Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς το τραγούδι που υπάρχει στο trailer του So You Think You Can Dance για το live της ερχόμενης Κυριακής; Για όσους δεν το έχουν δει (αλλά έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν) το trailer υπάρχει στο site του mega. Thanx εκ των προτέρων :)

Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό το τραγούδι που παίζει στο τρειλερ του "so you think you can dance" (για Κυριακή 25/5). Το ίδιο ψάχνει και η ΝαΝα84..Οπότε αν έχει κάποιος καμιά ιδέα θα κάνει...όχι έναν, αλλά δύο ανθρώπους πολύ χαρούμενους!

Ευχαριστώ! :-)

και εγω ψαχνω αυτο το τραγουδι..παρακαλω βοηθηστε μας να το βρουμε!!!

«Virgin Souls - Dennis»

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!Ψάχνω ένα τραγούδι που παιζει στην καινούργια διαφήμιση της tellas για το double play unlimited!αυτό πού ακούγεται είναι ένα ου ου...ευχαριστώ!

Δημοσ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ REXONA(ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ)??? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ

Δημοσ.
«Virgin Souls - Dennis»

Να' σαι καλα Cristina!!Ελπίζω να ανταποδώσω κάποια στιγμή..αν και μάλλον γνωρίζεις πιο πολλά! :-D

Δημοσ.
Καλησπερα σας. Δυο ερωτησεις με οχι και πολλα στοιχεια.

1) εχθες ειδα μια διαφημιση με θεμα το air contition mitsubishi μελωδια ηταν.

2) μηπως γνωριζεται το τραγουδι της wind που τρεχουν προς το περιπτερο να παρουν F2G.

ευχαριστω....

και μην ξεχνατε να χαμογελατε!!!

ευρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο το 2.(wind) ειναι η μπαλαντα του τρελου απο τους onirama

το 1) ακομα το ψαχνω αν το βρει καποιοςςςςςςςςςς:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα!Ψάχνω ένα τραγούδι που παιζει στην καινούργια διαφήμιση της tellas για το double play unlimited!αυτό πού ακούγεται είναι ένα ου ου...ευχαριστώ!

Το τραγούδι που θές είναι το :

KT Tunstall - Black horse and the Cherry Tree

http://www.youtube.com/watch?v=4fykZ3PymMo

:-D

Δημοσ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ REXONA(ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ)??? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ

Gabriella Cilmi ''sweet about me''

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Για να σας δω τώρα πόσο γαμάτοι είστε:lol:

Όποιος είδε χθες στο Mega το επεισόδιο από το "Λατρεμένοι μου γείτονες" στη σκηνή που ναι οι άντρες στο γυμναστήριο παρατήρησε ένα καινούριο house κομμάτι που έπαιζε backgroud? (τι είπα τώρα ε)

Άμα το βρείτε κερδίζετε (την απεριόριστή μου αγάπη:lol:)

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα

Για να σας δω τώρα πόσο γαμάτοι είστε:lol:

Όποιος είδε χθες στο Mega το επεισόδιο από το "Λατρεμένοι μου γείτονες" στη σκηνή που ναι οι άντρες στο γυμναστήριο παρατήρησε ένα καινούριο house κομμάτι που έπαιζε backgroud? (τι είπα τώρα ε)

Άμα το βρείτε κερδίζετε (την απεριόριστή μου αγάπη:lol:)

Άκυρο-το βρήκα αφού κατέβασα το επεισόδιο και το ξανάδα:lol: Είναι το Tiga - You gonna want me

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...