Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σαααας...

Χάρηκα για τη γνωριμία παιδιά είμαι ο Μάνος και πάσχω κι εγώ από εγκεφαλική

μουσικοπάθεια.

Κάποιος-Κάποια γύρω στη 500η σελίδα ζήτησε τη μουσική από ένα βιντεάκι του

youtube για έναν Basketballίστα. Η μουσική είναι 7 λεπτά πάνω κάτω και είναι

"ορχηστρική". Evanesence - Eternal. Μπράβο τα παιδιά.

-Η μουσική του Chivas Regal (η τελευταία δηλαδή) ακούει στο όνομα

Sarah Khider - Mermaid Song.

Από τη πρώτη στιγμή που είδα αυτή τη διαφήμιση

http://www.youtube.com/watch?v=oSfc_tre8r8

λάτρεψα τη μουσική, την ερμηνεία, τον συνθέτη, τη παραγωγή,

χωρίς να ξέρω ποιοί πραγματικά είναι.

Περίπου 7-8 χρόνια πέρασαν από τότε που σταμάτησε να προβάλετε η διαφήμιση.

Πρόσφατα μια διαφήμιση του Johnnie Walker "Black Label" η οποία δείχνει

ένα μπουκάλι Johnnie Black να σερβίρεται δημιουργόντας το ποτήρι όσο γεμίζει,

έχει μια τρομερά ευχάριστη μουσική (για μένα).

http://www.youtube.com/watch?v=CAlLn8FflQ4

Ευτυχώς κάποιος στα σχόλια ήξερε και έγραψε τον τίτλο Καλλιτέχνη και Μουσικής:

Supreme Beings Of Leisure - Never The Same.

Αποφάσισα να κατεβάσω όλη τη δισκογραφία τους... Εκεί δέχομαι ένα δυνατό σοκ

μουσικοπάθειας βρίσκοντας επιτέλους τη μουσική της Lancia Lybra SW.

Suprieme Beings Of Leisure - Truh From Fiction.

Ένας τρόπος για να ψάξεις τραγούδι αγνώστου πατρός... εχμ-λάθος... Αγνώστου

Καλλιτέχνη και Μουσικής, έιναι να βάλεις κάποια από τα Lyrics σε μια μηχανή

αναζήτησης και στο τέλος τη λέξη Lyrics. (Αλλά δε πιάνει πάντα).

Όποιος-όποια γουστάρει ερωτική ρυθμική μουσική, οι Supreme Beings Of Leisure

είναι πιστεύω από τους καλύτερους.

Τώρα, αν κάποιος-κάποια μπορεί να βρεί τη μουσική της Mitsubishi Air Condition

που δείχνει ένα παιδάκι να αφήνει ένα καραβάκι στη θάλασσα και μετά κάποιο άλλο

παιδάκι το μαζεύει από τη θάλασσα, θα είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!

Τη μουσική τη χαρακτηρίζει ένα πιάνο και μια γυναικεία φωνή (η οποία μου είναι

πολύ γνώριμη αλλά δε μπορώ να θυμηθώ ποιά είναι) και έχει στίχους :

Some day I'll fly

I 'll be with you.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων παιδιά, Καλά να περνάτε!

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Νομίζω ότι είναι οι Fab Again στην συγκεκριμένη εκτέλεση.

Δεν ειναι Fab Again η εκτελεση αυτη. Tο Come Together το τραγουδάει Εληνίδα. Δεν ξέρω όνομα. Η παραγωγή του κομματιού έγινε από ελληνική εταιρεία sound design λογικα μονο κ μονο για τις αναγκες του διαφημιστικου.

Δημοσ.
Αν δεν θυμάμαι λάθος ήταν το «Nara» από E.S. Posthumus.

ναι ηταν και αυτο αλλα ακουγοταν και ενα ακομα... για λιγα δευτερολεπτα... την ωρα που την περιμεναν και εδειχνε τον Λουκα μαζι με τα παιδια...

Δημοσ.
Δεν ειναι Fab Again η εκτελεση αυτη. Tο Come Together το τραγουδάει Εληνίδα. Δεν ξέρω όνομα. Η παραγωγή του κομματιού έγινε από ελληνική εταιρεία sound design λογικα μονο κ μονο για τις αναγκες του διαφημιστικου.

Και όμως πιστεύω ότι αυτοί είναι. Δεν πρέπει να πιστεύουμε τι λέει ο καθένας (στο youtube).

Θα μάθουμε σύντομα ελπίζω τον εκτελεστή.

Δημοσ.
Και όμως πιστεύω ότι αυτοί είναι. Δεν πρέπει να πιστεύουμε τι λέει ο καθένας (στο youtube).

Θα μάθουμε σύντομα ελπίζω τον εκτελεστή.

Αν εννοεις το σχολιο του χρηστη με ψευδώνυμο FatPhak εγω ειμαι αγαπητε και αυτο που γραφω ετυχε να το μαθω απο ατομο που βοηθησε στην εκτελεση του διαφημιστικου. Ετσι ειπα να διαφωτισω λιγο τον κοσμο οπως μπορω. Εξαλου αν καποιος ακουσει την εκτελεση των Fab Again αμεσως θα συνειδητοποιησει οτι δεν ειναι αυτοι που ερμηνευουν το κομματι της διαφημισης.

ΥΓ: καλυτερα να μασας..

Δημοσ.
Αν εννοεις το σχολιο του χρηστη με ψευδώνυμο FatPhak εγω ειμαι αγαπητε και αυτο που γραφω ετυχε να το μαθω απο ατομο που βοηθησε στην εκτελεση του διαφημιστικου. Ετσι ειπα να διαφωτισω λιγο τον κοσμο οπως μπορω. Εξαλου αν καποιος ακουσει την εκτελεση των Fab Again αμεσως θα συνειδητοποιησει οτι δεν ειναι αυτοι που ερμηνευουν το κομματι της διαφημισης.

ΥΓ: καλυτερα να μασας..

Αν είναι όπως τα λες, τότε έχουν κάνει μία 100% πιστότατη αντιγραφή της διασκευής των Fab Again.

Ακόμα και η φωνή της «κοπέλας» (κατά τα λόγια του πληροφοριοδότη σου), είναι ολόϊδια με του τραγουδιστή.

Για του λόγου το αληθές...

http://audio.cdbaby.com/77626d9f/f/fabagain-01.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=XlKyQyAulx4

Υ.Γ.: Μερικές φορές είναι καλύτερο ούτε να μασάς... tongue.gif

Δημοσ.

:confused:

Τωρα μιλας σοβαρα? Σου φενεται ιδια η φωνη?

Τελος παντων εγω προσπαθησα να βοηθησω, να προσφερω τις γνωσεις μου. Αλλο αν η ξεροκεφαλιαση δε σας επιτρεπει να δεχτητε κατι. Παντως ειναι πολυ αστειο που επιμενετε για κατι λαθος!!

Δημοσ.
:confused:

Τωρα μιλας σοβαρα? Σου φενεται ιδια η φωνη?

Τελος παντων εγω προσπαθησα να βοηθησω, να προσφερω τις γνωσεις μου. Αλλο αν η ξεροκεφαλιαση δε σας επιτρεπει να δεχτητε κατι. Παντως ειναι πολυ αστειο που επιμενετε για κατι λαθος!!

Σε ευχαριστούμε. blink.gif

Δημοσ.

Λοιπον,αυτο το μηνυμα αναφερεται κυριως στους θεσσαλονικιούς!και συγκεκριμενα σε οσους ακούνε Metropolis.Στη βραδινή ζώνη εμφανίζεται ο Milan Jeurjevic και πριν ξεκινηση η εκπομπη του καθε βραδυ παιζει μια ακουστικη μελωδια που θυμιζει ινδιανικα πνευστα οργανα με τα καλαμια κτλ.Γυρω στις 2 ωρα το βραδυ 2 και 10 καπου εκει αν μπορει καποιος να συντονιστει στο σταθμο θα το ακουσει.Αυτο ψάχνω λοιπόν!ευχαριστω..

Δημοσ.

Πράγματι (για να τελειώνουμε και με αυτό το θέμα) έκανα λάθος που επέμεινα. Η εκτέλεση του Come Together των Beatles στην διαφήμιση της CONN-X πρόκειται για μία πολύ καλή διασκεύη από το ελληνικό συγκρότημα DNA.

Δημοσ.
http://video.google.com/videoplay?docid=526029149065545048

ακουγεται μια μουσικη στο 32:40 ... μηπως την ξερει καποιος απο εσας?

Καλησπέρα! Δυστυχώς μαζι με σκληρό που τα έφτυσε έχασα και όλη τη μουσική μου οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα..αλλά η μουσική μου θυμίζει Godspeed You Black Emperor!. Ούτως η άλλως είναι πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα.Αν όμωσ βαριέσαι ίσως κάποιος που έχει τη δισκογραφία μπορεί να ελέγξει..Sr και πάλι για τυχόν λάθος..

Δημοσ.

Xαίρεται!

Μια διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ κάποιου παγωτού, η οποία παίζεται πολύ συχνά αυτές τις μέρες, που δείχνει έναν τύπο που κάθεται σ' ένα παγκάκι και περνάνε δυο νεανίδες με μάλλον αμφιβόλο IQ, κι εκείνος πέφτει και τον κοροϊδεύουν αλλά τελικά ξαπλώνονται κι αυτές μαζί του κάτω για να φάνε όλοι μαζί παγωτό, έχει ένα πολύ funky κομμάτι, από το οποίο δυστυχώς το μόνο στοιχείο από τους στίχους που μπορώ να βγάλω είναι ότι κάπου λέει "beautiful" ο αοιδός. Ξέρει κανείς ποιο είναι το κομμάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...