pamelaroyk Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το τραγούδι της amstel 'να'σαι καλα-γιωργος ζεντέλης'...αν μπορεί κάποιος να μου στείλει το link για να το κατεβάσω επειδή δεν το βρίσκω πουθενά,please!!!
antinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδια χθες στο Big Bang επαιξε μια κομματαρα που ελεγε ...The dream is over.. Οποιος το ειδε και το ξερει θα μπορουσε να μου πει τιτλο και ερμηνευτρια? Ευχαριστω!
jason_rethymno Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Αυτο πρεπει να είναι http://www.youtube.com/watch?v=Mc2qd71quO0
antinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Φιλε thanx αλλα δεν ειναι αυτο... Ειναι πιο καινουργιο και οχι rock. Αν το δεις το επεισοδιο θα το καταλαβεις...
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδια χθες στο Big Bang επαιξε μια κομματαρα που ελεγε ...The dream is over.. Οποιος το ειδε και το ξερει θα μπορουσε να μου πει τιτλο και ερμηνευτρια? Ευχαριστω! Μάλλον ψάχνεις το «Endless Dream» από Conjure One. Lyrics
antinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Αυτο πρεπει να ειναι!!! Θα το βρω και θα σας πω.. Thanx προκαταβολικα!!!
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Αυτο πρεπει να ειναι!!! Θα το βρω και θα σας πω.. Thanx προκαταβολικα!!! Σου έχω δώσει link με το τραγούδι για να το ακούσεις. http://www.youtube.com/watch?v=aiXBz3eyek0
tasosrodos89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 σορυ για το πρηξιμο αλλα αν ξερει καποιοσ το τραγουδι της αμστελ το ελληνικο και μπορει να με βοηθεισει να το βρο ας μου πει.ευχαριστο πολυ
xmperop1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ψάχνω το μουσικό θέμα μιας παλιάς τηλ.εκπομπής με τίτλο αν δεν με απατά η μνήμη μου ΠΤΗΣΗ ΣΤΑ 10000 ΠΟΔΙΑ η κάτι τέτοιο. Μιλάμε για 20+ χρόνια πριν. Ευχαριστώ ακόμα και για τη σκέψη σας.
pamelaroyk Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 σορυ για το πρηξιμο αλλα αν ξερει καποιοσ το τραγουδι της αμστελ το ελληνικο και μπορει να με βοηθεισει να το βρο ας μου πει.ευχαριστο πολυ να'σαι καλα-γιωργος ζεντέλης αυτό είναι, το έχουν ήδη βρει εδώ τα παιδιά αλλά κ εγω ψάχνω καποιο λινκ για να το κατεβασω...
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση την ΝΕΤ για το Euro 2008;
tasosrodos89 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 να'σαι καλα-γιωργος ζεντέλης αυτό είναι, το έχουν ήδη βρει εδώ τα παιδιά αλλά κ εγω ψάχνω καποιο λινκ για να το κατεβασω... αν το βρεις μπορεις να μου το δοσεις και εμενα?θα πσαχνω και εγω ταυτοχρονα και οπιοσ το βρει πρωτος θα το δοσει στον αλλον.
pk190583 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ξερει κανεναs ποιο κομματι ακουγεται στη νεα διαφημιση του VOLVO C30 που παιζεται εδω και λιγες μερεs (4-5) στην TV??? η τουλαχιστον καποιο site που να εχει το διαφιμιστικο σποτ???? ευχαριστω
P.i.M. Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μήπως έχουμε το τραγούδι τίτλων της σειρας "Σε είδα" που παίζεται στον ALPHA ? Είναι ενα απίστευτο κομματάκι απο LOCOMONDO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα