Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και συνγχαρητήρια για το site!Βρήκα τον τίτλο τοης διαφήμισης της Amstel αλλα δν εχς βρει το κομματι!Αν μπορει καποιος και το βρει ας το ανεβάσει! Λοιπον το τραγούδι λέγεται "Να είσαι καλά" και το λέει ο "Γιώργος Ζεντέλης".

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γεια σας και συνγχαρητήρια για το site!Βρήκα τον τίτλο τοης διαφήμισης της Amstel αλλα δν εχς βρει το κομματι!Αν μπορει καποιος και το βρει ας το ανεβάσει! Λοιπον το τραγούδι λέγεται "Να είσαι καλά" και το λέει ο "Γιώργος Ζεντέλης".

αχα, το έχουμε βρει αλλά θέλουμε να το κατεβάσουμε..:(

ακόμα ψάχνουμε

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που ακούγεται στην καινούργια διαφήμιση της cosmote?

Ένα κομμάτι της διαφήμισης ακούγεται εδω:

http://www.youtube.com/watch?v=vyNH2XWBCQk

αν βρει κάποιος κάτι ας μου πει...το ψάχνω αρκετές μέρες αλλα τίποτα

thnx!!

Δημοσ.
????-Los Animales De Dos En Dos

Βασικά ψάχνω το αγγλικό version.

Η english version τιτλοφορείται "The Animals went in two by two"

Δημοσ.
ξερει κανεναs ποιο κομματι ακουγεται στη νεα διαφημιση του VOLVO C30 που παιζεται εδω και λιγες μερεs (4-5) στην TV??? η τουλαχιστον καποιο site που να εχει το διαφιμιστικο σποτ???? ευχαριστω

Baikonour - Hoku To Shin Ken

Δημοσ.
Ψάχνω το μουσικό θέμα μιας παλιάς τηλ.εκπομπής με τίτλο αν δεν με απατά η μνήμη μου ΠΤΗΣΗ ΣΤΑ 10000 ΠΟΔΙΑ η κάτι τέτοιο.

Μιλάμε για 20+ χρόνια πριν.

Ευχαριστώ ακόμα και για τη σκέψη σας.

Κανένας τίποτα?

Cristina ????

Δημοσ.

Γεια σας.

Ψάχνοντας για τη μουσική της διαφήμισης για το Zagori- Action Aid σε μηχανή αναζήτησης, βρέθηκα κατά τύχη στο παρόν forum. Δεν βρήκα αυτό που αναζητούσα, βρήκα όμως ένα σωρό κομμάτια που έψαχνα και δεν ήξερα πώς να ζητήσω.

Σας ευχαριστώ όλους.

Μια και δεν φαίνεται να έχει ακόμη απαντηθεί αυτό το θέμα, και μια και στο μεταξυ ευτύχισα να βρω το κομμάτι, παίρνω το θάρρος να το αναφέρω (για να βγάλω και ένα μέρος της υποχρέωσης :-))

Είναι λοιπόν το Le Spot - Zagori ActionAid

Αν κανείς ενδιαφέρεται, το έχω.

Δημοσ.
Κανένας τίποτα?

Cristina ????

Δεν μου λέει κάτι ο τίτλος της εκπομπής.

Γεια σας.

Ψάχνοντας για τη μουσική της διαφήμισης για το Zagori- Action Aid σε μηχανή αναζήτησης, βρέθηκα κατά τύχη στο παρόν forum. Δεν βρήκα αυτό που αναζητούσα, βρήκα όμως ένα σωρό κομμάτια που έψαχνα και δεν ήξερα πώς να ζητήσω.

Σας ευχαριστώ όλους.

Μια και δεν φαίνεται να έχει ακόμη απαντηθεί αυτό το θέμα, και μια και στο μεταξυ ευτύχισα να βρω το κομμάτι, παίρνω το θάρρος να το αναφέρω (για να βγάλω και ένα μέρος της υποχρέωσης :-))

Είναι λοιπόν το Le Spot - Zagori ActionAid

Αν κανείς ενδιαφέρεται, το έχω.

Έχει αναφερθεί ξανά.

Ο δημιουργός λέγεται Στράτος Διαμαντής και στα φωνητικά η Μαρκέλλα Παναγιώτου.

Le Spot είναι το όνομα της διαφημιστικής.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά :) Τελικά με το κλασικό κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση της NeffΖην δεν είχαμε κανένα νεότερο.. Τουλάχιστον μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κανείς το κομμάτι που ακουγόταν σε μια διαφήμιση της κολώνιας KENZO, με μια κοπέλα που περπατούσε στο νερό και σε κόκκινα λουλούδια?? Η μουσική είναι ασιατική, μάλλον κινέζικη.. Ελπίζω να είμαι πιο τυχερή αυτή τη φορά :) Σας ευχαριστώ*

Δημοσ.

Ψαχνω τη μουσικη απο τις εξης διαφημισεις:

1.Daihatsu sirion

2.Καινουρια διαφημιση της ΕΒΓΑ (2008)

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...