Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως έχουμε το τραγούδι τίτλων της σειρας "Σε είδα" που παίζεται στον ALPHA ? Είναι ενα απίστευτο κομματάκι απο LOCOMONDO.

Επειδή το έχω ψάξει κι εγώ, δεν το έχουν βγάλει επίσημα ακόμα. Ό,τι υπάρχει στο διαδίκτυο είναι μετατροπή από το σήμα έναρξης της σειράς.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ξερει κανενας ας πει ποιο ειναι το κομματι που παιζει στη διαφημιση της Nike που εχει βγει προσφατα...αυτο με Cristiano,Materazzi,Wenger και λοιπους...

Δημοσ.
Αν ξερει κανενας ας πει ποιο ειναι το κομματι που παιζει στη διαφημιση της Nike που εχει βγει προσφατα...αυτο με Cristiano,Materazzi,Wenger και λοιπους...

"Don't Speak" - Eagles of Death Metal

αυτό πρέπει να ναι...

Δημοσ.
Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο None23

"Don't Speak" - Eagles of Death Metal

αυτό πρέπει να ναι...

Μπραβο ρε chad21,αυτο ειναι....τα σπαει:-)thanx

Δημοσ.

Στο trailer του So you think you can dance για αυτήν την Κυριακή ακούγεται ένα κομμάτι ηλεκτρονικής μουσικής.

Γνωρίζει κανείς ποιο είναι;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

ρε παιδια κανεις δεν ειδε αυτη την διαφιμηση??? καμια βοηθεια μηπως?? ειναι εδω και κανα μηνα.δειχνει το opel corca η astra OPC. προς το τελος παιζει το κομματι.οταν αρχιζει το μαυρο φοντο και δειχνει γραμματα. μηπως ξερετε κανα σαιτ με προσφατες ελληνικες διαφημισεις μπας και το βρω ετσι?

επισης μηπως ειδε κανενας την διαφημιση του VOLVO(C30 νομιζω ειναι το μοντελο) που παιζεται καμια βδομαδα τωρα? .ψαχνω το κομματι που παιζει.ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, μήπως ξέρετε ποιο τραγούδι είναι αυτό που βάζει το Star όταν δείχνει trailer από όλες τις ταινίες που θα βάλει.

Δημοσ.
αν το βρεις μπορεις να μου το δοσεις και εμενα?θα πσαχνω και εγω ταυτοχρονα και οπιοσ το βρει πρωτος θα το δοσει στον αλλον.:-)

εντάξει, φυσικά!

ετσι κ αλλιώς το ψάχνουν κ άλλοι,καλή τύχη :Ρ

Δημοσ.

Γεια σας!Τη διαφημιση με την μπυρα ΜΥΘΟΣ την εχετε δει?Ποιο τραγουδι παιζει?

Επισης,τωρα που καλοκαιριασε..εχει βγει μια διαφημιση παγωτοειδους.Δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα βγαινει σε μπουκιτσες.Η διαφημιση ειναι με εναν τυπο που τρωει αυτα τα παγωτακια και εχει δυο κοπελες διπλα του.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς το τραγούδι απο τη διαφήμηση του SEAT ALTEA ;

http://www.youtube.com/watch?v=l1hFMHIAjr4

????-Los Animales De Dos En Dos

Στο trailer του So you think you can dance για αυτήν την Κυριακή ακούγεται ένα κομμάτι ηλεκτρονικής μουσικής.

Γνωρίζει κανείς ποιο είναι;

Ευχαριστώ...

Δεν προλαβα να το ακουσω τοσο καλα,για κοιταξε το Monsieur Minimal-Lollipop!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...