minus Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μήπως ξέρει κάποιος που να βρω το τραγούδι της euroleague devotion??
antreas18 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλησπερα,γνωριζει καποιος το τραγουδι που βαζει ο τζαρτζαρας στην εκπομπη του στον sport-fm ραδιοφωνο(4-6 η 6-8 απογευμα) με το που ξεκιναει και που ειναι χαλι?ειναι σαν καουμποικο παλιο χωρις λογια...ευχαριστω εκ των προτερων!
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 2.Καινουρια διαφημιση της ΕΒΓΑ (2008) Cassius > Toop Toop
pk190583 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Baikonour - Hoku To Shin Ken ευχαριστω πολυ.αυτο ειναι. μηπως εχει κανενας καμια πληροφορια για την διαφημιση του OPEL CORSA ή ASTRA OPC που παιζεται εδω και κανα μηνα? ψαχνω το μουσικο κομματι (μουσικη ακουγεται μονο)που παιζεται προς το τελος της διαφημισης οταν υπαρχει μαυρο φοντο και δειχνει μια γραματοσειρα με διαφορες πληροφοριες για το μοντελο. εχω να δω την διαφημιση πολλες μερες τωρα και δεν την εχω βρει πουθενα στο ιντερνετ.αν καποιος γνωριζει κτ ας πει. ευχαριστω.
katerinaki16 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Κανενα νεο με τα δικα μου? Γεια σας!Τη διαφημιση με την μπυρα ΜΥΘΟΣ την εχετε δει?Ποιο τραγουδι παιζει? Επισης,τωρα που καλοκαιριασε..εχει βγει μια διαφημιση παγωτοειδους.Δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα βγαινει σε μπουκιτσες.Η διαφημιση ειναι με εναν τυπο που τρωει αυτα τα παγωτακια και εχει δυο κοπελες διπλα του. Ευχαριστω.
uvec85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ευχαριστω για την απαντηση.Δυστυχως ομως δεν ειναι αυτη γιατι αυτο ηταν στην διαφημιση του 2007.νομιζω οτι φετος (στη διαφημιση με το ψυγειο) ειναι αλλο.
titikoula_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ευχαριστω για την απαντηση.Δυστυχως ομως δεν ειναι αυτη γιατι αυτο ηταν στην διαφημιση του 2007.νομιζω οτι φετος (στη διαφημιση με το ψυγειο) ειναι αλλο. ποιο τραγουδι ακουστηκε στο τελευταιο επεισοδιο των singles, με το παρτι του billy?
antinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Παιδιά, ποιο τραγουδι επαιξε αποψε στο singles οταν εφτασε η Ρανια στο σπιτι του Λουκα στην Ιταλια;
labros1988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ποιο κομμάτι παίζει στη διαφήμηση της Νετ για το Euro 2008;
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ποιο κομμάτι παίζει στη διαφήμηση της Νετ για το Euro 2008; Ρώτησα και εγώ πριν μερικές μέρες αλλά δεν πήρα απάντηση.
Johnzar Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ξέρετε πώς λέγεται το κόμματι που ακούστηκε στην εκπομπή όμορφοσ κόσμος το πρωί στις 12:20 ηταν γαλλικό ή ιταλικό.
pater_fetaland Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 να καουν τα κσερα να καουν τα χλωρα να καουν και τα παραλια κρητικο το δειχνει στο αλτερ κσερει κανεις?
gvworld7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ρε παιδιά αν μπορείτε να μου βρείτε πως λέγεται το τραγούδι στην διαφήμιση του Maxibon που πέφτει το παλικάρι κάτω και έρχονται οι δυο γκόμενες και την διαφήμιση του σκαι για τον πέμπτο κύκλο του 24? ευχαριστώ!!
Elodie Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Aκουσα πριν από μερικά λεπτά ένα τραγούδι στο όμορφος κόσμος το πρωί και λίγο πριν γράψει τους χορηγούς από κάτω έδειχνε μόδα.Καθώς έδειχνε μόδα είχαν βάλει ένα πολύ ωραίο τραγούδι.Οποιος κατάλαβε ποιο τραγούδι ήταν αυτό παρακαλώ να μου πει.Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 να καουν τα κσερα να καουν τα χλωρα να καουν και τα παραλια κρητικο το δειχνει στο αλτερ κσερει κανεις? Η ζωη μου κανενος > Μεσημερης Σταματης & Παπαποστολου Βαγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα