G_Zisis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά μου λέτε ποιο τραγούδι παίζεται σε μια διαφήμιση της Wind που λέει ότι με ένα ποσό μπορείς να κατεβάζεις όσα mp3 θες στο κινητό σου;Πρέπει να είναι εύκολο γιατί το έχω ακούσει να παίζεται συχνα σε πολλές καφετέριες αλλά δεν μπορώ να το βρω.
vuelvo al sur Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλησπερα με μια πνοη δροσιας σε ολους γιατι την χρειαζομαστε ολοι αυτες τις μερες. -μηπως γνωριζει καποιος το τραγουδι που ακουγοταν στην σειρα η μαρια η ασχημη στην σκηνη που ο Σεργιος τρωει με την Λιζα??? (επεισ. 194(296)). -Και επανερχομαι και σε ενα μηνυμα μου παλιοτερο για το τραγουδι στην διαφ. της Mitsubishi air condition με ενα παιδακι που αφηνει ενα καραβακι μεσα στη θαλασσα. Εχω ξανα ρωτησει αλλα δεν.... για μια προσπαθεια παρεακια.
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Παίζει συχνά πυκνά στον Κοκκινόπουλο. (10η εντολή κι έτσι). Όλο το τραγούδι είναι ορχηστρικό και μια κιθάρα σολάρει μια πολύ ωραία μελωδία. Μετά απο ένα σημείο ξεκινάει και παίζει κάτι σαν κι αυτό... Καμιά ιδέα???
AFANIS_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Παίζει συχνά πυκνά στον Κοκκινόπουλο. (10η εντολή κι έτσι).Όλο το τραγούδι είναι ορχηστρικό και μια κιθάρα σολάρει μια πολύ ωραία μελωδία. Μετά απο ένα σημείο ξεκινάει και παίζει κάτι σαν κι αυτό... Καμιά ιδέα??? ρε γαμώτο....κάτι σε Μάνο μου κάνει....
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μπα δεν νομίζω να είναι Έλληνα. Και επιπλέον αν ήταν Μάνος κατα 90% θα το ήξερα...
Cristina Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Παίζει συχνά πυκνά στον Κοκκινόπουλο. (10η εντολή κι έτσι).Όλο το τραγούδι είναι ορχηστρικό και μια κιθάρα σολάρει μια πολύ ωραία μελωδία. Μετά απο ένα σημείο ξεκινάει και παίζει κάτι σαν κι αυτό... Καμιά ιδέα??? «Godspeed You! Black Emperor - East Hasting»
AFANIS_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 «Godspeed You! Black Emperor - East Hasting» είδες...μέσα έπεσα....
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 «Godspeed You! Black Emperor - East Hasting» Ναι ρε... Και να φανταστείς ότι πριν κανένα μήνα το είχα για μια εβδομάδα στο repeat. Έχω φανταστική μνήμη.
tonyspanos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 @g_zisis tainted love - kwan.. Παιδιά μήπως ξέρετε το τραγούδι που παίζει στις φετινές διαφημίσεις της Coca-Cola?? Το παίζει και σε τηλεόραση και σε ραδιόφωνο. Λέει κάτι σαν ντιπι ντιπι νταντε και μετα έχει ενα μπρρρρρρρρρρρ.... Το έβαλα σαν στίχους στο google αλλά τίποτα!! :lol::lol:
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Λέει κάτι σαν ντιπι ντιπι νταντε και μετα έχει ενα μπρρρρρρρρρρρ.... Το έβαλα σαν στίχους στο google αλλά τίποτα!! :lol::lol: Περίεργο!!!
Αmbient Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά εγώ ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση κλιματιστικού(δεν συγκράτησα) που είναι ένα μωράκι στα πόδια της μαμάς του,που κάθονται στο γρασίδι και το παιδάκι ανοίγει ένα βιβλίο και τοτε η καμέρα εκεί που τραβάει από ψηλά αρχίζει να απομακρύνεται και εμαφανίζεται κατι σαν κλιματιστικό-νησί μέσα σε 'ενα ποτάμι!Νομιζω οτι είναι οι ''MGMT'' αλλά δεν είμαι σίγουρος....
elies 8roumpes Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδια θελω να μ πειτε ενα τραγουδι που επεζε πολυ συχνα στους s1ngles ειναι μονο μουσικη με ορχιστρα αν δν κανω λαθος!!
kotzakolis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδιά ψάχνω την εκτέλεση του <<summertime>>, στην διαφήμιση που παίζει αυτές τις μέρες για ένα παγωτό της δέλτα, το <<nirvana>> νομίζω....
shadyfae Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 μηπως 3ερει κνσ το τραγουδι π εχει η γουιντ και λεει its same to love ready to play the game ready to lose it all.... ακουγεται πλ στ ραδιο αλλα δν 3ερω το ονομα του!!!! please ρ παιδι οπιος το 3ερει ας μ πει και εμενα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα