Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από τους στίχους, το original είναι το Ain't Nobody από Chaka Khan με τους Rufus. Το τραγούδι βέβαια έχει διασκευαστεί πολλές φορές, δεν ξέρω ποιο μπορεί να έπαιξε... μεγάλη επιτυχία πάντως έκανε το mashup του original, με τίτλο Beeing Nobody από Liberty X και Richard X.

Καινούργιο, Just Hold Me από την Maria Mena.

thanx!!!!11

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ξέρετε ποια είναι η μουσική που βάζει στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές";

Κοίτα να δεις τι έγινε τώρα...

ήξερα ότι το τραγούδι είναι από τους calexico αλλά δεν ήξερα τίτλο. Το ψάχνω λοιπόν και τι βρίσκω;

αυτό!!!

btw...

Calexico - Stray

Δημοσ.
γεια!ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να κανω attach ενα file για να το ακουσετε κ να μου πειτε αν ξερετε το τραγουδι.tnx!

Ανέβασέ το στο http://www.sendspace.com ή στο http://www.mediafire.com και δώσε μας το link.

Επίσης, καλό θα είναι το αρχείο να είναι σχετικά μικρό. Το πολύ 500-1000 kb.

Δημοσ.

Ψάχνω τους τιτλους της μουσικής απο τις διαφημίσεις:

1.Daihatsu sirion

2.ΕΒΓΑ (2008 αυτήν με το ψυγείο)

3.AIM white now.

Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια

Δημοσ.

Χμμμ...μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει αυτές τις μέρες στο trailer του So you think you can dance? για το live αυτής της Κυριακής (18/05); :-)

Thanx!

P.S.: Μοιάζει με Moby....

Δημοσ.
Έχει τεθεί ξανά το ερώτημα.

Ξέρει κανείς το τραγούδι στη διαφήμιση του νέου

Kia Ceed;

Παίζεται συχνά αυτές τις μέρες.

Αν εννοείς αυτό που το τραγουδάει μια αντρική φωνή είναι το

MARIO BIONTI - This Is What You Are.

Εγώ ψάχνω ένα άλλο που άκουσα χτες και νομίζω και αυτό είναι σε άλλη διαφήμιση της KIA (μάλλον για το Ceed και αυτή) που το τραγουδάει μια υπέροχη γυναικεία φωνή . Είναι καραμπινάτος ήχος Thievery Corporation.

Tο άκουσα και χτες σε ένα bar αλλά ντράπηκα να ρωτήσω το dj.

Δημοσ.

γνωριζει κανεις πως λεγετε το τραγουδι στην διαφημιση της frulite που λεει ''you and i summer sky...'' η κατι τετοιο τελως παντων! thnx προκαταβολικα!

Δημοσ.

Γεια χαρα..ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στο trailer του so you think you can dance 18/05 της κυριακής?? Ευχαριστώ προκαταβολικα..

Δημοσ.
Εγώ ψάχνω ένα άλλο που άκουσα χτες και νομίζω και αυτό είναι σε άλλη διαφήμιση της KIA (μάλλον για το Ceed και αυτή) που το τραγουδάει μια υπέροχη γυναικεία φωνή . Είναι καραμπινάτος ήχος Thievery Corporation.

Tο άκουσα και χτες σε ένα bar αλλά ντράπηκα να ρωτήσω το dj.

Και γω αυτό ψάχνω man...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...