JOHNLFC66 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Το μονο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι του Angelo Branduardi το Vanita Di VAnita. Αν και μαλλον δεν θα θελεις αυτο γιατι ειναι μαλλον παλιο. Τσεκαρε το παντως, υπαρχει σε δυο εκτελεσεις, μια με τα παιδια και μια που το λεει μονος του. Ελπιζω να βοηθησα. ADRIANO CELENTANO-ARRIVANO GLI UOMINI
christinn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Γειά σας!!! Ψάχνω το τραγούδι που έπαιζε στη διαφήμιση της ταινίας "Alfie" στο Σταρ.Ευχαριστω!!!
eirini_i Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι απο την ραδιοφωνικη διαφημιση της ΒSB; πρεπει να ειναι Matisse αλλα δεν ειμαι σιγουρη ειναι φοβερο!!
4alex6 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι απο την ραδιοφωνικη διαφημιση της ΒSB; πρεπει να ειναι Matisse αλλα δεν ειμαι σιγουρη ειναι φοβερο!! Καλως ηρθες και καλη διαμονη!!!! Matisse-She Bop (GK Dark Invasion Mix) http://www.youtube.com/watch?v=SP2QdBYTweA
IGOUMENITSA-7- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της vodafone που λεει οτι οπου και αν βρισκεσαι μπορουν να σου βαλουν σταθερο και λοιπα....που παει μια παραγγελια ενας deliveras....καντε οτι μπορειτε!!
k8~~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πως λεγεται το τραγουδι της διαφημισης της NIVEA Sun?
stimuli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς πιο είναι το τραγούδι στην διαφήμιση του Conn-X; Γνωρίζω πως είναι το Come Together των Beatles αλλά από ποιον καλλιτέχνη είναι αυτή η εκτέλεση;
drioraen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Παιδια ειχα ξαναρωτησει πριν απο μερικες μερες αλλα δεν πηρα απαντηση και γιαυτο ξαναρωταω.Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι απο την διαφημηση του περιοδικου lucky?? Εχω κοιταξει και σε σελιδες με τραγουδια διαφημησεων αλλα αυτο δεν ηταν μεσα.
vicky Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μηπως ξερετε το τραγουδι που παιζει στους singles στο τελευταιο επεισοδιο την ωρα που περιμενουν την ρανια στην εκκλησια???
Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μηπως ξερετε το τραγουδι που παιζει στους singles στο τελευταιο επεισοδιο την ωρα που περιμενουν την ρανια στην εκκλησια??? Αν δεν θυμάμαι λάθος ήταν το «Nara» από E.S. Posthumus.
katerinaki16 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Γεια σας!Τις τελευταιες μερες δειχνει μια διαφημιση με τον James Blunt και νομιζω παιζουν καποια τραγουδια του.Δεν θυμαμαι ποσα,αλλα ηταν καποιο που μου κολλησε απ την πρωτη στιγμη..Αν εχετε παρατηρησει καποιο θα σας ημουν ευγνωμων!
Fz1-s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα, ψάχνω το κομμάτι απο τη διαφήμιση του gordons this is the spirit... Ευχαριστώ.
pakoulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα, ψάχνω το κομμάτι απο τη διαφήμιση του gordons this is the spirit... Ευχαριστώ. Είδα τυχαία μια διαφήμιση (δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλε) Charlatans - The only one I know
Fz1-s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Oχι δεν είναι αυτό, δώστε έμφαση στο this is the spirit που λέει τελειώνοντας η διαφήμιση, λογικά υπάρχει κι άλλη...
Marinoula Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 καλησπερα παιδια! θα ηθελα την βοηθεια σας ψαχνω 2 τραγουδια αρκετα γνωστα πιστευω το ενα ειναι το ιδιο με αυτο που ψαχνει και ο χρηστης ofara4,της νεας διαφημησης του Havana Club Το δευτερο τραγουδι που ψαχνω ειναι αυτο της νεας διαφημησης του παγωτου Νirvana chocolate and brownies Αν γνωριζετε καποιο απαντηστε Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα