footballer20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Γεια σας!Είμαι ένα νέο μέλος του insomnia και ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί από το βάθος των forums και την συμμετοχή των μελών του!Συνεχίστε έτσι!Ψάχνω και εγώ, λοιπόν, ένα τραγούδι που "έπαιζε" σε παλιά διαφήμιση ουίσκι(νομίζω του johnny walker) και έλεγε: nothing betwwen us...Η διαφήμιση έδειχνε ένα τρένο σε μια γέφυρα απ'ότι θυμάμαι.Ωραίο κομμάτι!Ευχάριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας!! Καλησπέρα και πάλι, δεύτερο μήνυμα απόψε!Αυτή τη φορά νομίζω ότι δυσκολεύουν τα πράγματα!!Ψάχνω απεγνωσμένα δύο μουσικά κομμάτια!!!Είναι και τα δύο instrumental, χωρίς λόγια, μόνο μουσική και έχουν παιχθεί σε δύο διαφορετικά επεισόδια του so you think you can dance. 1.Συγκεκριμένα, το πρώτο κομμάτι που ψάχνω (και πιο δύσκολο να βρεθεί) είχε παιχθεί στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (επεισόδιο 35 στον μεγάλο τελικό) στο 00:54:00 - 00:59:00 περίπου όταν έδειχνε ένα βίντεο για τους προηγούμενους χορευτές που είχαν αποχωρήσει από το σόου.Στην αρχή έχει ένα ρυθμικό bit και έπειτα γίνεται πιο γρήγορο.Πραγματικά, δεν έχω καμία ιδέα για το συγκεκριμένο!! 2.Το δεύτερο κομμάτι είναι η μουσική που παίζεται όταν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για αυτούς που φεύγουν από το σόου.Το έχω ακούσει στο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου όταν έφυγε η Μαέ και η Τατιάνα (4/5) αλλά και στο επεισόδιο (11/5) που έφυγε ο Γιώργος Ντ. και η Φανή και είναι αρκετά μελαγχολικό.Συνήθως, παίζει πάντα όταν ανακοινώνονται οι χορευτέσ που αποχωρούν και ακούστηκε και στο χθεσινό επεισόδιο όταν έφυγε ο Κωνσταντίνος και η Φένια. Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και αναμένω με ανυπομονησία κάθε απάντηση!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας να ασχοληθείτε και να διαβάσετε το τεράστιο μήνυμά μου!!!Χίλια ευχαριστώ!!
pakoulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι αυτη εννοω! Το κομμάτι λέγεται "Course de Manuel", από την ταινία "Ζ" Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, κι η εκτέλεση είναι από το άλμπουμ "Zephyros" Στο βιολί ο Nicos! Sample μπορείς να ακούσεις εδώ: http://www.emusic.com/album/Nicos-Nikos-Plays-Mikis-Theodorakis-Zephyros-MP3-Download/10886633.html
NUKE2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστω πολυ φιλε.Το εψαχνα καιρο.Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα. Ο Alpha radio κανει μια προσπαθεια να μαζεψει βιβλια για τους φυλακισμενους του Αυλωνα...Ετσι εχει καποια σποτακια στα οποια μιλανε διαφοροι...Οταν μιλαει ο Λακης Λαζοπουλος ακουγεται ενα πολυ γνωστο τραγουδι αλλα δεν μπορω να θημυθω πιο ειναι.Αν ξερει κανεις....
Apostolis H Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να βρω το όνομα του τραγουδιού που χόρεψαν ο Κωνσταντίνος και η Έλενα την Κυριακή που μας πέρασε. Αναφέρομαι στο δεύτερο κομμάτι που χόρεψε το ζευγάρι αυτό (σύγχρονο). Είναι γνωστό κομμάτι, το έχω ακούσει αρκετές φορές αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τον τίτλο.. Να περνάτε όλοι καλά
DAVE Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μήπως ξέρει κανείς στη καινούργια διαφήμιση της Tellas ακούγεται μια μουσική από κιθάρα ίσως, δε θυμάμαι καλά.Είναι από κάποιο τραγούδι ή μόνο για τη διαφήμιση βγήκε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
coby Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ψάχνω το τραγούδι από την καινούρια διαφήμιση του Cutty Sark. Cutty Sark Ad - Different Places Cutty Sark Ad - Different Cultures
vuelvo al sur Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Καλησπερα σας. Δυο ερωτησεις με οχι και πολλα στοιχεια. 1) εχθες ειδα μια διαφημιση με θεμα το air contition mitsubishi μελωδια ηταν. 2) μηπως γνωριζεται το τραγουδι της wind που τρεχουν προς το περιπτερο να παρουν F2G. ευχαριστω.... και μην ξεχνατε να χαμογελατε!!!
Nana84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς το τραγούδι που υπάρχει στο trailer του So You Think You Can Dance για το live της ερχόμενης Κυριακής; Για όσους δεν το έχουν δει (αλλά έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν) το trailer υπάρχει στο site του mega. Thanx εκ των προτέρων
akisiossif Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά,ψάχνω ένα κομμάτι που παίζει πολύ στο νίτρο φμ.Είναι ιταλικό,αν δε κάνω λάθος και σε κάποια σημεία ακούγονται παιδικές φωνές.Ιταλικό ποπ είναι,το ψάχνω καιρό,αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος..
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά,ψάχνω ένα κομμάτι που παίζει πολύ στο νίτρο φμ.Είναι ιταλικό,αν δε κάνω λάθος και σε κάποια σημεία ακούγονται παιδικές φωνές.Ιταλικό ποπ είναι,το ψάχνω καιρό,αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.. Το μονο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι του Angelo Branduardi το Vanita Di VAnita. Αν και μαλλον δεν θα θελεις αυτο γιατι ειναι μαλλον παλιο. Τσεκαρε το παντως, υπαρχει σε δυο εκτελεσεις, μια με τα παιδια και μια που το λεει μονος του. Ελπιζω να βοηθησα.
dity Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να βρω το όνομα του τραγουδιού που χόρεψαν ο Κωνσταντίνος και η Έλενα την Κυριακή που μας πέρασε. Αναφέρομαι στο δεύτερο κομμάτι που χόρεψε το ζευγάρι αυτό (σύγχρονο). Είναι γνωστό κομμάτι, το έχω ακούσει αρκετές φορές αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τον τίτλο.. Να περνάτε όλοι καλά Χόρεψαν το "Dance Floor Anthem" από Good Charlotte...
Rosu Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό το τραγούδι που παίζει στο τρειλερ του "so you think you can dance" (για Κυριακή 25/5). Το ίδιο ψάχνει και η ΝαΝα84..Οπότε αν έχει κάποιος καμιά ιδέα θα κάνει...όχι έναν, αλλά δύο ανθρώπους πολύ χαρούμενους! Ευχαριστώ!
koro10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς το τραγούδι που υπάρχει στο trailer του So You Think You Can Dance για το live της ερχόμενης Κυριακής; Για όσους δεν το έχουν δει (αλλά έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν) το trailer υπάρχει στο site του mega. Thanx εκ των προτέρων και εγω ψαχνω αυτο το τραγουδι..παρακαλω βοηθηστε μας να το βρουμε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα