katerinaki16 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ενα Τραγοθδι παιζει σε μια διαφιμιση το τραγοθδαει αντρας ειναι ελληνικο και λιγο γρηγορο... γριφος εε?? Δεν κσερς πιο πολλα αλλα μ αρεσει ακοθγετε τελεφτεα και στο ραδιο ΧΜΜ...Με μεγαλη επιφυλαξη, Σε θελω σαν τρελος-Onirama ????
PANOS134EVER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Παιδια σας παρακαλω ψαχνω ενα τραγουδι που ακουστηκε στους πρωταγωνιστες στις 17 ιουνιου,προς το τελος της εκπομπης,στη 1 και 10 περιπου το βραδυ.Ειχε αγγλικο στιχο,πρεπει να ειναι παλιο και καποιοι στιχοι του ειναι:''no colours anymore, i want them to turn black,i see the girls''.(Δεν ειμαι 100% σιγουρος).Αν το δειτε σε βιντεο ειναι περιπου στο 54 με 56 λεπτο της εκπομπης.
kavak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Παιδια σας παρακαλω ψαχνω ενα τραγουδι που ακουστηκε στους πρωταγωνιστες στις 17 ιουνιου,προς το τελος της εκπομπης,στη 1 και 10 περιπου το βραδυ.Ειχε αγγλικο στιχο,πρεπει να ειναι παλιο και καποιοι στιχοι του ειναι:''no colours anymore, i want them to turn black,i see the girls''.(Δεν ειμαι 100% σιγουρος).Αν το δειτε σε βιντεο ειναι περιπου στο 54 με 56 λεπτο της εκπομπης. Είναι το paint it, black από Rolling Stones!
hackertom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς πώς λέγετε το τραγολυδι απο το TV-TIGLON του Φώτη και της Μαρίας στον ALPHA;Οταν αρχίζει η εκπομπή.... Ξέρει κανένας....
antwnis71 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Basement Jaxx - Broken Dreams ευχαριστω πολυ,αυτο ειναι.το ακουσα και μου αρεσε πολυ.
maria1990 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 γεια σας!ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα τραγούδι από τη σειρά δυο μέρες μόνο που είχε προβληθεί πριν 2 χρόνια στην ελλαδα.επειδή δεν θυμάμαι καθόλου τους στιχους όμως μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω όλα τα τραγούδια π έχουν ακουστεί στη σειρά?ευχαριστώ πολύ!
nemesis345 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Πολύ απλό, κάνε αναζήτηση στο Google "Δυο μέρες μόνο soundtrack"!
L43rT1- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 NAI NAI!!! ΤΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ !!!! ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΤΕΛΟΣ!!!
magoufisa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 γεια σας και παλι παιδια.ειχα βαλει πριν απο λιγες μερες ερωτηση για ενα τραγουδι απ την μαρια την ασχημη.το επισοδιο ειναι αυτο http://video.google.com/videoplay?docid=-1998999814329232804 πηγαινετε στα 7,30 λεπτα μεχρι τα 8 κ 45 περιπου.μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι αυτο το τραγουδι?ευχαριστω πολυ!!!!
nektarios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 γεια σας και παλι παιδια.ειχα βαλει πριν απο λιγες μερες ερωτηση για ενα τραγουδι απ την μαρια την ασχημη.το επισοδιο ειναι αυτο http://video.google.com/videoplay?docid=-1998999814329232804 πηγαινετε στα 7,30 λεπτα μεχρι τα 8 κ 45 περιπου.μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι αυτο το τραγουδι?ευχαριστω πολυ!!!! στα 7:30 είναι το μετά αλλάζει το κομμάτι αλλά δεν το ξέρω
Christos_fg7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά μήπως έχει κάποιος το τραγούδι της Πάολα το κουβέντα στην κουβέντα που ακούστηκε σήμερα και στην εκπομπή της Μενεγάκη??? Ευχαριστώ Είναι το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=7Wolm5w74lw
hackertom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανένας.... Δεν ξέρει κανένα βρε παιδιά το τραγούδι του Φώτη και της Μαρίας στον ΑLPHA βάλτε να δείτε την εκπομπή τωρα μπας και το θυμηθεί κανένας....
Spyke88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς το ελληνικό κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμισητης Amstel με το χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι; Πάει κάπως έτσι: "...Νιώθω πως θέλω να εκραγώ να φωνάξω σ' ότι γκρίζο πάνω σου φοράς χρώμα να αλλάξω Να 'σαι καλά να 'μαι καλά να μιλάμε να 'σαι καλά να 'μαι καλά να γελάμε..." Έχω κάνει ΤΗΝ αναζήτηση και δεν το έχω βρει! Έχω ψάξει για τους στίχους, την διαφήμιση, τον τραγουδιστή αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!! Έψαξα στο Internet γενικά, σε μηχανές αναζήτησης, σε ιστοσελίδες με στίχους τραγουδιών και στα περισσότερα γνωστά forums αλλά καμιά απάντηση! Έχω διαβάσει δεκάδες σελίδες με posts και μαντέψτε κάτι... ΟΛΟΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!! Και ρωτάω... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;! plz... μπορεί να μου πει κανείς μια πληροφορία, οτιδήποτε, για αυτό το κομμάτι; Δεν μπορεί να ήρθε από το πουθενά! Ολόκληρο Internet κάτι θα υπάρχει!!!! ΟΥΦ! Τα είπα και ηρέμησα... όποιος ξέρει κάτι ας μας πει plz... Θα σώσει πολλές ζωές! Υ.Γ.: Sorry για το μεγάλο μήνυμα και για το αν κούρασα κάποιον... Απλά το θέλω το τραγούδι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ!!! :-D και εγω το ψάχνω αυτο το ταγουδι οποιος βρει κατι γι' αυτο ας μας πει Το τραγουδι λεγεται "Να σαι καλα" και το τραγουδαει ο Γιωργος Ζεντελης
mania83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 γεια χαρα!στο χθεσινο τελευταιο επεισοδιο μαρια η ασχημη στη σκηνη που περιμενε τον αλεξη στο λουνα παρκ επεζε ενα τραγουδι που ελεγε κατι σαν "tell me why i m on my own when there is a soulmate for everyone". αν μπορει κανεισ να βοηθησει.... thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα