Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μηπως 3ερει κνσ το τραγουδι π εχει η γουιντ και λεει its same to love ready to play the game ready to lose it all.... ακουγεται πλ στ ραδιο αλλα δν 3ερω το ονομα του!!!! please ρ παιδι οπιος το 3ερει ας μ πει και εμενα!!!!

«Kwan - Tainted Love»

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε παιδια εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω ποιο τραγουδι ηταν σε μια παλια διαφημιση μπυρας!Το τραγουδουσε μια γυναικα και ελεγε "this is no (...) yeah (...) aaaaaaiai aaaaahh

Μπορει κανεις να καταλαβει για ποιο μιλαω?

Thanks!

Google,Youtube και ο,τιδηποτε αλλο δεν βοηθησαν μεχρι στιγμης!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παρακαλώωωω κάποιος να μου πει ποιο song είναι αυτό που ακούγετε στο trailer "Με θέα στο πέλαγος " από το mega .

Μπορείτε να δείτε το video εδώ:

http://www.megatv.com/#

θα δείτε δεξιά μια μπάρα με βίντεος πάτε εκεί που λέει με θέα το πέλαγος...Δυστυχώς έχει μόνο την αρχή και δεν ακούγετε η φωνή...

Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω το κομμάτι που έπαιξε για ελάχιστα δευτερόλεπτα πρίν πάει σε διαφημίσεις η εκπομπή του Καμπουράκη η πρωινή στο Μέγκα, πρέπει να είναι μπιτάκι και καινούριο, ελπίζω τώρα να μην το άλλαξαν, μια φορά το άκουσα δυτυχώς, όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει , πρέπει να το άκουσα προχθές το πρωί...

ίσως με αυτό να πηγαίνει σε διαφημίσεις γενικότερα....

άντε να δούμε..:shock:

Δημοσ.

Στο τελευταιο επεισοδιο στη Μαρια την Ασχημη,το τραγουδι που ηθελε παντα η Μαρια να χορεψει στο γαμο της ειναι το "Esepcially for you".

Εψαξα και βρηκα πολλες versions.Ομως θυμαται κανεις ποια το τραγουδουσε στο συγκεκριμενο επεισοδιο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά όποιος παρακολουθούσε τη μαρία την άσχημη νομίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει. Ψάχνω από το επεισόδιο 294 τα τραγούδια που έπαιζε όταν η Λίζα μιλούσε με το Φίλιππο και όταν μιλούσε με το Σέργιο. Please ψάξτε γιατί μου αρέσουν πολύ και τα δύο!Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Οσο για αυτό μου το μήνυμα θα ήθελα αρχικά να σας βοηθήσω διότι το ένα από τα δύο κομμάτια που ψάχνω υπάρχει στο επεισοδιο 288 στη Μαρία την άσχημη πάλι σε μεγαλύτερο κομμάτι όταν μιλαει ο Αντωνης με τη Λίλιαν .Επίσης ψάχνω ένα ορχηστρικό κομμάτι που παίζει στο τελευταίο επεισόδιο που δείχνει τη Μαρία έγκυο.Αν ήξερε καποιος κάτι θα με βοηθούσε παρα πολύ.

Δημοσ.

[...]

Επίσης ψάχνω ένα ορχηστρικό κομμάτι που παίζει στο τελευταίο επεισόδιο που δείχνει τη Μαρία έγκυο.Αν ήξερε καποιος κάτι θα με βοηθούσε παρα πολύ.

Αν εννοείς ένα κομμάτι που ακούγονται λίγες νότες πιάνου για 15''-20'' και δένουν με το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη, χωρίς να είμαι 100% βέβαιη, νομίζω πως πρόκειται για τη βασική μελωδία που ακούγεται στην ταινία «Aberdeen» και ο συνθέτης είναι ο Zbigniew Preisner.

Δυστυχώς όμως δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένο κομμάτι γιατί α. ακούγεται πολύ λίγο στο επισόδειο, β. η μελωδία ακούγεται σε πολλά κομμάτια του soundtrack.

Άκου ένα δείγμα να δεις αν όντως είναι αυτό ψάχνεις γιατί μπορεί να με γελούν τ' αυτιά μου.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο κομμάτι όμως εννοώ το ορχηστρικό που παιζει με κιθάρα και πιάνο ολη την ώρα που τη δείχνει.Μήπως ξέρεις κάτι για αυτό?Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι από Rene Aubry αλλά δεν ξέρω.

Δημοσ.

ρε παιδια ψαχνω εδω και καιρο ενα τραγουδι απο τη σειρα ερωτας...ειναι ξενο κ αρκετα παλιο γυρω στο 1997-8 και ο τραγουδιστης ειναι αντρας και παει καπως ετσι(τουλαχιστο ετσι το θυμαμαι) "say tonight....until tomorrow...".μπορειτε να με βοηθήσετε;

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας. Πριν καιρό έδειχνε μια διαφήμιση της volkswagen. Ενώ έδειχνε το αυτοκίνητο να τρέχει στην εθνική οδό με μεγάλη ταχύτητα είχε ένα κάπως γρήγορο τραγούδι τύπου DJ που πήγαινε περίπου έτσι, λίγες λέξεις πρόλαβα ν'ακούσω, ''we are free, sexy...'' και προς το τέλος τελειώνει χαλαρά ''ahaha ahahaha'' Τώρα πρόσφατα έρχισε να το ξαναδείχνει. Όποιος/α κατάλαβε ποια διαφήμιση λέω, να με βοηθήσει. Αν δεν βρω το τραγούδι θα τρελαθώ.

Δημοσ.

Γεια!!

3ερετε το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημιση της Fujitsu (sp?)? ειναι με ενα παιδι που αφηνει μια πεταλουδα (??) και σιγα σιγα η καμερα ανεβαινει προς τ πανω δειχνοντας 1 πρασινη περιοχη... κατι τετοιο τελος παντων..

Ευχαριστωωω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...