searching Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 kserei kaneis to komati tou xatzigianni pou pezei sto serial tou alpha kinoumeni amos ?
Kelly_0001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 kserei kaneis to komati tou xatzigianni pou pezei sto serial tou alpha kinoumeni amos ? Χωρίς να είμαι σίγουρη πρέπει να λέγεται "Δε φεύγω" (έτσι μου είπανε) αλλά μάλλον δεν έχει κυκλοφορήσει (ακόμα?). Στους τίτλους στην αρχή κοίταξες? Συνήθως εκεί λέει.
Kelly_0001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Ένα ακόμα, νομίζω είναι μία έκδοση (κάπως lounge) του "The Beat Goes On" και αν θυμάμαι καλά έπαιζε σε spot κάποιου ποτού. Μου είπανε οτι είναι κάποιων Dream Warriors, αλλά δεν βρήκα τίποτα τέτοιο.
Cristina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Ένα ακόμα, νομίζω είναι μία έκδοση (κάπως lounge) του "The Beat Goes On" και αν θυμάμαι καλά έπαιζε σε spot κάποιου ποτού. Μου είπανε οτι είναι κάποιων Dream Warriors, αλλά δεν βρήκα τίποτα τέτοιο. Μήπως το «Beat Goes On» από The All Ι Seeing; Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο τραγούδι με αυτόν τον τίτλο που να ακουγόταν σε διαφήμιση...
lalanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 kserei kaneis to komati tou xatzigianni pou pezei sto serial tou alpha kinoumeni amos ? legetai gia panta kai den exei kikloforisei akoma olokliro para mono tv rip
pireas30 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Kaneis pou na kserei to mousiko kommati apo thn diafhmish ton papoutsion asics' date=' ayth pou kynhgane ta papoutsia tous anthropous??thanx peeps [/quote'] einai to petagma ths melissas apo mia opera toy rimsky korsakov. sthn diafhmish einai se diaskeyh, to original einai me trompeta sto solarisma....
pireas30 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Telika to song apo tin diafimisi tis delta vrethike? Kati gia kapoious CHIP legane alla tipota akoma... gia to tragoydi ths delta milhsa me thn etaireia kai mou eipan ta idia , pws legetai in my life apo toys CHIP, omws den hxeran tpt parapanw na mou poun , oyte kan poia htan h diafhmhstikh toys pou to ebgale. krima omws giati einai poly wraio....
ofara4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 paidia gnwrizei kaneis gia ta komatia pou paizoun twra stous titlous twn fakelwn tou papaxela k focus tou kouvara se mega k net antistoixa
billpeppas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 [b']paidia gnwrizei kaneis gia ta komatia pou paizoun twra stous titlous twn fakelwn tou papaxela k focus tou kouvara se mega k net antistoixa[/b] Σε κάποια τέτοιου τύπου εκπομπή ( δεν θυμάμαι σε ποιά ), στην αρχή παίζει η ορχηστρική μουσική από την εισαγωγή του "Hurricane" από "Scorpions ft Berlin Philarmonic Orchestra"
MariaTs. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 billpeppas τώρα δεν θυμάμαι αν την εκπομπή τους την έλεγαν 'Εμπόλεμη Ζώνη' (στο Mega όμως), πάντως ήταν το εναρκτήριο κομμάτι αυτό που αναφέρεις στην εκπομπή των: Βαξεβάνη, Δανέζη & Καρχιλάκη! Άρα καμία σχέση με τους 'Φάκελους' του Παπαχελά! Off-Topic: περί της υπογραφής σου... Αυτό είναι που λένε: 'Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον'!
Cristina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Σε κάποια τέτοιου τύπου εκπομπή ( δεν θυμάμαι σε ποιά ), στην αρχή παίζει η ορχηστρική μουσική από την εισαγωγή του "Hurricane" από "Scorpions ft Berlin Philarmonic Orchestra" Στις «Γκρίζες Ζώνες».
lalanis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 paidia min ksexnate na mas peite an ginetai k otan vre8oun ta kommatia stis diafhmiseis Johnnie Walker black label,,,kai Tommy hilfiger arwma me Enrique Iglesias......Erxontai Xristougenna!!!!!!!!!!
MariaTs. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Τι θυμητικό είνα αυτό που έχεις βρε Cristina!
Latinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Κάποιος που να γνωρίζει το κομμάτι που παίζει στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των goodys? το search.... nothing Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτητησης.
CirqueDuS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους, καλώς σας βρήκα Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι της διαφήμισης της Jose Quervo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα