Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος.Ψάχνω ένα τραγούδι από μία διαφήμιση σαμπουάν για ξανθά μαλλιά της Nivea.Nivea Brilliant Blonde λεγοταν το σαμπουαν.

Η διαφήμιση υπάρχει εδώ

http://www.nivea.com/highlights/product_special/nhc_brilliantblonde

αλλά και εδώ (στα γερμανικά)

http://www.youtube.com/watch?v=acZIcaEftBc

Παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση κυρίως το περασμένο καλοκαίρι.

Αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι θα του ήμουν ευγνώμων.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά με ποια τραγουδάρα έκλεισε την Κυριακη 25 Μαίου το so you think you can dance? έπαιζε στους τίτλους τέλους. Ήσυχο κομματάκι - γυναικεία φωνή- super!plz help!

Δημοσ.

ειμαι αρκετα σιγουρη οτι εχω ξαναρωτησει και θα το εκτιμουσα αν ξαναεπαιρνα μια απαντηση!

ξερει κανεις που μπορω να βρω τραγουδια απο την σειρα "alias" ή μερικα απο αυτα??

για 1ο κ 2ο κυκλο!

ευχαριστω!

Δημοσ.
ειμαι αρκετα σιγουρη οτι εχω ξαναρωτησει και θα το εκτιμουσα αν ξαναεπαιρνα μια απαντηση!

ξερει κανεις που μπορω να βρω τραγουδια απο την σειρα "alias" ή μερικα απο αυτα??

για 1ο κ 2ο κυκλο!

ευχαριστω!

http://www.alias-tv.com/music1.html

Δημοσ.

Παιδία ξέρει κανέις πως λέγεται εκείνο το Rock κομμάτι που παίζει ή έπαιζε στην διαφήμιση ενός κρατικού καναλιού κι διαφήμιζε το Euro ή το Champions League;

Thaaaanx

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ξέρετε ποιο κομμάτι παίχτηκε στην μαρία την άσχημη όταν μετρούσε η Αργυρώ τα χρηματα του ταμείου της; Η μουσική είναι sos!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

dimitris96:-)

Δημοσ.

Γειά σας.

Μήπως ξέρει κάποιος το μουσικό κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση της εφημερίδας "Χώρα"; Ξέρετε, αυτό που ο Γ.Τράγκας είναι σε ρόλο αρχιμαφιόζου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Mηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημηση του αλτεα...ειναι αυτη που κατι αρκουδακια κρυβοντα στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου...

Δημοσ.
Mηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημηση του αλτεα...ειναι αυτη που κατι αρκουδακια κρυβοντα στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου...

κάποιος το έχει γράψει εδώ σε αυτό το τόπικ αλλά πάει καιρός. Ψάξτο ή αν δεν βαριέσαι γύρνα τις σελίδες.

Δημοσ.

Παιδια όποιος ψάχνει το καμμάτι απο την διαφήμημη του conn-x, που είναι κάτι τύποι και τρέχουν σε ένα λιβάδι χαρούμενοι! ειναι το: Come Together των Beatles από το αλμπουμ Abbey Road

Δημοσ.

aliha κοσμε!! λοιπον το επαιξε χθες στο "alias" (επεισοδιο 11) προς το τελος και ελεγε:

here by my side an angel/here by my side a devil/never turn your back on me/never turn your back on me/here by my side it's heaven/oooooooh

αργο τραγουδακι νομιζω μονο με κιθαρα και τραγουδουσε αντρας!

ευχαριστω προκαταβολικα...

φιλακια!

Δημοσ.
aliha κοσμε!! λοιπον το επαιξε χθες στο "alias" (επεισοδιο 11) προς το τελος και ελεγε:

here by my side an angel/here by my side a devil/never turn your back on me/never turn your back on me/here by my side it's heaven/oooooooh

αργο τραγουδακι νομιζω μονο με κιθαρα και τραγουδουσε αντρας!

ευχαριστω προκαταβολικα...

φιλακια!

Πιθανότατα λες το Weapon από Matthew Good. Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

Γεια σας!!!μπορει κανεις να μου πει ποιο ειναι το κομματι που παιζει στην διαφημιση των blue star ferries στην τελευταια διαφημιση που κυκλοφορει??:shifty:διαβασα και ενα παλιοτερο comment αλλα ελεγε για το nemo των nightwish και δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο!:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...