Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
dub[/b]']

Εγώ ψάχνω ένα άλλο που άκουσα χτες και νομίζω και αυτό είναι σε άλλη διαφήμιση της KIA (μάλλον για το Ceed και αυτή) που το τραγουδάει μια υπέροχη γυναικεία φωνή . Είναι καραμπινάτος ήχος Thievery Corporation.

Tο άκουσα και χτες σε ένα bar αλλά ντράπηκα να ρωτήσω το dj.

Και γω αυτό ψάχνω man...

Το κομμάτι που ακούγετε σε αυτό το spot ειναι...

KIA Ceed 2008 // Federico Aubele - La Orilla

...και υπάρχει στο 4ο CD της συλλογής Compact Disc Club με τίτλο Sunset Bangalows

ps. Ειναι κομματαρα!!!

ps2. Ποτε μην ντέπεστε να ρωτάτε τον DJ για κομμάτια που σας αρέσουν!!!

Δημοσ.
Χμμμ...μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει αυτές τις μέρες στο trailer του So you think you can dance? για το live αυτής της Κυριακής (18/05); :-)

Thanx!

P.S.: Μοιάζει με Moby....

χεχεχε ή κεφια έχω σήμερα ή οι κύριοι διαφημιστές αποφάσισαν επιτέλους να χρησιμοποιούν και πάλι κομματάρες για τις καμπάνιες τους!!!

Φίλε Μ-81 δεν είναι MOBY, αλλά ένας απο τους καλύτερους καλλιτέχνες για εμένα αυτή την εποχή... το όνομά του είναι PAROV STELAR (το καλλιτεχνικό, γιατι το πραγματικό του είναι Marcus) πριν απο κανα 2μηνο μάλιστα είχε παίξει live με το group του, στο Planet Music (κάτω απο το ΕΞΩ στο Καλλιμάρμαρο!) σίγουρα όσοι βρέθηκαν εκεί πέρασαν ενα φοβερό βράδυ!!!

λοιπόν στο θέμα μας τώρα...

So you think you can dance? για το live αυτής της Κυριακής 18/05/2008 // Parov Stelar - Love (Part1)

Δημοσ.
Το κομμάτι που ακούγετε σε αυτό το spot ειναι...

KIA Ceed 2008 // Federico Aubele - La Orilla

...και υπάρχει στο 4ο CD της συλλογής Compact Disc Club με τίτλο Sunset Bangalows

ps. Ειναι κομματαρα!!!

ps2. Ποτε μην ντέπεστε να ρωτάτε τον DJ για κομμάτια που σας αρέσουν!!!

Εκεί που το έλεγα πως είναι καραμπινάτος ήχος thievery corporation μιας και τα δύο άλμπουμ του Aubelle ακούγονται σαν κλώνοι των ΤC. Σήμερα λοιπόν εβαλα το "panamericana" στο cd player και έπεσα πάνω στο κομμάτι. Με λίγα το έιχα και μάλιστα αγορασμένο αλλά είναι τόσο το υλικό που έχω πλεον που δεν προλαβαίνω να τα ακούσω !!! Παρ ολα αυτά αγοράζω συνέχεια και κατεβάζω συνέχεια. Τι να πεις. Είναι αρρώστεια πια αλλά ετσι μεγαλώσαμε!!

Ευχαριστώ πάντως.

Κ

Δημοσ.
χεχεχε ή κεφια έχω σήμερα ή οι κύριοι διαφημιστές αποφάσισαν επιτέλους να χρησιμοποιούν και πάλι κομματάρες για τις καμπάνιες τους!!!

Φίλε Μ-81 δεν είναι MOBY, αλλά ένας απο τους καλύτερους καλλιτέχνες για εμένα αυτή την εποχή... το όνομά του είναι PAROV STELAR (το καλλιτεχνικό, γιατι το πραγματικό του είναι Marcus) πριν απο κανα 2μηνο μάλιστα είχε παίξει live με το group του, στο Planet Music (κάτω απο το ΕΞΩ στο Καλλιμάρμαρο!) σίγουρα όσοι βρέθηκαν εκεί πέρασαν ενα φοβερό βράδυ!!!

So you think you can dance? για το live αυτής της Κυριακής 18/05/2008 // Parov Stelar - Love (Part1)

επαιξε και σε μας εδώ στη Λάρισα στο "stage". Ήταν καταπληκτική βραδιά. Αυτός στα κομπιουτερ αλλά και η μπάντα(μπασο,κιθάρα,ντραμς,σαξόφωνο) φοβεροί. Του δώσαμε και κατάλαβε.

Προχτές ακούσαμε τον άλλον της "σκηνής της Βιένης" τον Waldeck. Καλός και αυτός αλλά οχι σαν το Parov Stellar.

Δημοσ.

Παιδια χτες στο live so u think u can dance επαιξε ενα κομματι που χορεψαν o igor και η Ανια σαν πρωτο χορο και ενα αλλο που χορεψαν 2 αλλα παιδια που ηταν hip hop γαλλικο και τραγουδουσε ο james blunt. Ξερει κανεις τιτλους και τραγουδιστες;

Δημοσ.
επαιξε και σε μας εδώ στη Λάρισα στο "stage". Ήταν καταπληκτική βραδιά. Αυτός στα κομπιουτερ αλλά και η μπάντα(μπασο,κιθάρα,ντραμς,σαξόφωνο) φοβεροί. Του δώσαμε και κατάλαβε.

Προχτές ακούσαμε τον άλλον της "σκηνής της Βιένης" τον Waldeck. Καλός και αυτός αλλά οχι σαν το Parov Stellar.

Χα! φίλε μου στα ίδια live πάμε μου φαίνεται... κι εγώ είχα βρεθεί στο live του Parov Stelar αλλά και το Σάββατο που μας πέρασε στον Waldeck!!! Φοβερή ατμόσφαιρα...

Μπες εδώ να ρίξεις μια ματια σε φωτογραφίες και βιντεάκια (απο waldeck, θα ανεβουν αύριο - μεθαύριο... )

http://www.facebook.com/pages/Lemon-Slice/19699995002

Δημοσ.
Χα! φίλε μου στα ίδια live πάμε μου φαίνεται... κι εγώ είχα βρεθεί στο live του Parov Stelar αλλά και το Σάββατο που μας πέρασε στον Waldeck!!! Φοβερή ατμόσφαιρα...

Μπες εδώ να ρίξεις μια ματια σε φωτογραφίες και βιντεάκια (απο waldeck, θα ανεβουν αύριο - μεθαύριο... )

http://www.facebook.com/pages/Lemon-Slice/19699995002

Ωραίες φωτό.

Εσύ ποιος είσαι? Αυτός με το μπλουζάκι "Parov Stellar" η ο άλλος ?

Δημοσ.
Παιδια χτες στο live so u think u can dance επαιξε ενα κομματι που χορεψαν o igor και η Ανια σαν πρωτο χορο και ενα αλλο που χορεψαν 2 αλλα παιδια που ηταν hip hop γαλλικο και τραγουδουσε ο james blunt. Ξερει κανεις τιτλους και τραγουδιστες;

Sinik Feat James Blunt - Je Realise

Kαι εγώ ψάχνω ένα που ακούστηκε χτες αλλά δεν θυμάμαι ποιοί το χόρεψαν (ίσως το παλικάρι που έφυγε στο τέλος - παρτενερ δεν θυμάμαι) ούτε και στίχους γιατί το πέτυχα στο τέλος. pop-rock ήταν πάντως. Αν έχει κανείς κάποια πρόταση...

Δημοσ.

Παιδια,το τραγουδι που εχει ο Παπαχελας στην Εκπομπη Φακελοι ποιο ειναι?Ξερει κανεις?Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

thanx a lot! :-D Πηγαίνω να το check-άρω:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...