magoufisa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 γεια σας κ παλι παιδια.ξερει κανεις τη μουσικη που ακουγεται συχνα στη μαρια την ασχημη κ ακουστηκε κ χτες στη σκηνη που η αγγελικη παντρευεται στο δημαρχειο κ παει να λιποθυμησει..ευχαριστω εκ των προτερων
vuelvo al sur Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Καλησπερα με μια πνοη δροσιας σε ολους γιατι την χρειαζομαστε ολοι αυτες τις μερες. -μηπως γνωριζει καποιος το τραγουδι που ακουγοταν στην σειρα η μαρια η ασχημη στην σκηνη που ο Σεργιος τρωει με την Λιζα??? (επεισ. 194(296)). -Και επανερχομαι και σε ενα μηνυμα μου παλιοτερο για το τραγουδι στην διαφ. της Mitsubishi air condition με ενα παιδακι που αφηνει ενα καραβακι μεσα στη θαλασσα. Εχω ξανα ρωτησει αλλα δεν.... για μια προσπαθεια παρεακια.
Lexicon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Καλησπερα παιδια. Ξερει κανεις το ονομα αυτου του τραγουδιου απο το διαφημιστικο της ΕΡΤ για την Ελλαδα? http://www.youtube.com/watch?v=ZoWgMBbmqH8&feature=related
vicky Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα! Δυστυχώς μαζι με σκληρό που τα έφτυσε έχασα και όλη τη μουσική μου οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα..αλλά η μουσική μου θυμίζει Godspeed You Black Emperor!. Ούτως η άλλως είναι πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα.Αν όμωσ βαριέσαι ίσως κάποιος που έχει τη δισκογραφία μπορεί να ελέγξει..Sr και πάλι για τυχόν λάθος.. δεν ειναι μαλλον απο αυτους... οτι ειχε στο youtube το ακουσα και δεν ειναι....
antwnis71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 καλησπερα.ξερει κανεις τη μουσικη που ακουγεται στο 5.56 απο αυτο το λινκ?http://www.greektube.org/content/view/33950/2/
vuelvo al sur Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλησπερα παιδια. Ξερει κανεις το ονομα αυτου του τραγουδιου απο το διαφημιστικο της ΕΡΤ για την Ελλαδα? http://www.youtube.com/watch?v=ZoWgMBbmqH8&feature=related ειναι το the song απο KIRPI.... ωραια μουσικη ταξιδιαρικη....
panbit Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά... Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που παίζεται συχνά στις ειδήσεις του STAR, συνήθως σε καλοκαιρινά "σοβαρά" ρεπορτάζ (αυτά που συνηθίζει να κάνει)? Το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι στο ρεφρέν αναφέρει κάτι σαν "why", και μετά συνεχίζει με "keep on" ή κάτι τέτοιο. Sorry δε σας βοηθάω κ πολύ για να το βρείτε, αλλά αν είδατε έστω κ λίγο θα το πετύχατε σίγουρα. Thanks anyway.
hackertom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς πώς λέγετε το τραγολυδι απο το TV-TIGLON του Φώτη και της Μαρίας στον ALPHA;Οταν αρχίζει η εκπομπή....
Lexicon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ειναι το the song απο KIRPI.... ωραια μουσικη ταξιδιαρικη.... Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Πολυ γλυκια και καλοκαιρινη μουσικη. Ότι πρεπει για αυτο τον καιρο.
x-filer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που διαφημιζει το las vegas???νομιζω οτι ειναι απο τους black eyed peas,το ειχε βαλει και στι προηγουμενο τρεϊλερ που εδειχνε οτι οι Β.Ε.Ρ θα ερχονταν στο ξενοδοχειο!!!!ειναι αναγκη!
magoufisa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που διαφημιζει το las vegas???νομιζω οτι ειναι απο τους black eyed peas,το ειχε βαλει και στι προηγουμενο τρεϊλερ που εδειχνε οτι οι Β.Ε.Ρ θα ερχονταν στο ξενοδοχειο!!!!ειναι αναγκη! νομιζω πως λες το lets get it started απο black eyed peas
pakoulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Λοιπον,αυτο το μηνυμα αναφερεται κυριως στους θεσσαλονικιούς!και συγκεκριμενα σε οσους ακούνε Metropolis.Στη βραδινή ζώνη εμφανίζεται ο Milan Jeurjevic και πριν ξεκινηση η εκπομπη του καθε βραδυ παιζει μια ακουστικη μελωδια που θυμιζει ινδιανικα πνευστα οργανα με τα καλαμια κτλ.Γυρω στις 2 ωρα το βραδυ 2 και 10 καπου εκει αν μπορει καποιος να συντονιστει στο σταθμο θα το ακουσει.Αυτο ψάχνω λοιπόν!ευχαριστω.. Είναι σίγουρα Ennio Morricone! Αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει ο τίτλος, όμως το έχω κάπου σε ένα best... Αν ψάξεις στο web θα το βρεις σίγουρα...
panbit Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά...Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που παίζεται συχνά στις ειδήσεις του STAR, συνήθως σε καλοκαιρινά "σοβαρά" ρεπορτάζ (αυτά που συνηθίζει να κάνει)? Το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι στο ρεφρέν αναφέρει κάτι σαν "why", και μετά συνεχίζει με "keep on" ή κάτι τέτοιο. Sorry δε σας βοηθάω κ πολύ για να το βρείτε, αλλά αν είδατε έστω κ λίγο θα το πετύχατε σίγουρα. Thanks anyway. Τελικά το βρήκα, είναι το Ian Carey - Keep on rising για όποιον ενδιαφέρεται...
joanna4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 καλησπερα.ξερει κανεις τη μουσικη που ακουγεται στο 5.56 απο αυτο το λινκ?http://www.greektube.org/content/view/33950/2/ Basement Jaxx - Broken Dreams
L43rT1- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ενα Τραγοθδι παιζει σε μια διαφιμιση το τραγοθδαει αντρας ειναι ελληνικο και λιγο γρηγορο... γριφος εε?? Δεν κσερς πιο πολλα αλλα μ αρεσει ακοθγετε τελεφτεα και στο ραδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα