den gnwizei gia thn diafimisi ths skoda? :-/
MariaTs. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 MariaTs sti diafimisi nomize tragoudaei gynaika enw sto song pou edwses antras,,,pantws moiazoun ipervolika,,,isws einai epanekdosi Μα δεν έγραψα κάτι διαφορετικό νομίζω! Λέω μήπως η μουσική είναι γραμμένη από Lightining Seeds και η ερμηνεία ως έχει... Να παίζει δηλαδή αυτό που βλέπουμε καμιά φορά: Lightning Seeds feat. Αφροξυλάνθη... Aστείο παράδειγμα είναι, μην κάνεις καμιά τέτοια αναζήτηση!!! :-P :grin:
MariaTs. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Στην σειρά του Alpha, 'Μου λείπεις' ακούγονται κάτι ωραίες μελωδίες με πιάνο... Γνωρίζει κανείς τίποτε; Τίτλους, συνθέτη κλπ.; :neutral:
Cristina Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Στην σειρά του Alpha, 'Μου λείπεις' ακούγονται κάτι ωραίες μελωδίες με πιάνο... Γνωρίζει κανείς τίποτε; Τίτλους, συνθέτη κλπ.; :neutral: Μπορείς να ηχογραφήσεις κάτι; Λίγα στοιχεία για τη σειρά μήπως και την πετύχουμε...;
MariaTs. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Αχ! Μόλις τελείωσε! Κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ την έχει!
maverickanos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ξερει κανεις μηπως πως λεγεται κανενα απο τα τραγουδια της σειρας "τα συνορα της αγαπης"???
lalanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 paidia to neo song mias glykias fwnis sto arwma estee lauder tou christian dior??????help please...epaikse k simera stin tv to vradaki
Luxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 το τραγουδι απο μια διαφημιση του deewards που δειχνει την ιστορια ενος στρατιωτη ξερετε πως λεγεται; που δειχνει κατι πινακες και πως εξελισσεται η ζωη του. EDIT τελικα βρεθηκε. ειναι το which side are you on
ripperas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Paidia mipws kserei kaneis to tragoudaki apo tin diafimisi tis Jose Quervo???
MariaTs. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ripperas γνωρίζεις πόσοι έχουμε κάνει την ίδια ερώτηση κι απάντηση δεν έχουμε πάρει; Είμαστε στην αναμονή! :neutral: Aν και παλιοσειρά στην εγγραφή... καλώς ήρθες, έστω και τώρα!
MariaTs. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Luxx δεν είναι Dewars, αλλά o 'Γιαννάκης ο Περιπατητής, με τα κόκκινα'!
Kelly_0001 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά, ok, το "Which side are you on", αλλά από ποιόν?
Cristina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά, ok, το "Which side are you on", αλλά από ποιόν? Ακόμα το ψάχνουμε... Πάντως σίγουρα όχι από την Natalie Merchant.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα