George619 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Γεια σας και συνγχαρητήρια για το site!Βρήκα τον τίτλο τοης διαφήμισης της Amstel αλλα δν εχς βρει το κομματι!Αν μπορει καποιος και το βρει ας το ανεβάσει! Λοιπον το τραγούδι λέγεται "Να είσαι καλά" και το λέει ο "Γιώργος Ζεντέλης".
jason_rethymno Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ????-Los Animales De Dos En Dos Βασικά ψάχνω το αγγλικό version.
pamelaroyk Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Γεια σας και συνγχαρητήρια για το site!Βρήκα τον τίτλο τοης διαφήμισης της Amstel αλλα δν εχς βρει το κομματι!Αν μπορει καποιος και το βρει ας το ανεβάσει! Λοιπον το τραγούδι λέγεται "Να είσαι καλά" και το λέει ο "Γιώργος Ζεντέλης". αχα, το έχουμε βρει αλλά θέλουμε να το κατεβάσουμε.. ακόμα ψάχνουμε
athina**** Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 κανένα νέο για το τραγούδι στη διαφήμιση της HEINIKEN?
chad21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που ακούγεται στην καινούργια διαφήμιση της cosmote? Ένα κομμάτι της διαφήμισης ακούγεται εδω: http://www.youtube.com/watch?v=vyNH2XWBCQk αν βρει κάποιος κάτι ας μου πει...το ψάχνω αρκετές μέρες αλλα τίποτα thnx!!
nilym Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ????-Los Animales De Dos En Dos Βασικά ψάχνω το αγγλικό version. Η english version τιτλοφορείται "The Animals went in two by two"
drtassos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ξερει κανεναs ποιο κομματι ακουγεται στη νεα διαφημιση του VOLVO C30 που παιζεται εδω και λιγες μερεs (4-5) στην TV??? η τουλαχιστον καποιο site που να εχει το διαφιμιστικο σποτ???? ευχαριστω Baikonour - Hoku To Shin Ken
xmperop1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ψάχνω το μουσικό θέμα μιας παλιάς τηλ.εκπομπής με τίτλο αν δεν με απατά η μνήμη μου ΠΤΗΣΗ ΣΤΑ 10000 ΠΟΔΙΑ η κάτι τέτοιο.Μιλάμε για 20+ χρόνια πριν. Ευχαριστώ ακόμα και για τη σκέψη σας. Κανένας τίποτα? Cristina ????
kollimenos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Γεια σας. Ψάχνοντας για τη μουσική της διαφήμισης για το Zagori- Action Aid σε μηχανή αναζήτησης, βρέθηκα κατά τύχη στο παρόν forum. Δεν βρήκα αυτό που αναζητούσα, βρήκα όμως ένα σωρό κομμάτια που έψαχνα και δεν ήξερα πώς να ζητήσω. Σας ευχαριστώ όλους. Μια και δεν φαίνεται να έχει ακόμη απαντηθεί αυτό το θέμα, και μια και στο μεταξυ ευτύχισα να βρω το κομμάτι, παίρνω το θάρρος να το αναφέρω (για να βγάλω και ένα μέρος της υποχρέωσης ) Είναι λοιπόν το Le Spot - Zagori ActionAid Αν κανείς ενδιαφέρεται, το έχω.
jason_rethymno Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Η english version τιτλοφορείται "The Animals went in two by two" Ναι το θέμα είναι οτι δε μπορώ να το βρώ στο youtube
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ναι το θέμα είναι οτι δε μπορώ να το βρώ στο youtube Δοκιμασε με τον τιτλο του original κομματιου. When Johnny Comes Marching Home
delmparmpounel Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Kαλησπέρα,ψάχνω να βρω το ροκ κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση του Volvo c30.Υπάρχει περίπτωση να το ξέρει κάποιος?
Cristina Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Κανένας τίποτα?Cristina ???? Δεν μου λέει κάτι ο τίτλος της εκπομπής. Γεια σας.Ψάχνοντας για τη μουσική της διαφήμισης για το Zagori- Action Aid σε μηχανή αναζήτησης, βρέθηκα κατά τύχη στο παρόν forum. Δεν βρήκα αυτό που αναζητούσα, βρήκα όμως ένα σωρό κομμάτια που έψαχνα και δεν ήξερα πώς να ζητήσω. Σας ευχαριστώ όλους. Μια και δεν φαίνεται να έχει ακόμη απαντηθεί αυτό το θέμα, και μια και στο μεταξυ ευτύχισα να βρω το κομμάτι, παίρνω το θάρρος να το αναφέρω (για να βγάλω και ένα μέρος της υποχρέωσης ) Είναι λοιπόν το Le Spot - Zagori ActionAid Αν κανείς ενδιαφέρεται, το έχω. Έχει αναφερθεί ξανά. Ο δημιουργός λέγεται Στράτος Διαμαντής και στα φωνητικά η Μαρκέλλα Παναγιώτου. Le Spot είναι το όνομα της διαφημιστικής.
chauceare Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά Τελικά με το κλασικό κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση της NeffΖην δεν είχαμε κανένα νεότερο.. Τουλάχιστον μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κανείς το κομμάτι που ακουγόταν σε μια διαφήμιση της κολώνιας KENZO, με μια κοπέλα που περπατούσε στο νερό και σε κόκκινα λουλούδια?? Η μουσική είναι ασιατική, μάλλον κινέζικη.. Ελπίζω να είμαι πιο τυχερή αυτή τη φορά Σας ευχαριστώ*
uvec85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ψαχνω τη μουσικη απο τις εξης διαφημισεις: 1.Daihatsu sirion 2.Καινουρια διαφημιση της ΕΒΓΑ (2008) Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα