pater_fetaland Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 το εχουμε πει παλια eos-volkswagen track dubfire -i feel speed
mathousalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Παιδιά θα ήθελα μια μεγάλη χάρη, αν μπορεί κάποιος από σας μπορεί να μου κάνει ένα link τις διαφημίσεις από το Dewarʼs.βασικά θέλω μια συγκεκριμένη διαφήμιση αλλά τώρα δεν θυμάμαι αν ήταν περσινή ι όχι αν έχει κάποιος την καλοσύνη και τα θυμάται η τα έχει κάπου που μπορεί να τα κάνει post τον ευχαριστώ…… και πάλι σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
xxchristaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 καλημέρα!κ εγω θα ήθελα να μάθω για το τραγούδι της νουνου στο yotopia wellness απλά να προσθέσω-για όποιον ίσως βοηθηθεί πως το τραγούδι λέγεται i feel good(ψάχνουμε ερμηνευτή).ευχαριστώ!!
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 καλημέρα!κ εγω θα ήθελα να μάθω για το τραγούδι της νουνου στο yotopia wellness απλά να προσθέσω-για όποιον ίσως βοηθηθεί πως το τραγούδι λέγεται i feel good(ψάχνουμε ερμηνευτή).ευχαριστώ!! Δεν την θυμάμαι καλά τη διαφήμιση, αν δεν γελιέμαι όμως είναι το «Feeling Good» από τον Michael Bublé. http://www.youtube.com/watch?v=w3BH9hKNPoI
freskas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Παιδια ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει στη διαφημηση του Hundai Tucson, με τη μελαχρινη που μπαινει μεσα στο κουρειο ακονιζει το νυστερι και ξυριζει το ποδι της?
olganitsa1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδιά όποιος παρακολουθούσε τη μαρία την άσχημη νομίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει. Ψάχνω από το επεισόδιο 294 τα τραγούδια που έπαιζε όταν η Λίζα μιλούσε με το Φίλιππο και όταν μιλούσε με το Σέργιο. Please ψάξτε γιατί μου αρέσουν πολύ και τα δύο!Ευχαριστώ προκαταβολικά.
elena blue Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδιά όποιος παρακολουθούσε τη μαρία την άσχημη νομίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει. Ψάχνω από το επεισόδιο 294 τα τραγούδια που έπαιζε όταν η Λίζα μιλούσε με το Φίλιππο και όταν μιλούσε με το Σέργιο. Please ψάξτε γιατί μου αρέσουν πολύ και τα δύο!Ευχαριστώ προκαταβολικά. το ενα το εχω σε cd: Jamiroquai - Seven days in sunny June
elena blue Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 για τους ανω των 30: θυμαται κανεις τη διαφημιση της ανδρικης κολωνιας Costa Brava πριν 13-14 χρονια; αν ναι, μηπως γνωριζει πιο κομματι αποτελουσε το σαουντρακ της διαφημισης; ευχαριστω προκαταβολικα.
olganitsa1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Jamiroquai - Seven days in sunny June Βασικά δεν εννοούσα αυτό αλλά ένα που ακουγόταν όλη την ώρα που μιλούσαν με το Σέργιο(μόνο μουσική). Ομως ευχαριστώ πολύ ,είναι πολύ ωραίο τραγούδι.Όποιος άλλος γνωρίζει γι' αυτό και για το άλλο κομμάτι θα με βοηθούσε πολύ.
Mostwant3d Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ψάχνω ψάχνω την διαφήμιση της vodafone με τον τρελό delivera που είναι κάπως καλαματιανό μωρέ... ανα γεια σου.. αυτό για πειτε ;P ευχαριστώ beforehand ( πτυχία. λέμε xD)
johnkon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση των κλιματιστικών fujitsu plasma; Μοιάζει με mercury rev
Mostwant3d Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Mostwante3d το θελω κ εγω αυτο ρε το ψάχνω παντού αλλά τίποτα.. ελπίζω να μην είναι μόνο για την διαφήμιση
mpatounas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ψαχνω την μουσικη απο την διαφήμιση του Δελτα milk Family της Viavartia ενα που καποιος σφυριζει το εχω βρει στο utube ομως θελω το κομματι ΤΗΑΝΚ
mpatounas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Γεια σας ψαχνω την μουσικη απο την διαφημιση του γαλακτος της Δελτα Milk Family το εχω βρει στο utube σαν βιντεο θα ηθελα ομως το καμματι. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα