Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Cristina δεν νομίζω πως είναι το Toop-Toop από Cassius...πλζ τσεκαρέ το!!:PP

Στη διαφήμιση που είπες να δούμε, αυτό που ακούγεται μου μοιάζει με αυτό που σου είπα.

Μήπως εννοείς άλλη διαφήμιση; Ή μήπως έχεις ακούσει λάθος τραγούδι;

Άκουσέ το εδώ: «Cassius - Toop Toop».

Δημοσ.

γεια σας στο σημερινο επεισοδειο του ντολτσε βιτα ο αντωνης ειχε παει για φαγητο με την αμαλια πισπιριγκου την λοχαγο του σε ενα ενα εστιατοριο.πισω επαιζε χαλι ενα ορχηστρικο κομματι αυτο ψαχνω.οποιοσ ξερει καλοδεχουμενος ευχαριστω και καλο πασχα

Δημοσ.
γεια σας στο σημερινο επεισοδειο του ντολτσε βιτα ο αντωνης ειχε παει για φαγητο με την αμαλια πισπιριγκου την λοχαγο του σε ενα ενα εστιατοριο.πισω επαιζε χαλι ενα ορχηστρικο κομματι αυτο ψαχνω.οποιοσ ξερει καλοδεχουμενος ευχαριστω και καλο πασχα

«Pascal Comelade - 4 Roses Pour Marie»

Δημοσ.

γεια μηπως ξερετε ποιος τραγουδαει το τραγουδι που αοκυγεται στην διαφημηση του VW Jetta TSI.Το ψαχνω καιρο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ψάχνω το κομμάτι που παίζει στους τίτλους της εκπομπής οξυγόνο στη ΕΡΤ-3 μήπως γνωρίζετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Θα ήθελα κι εγώ να με βοηθήσετε, ελπίζω να μπορείτε. Ψάχνω τη μουσική που ακούγεται στη διαφήμιση της ΝεφΖην (Neff), της κουζίνας. Είναι σονάτα, προφανώς adagio (αντάτζιο αν δεν εμφανίζονται οι αγγλικοί χαρακτήρες) και υποψιάζομαι πως είναι του Μπετόβεν, αλλά δεν ξέρω..

Ευχαριστ'ω εκ των προτέρων

Δημοσ.
Dimitris22, το κομμάτι από την εκπομπή Οξυγόνο που ψάχνεισ είναι το Hysteria των Muse

Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια.αλλά δεν είναι αυτό το κομμάτι που ψάχνω.Αν μπορέσω σε κάποια φάση θα ανεβάσω sample.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι για το κομμάτι το οποίο ψάχνεις.

Δημοσ.

καλησπερα

ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται σε μια διαφημιση του ΣΚΑΙ για το νερο??

ειναι μουσικη κυριως..γνωστο σχετικα κομματι..οχι πολυ προσφατο..πρεπει να ναι 4-5 χρονων..

Δημοσ.
καλησπερα

ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται σε μια διαφημιση του ΣΚΑΙ για το νερο??

ειναι μουσικη κυριως..γνωστο σχετικα κομματι..οχι πολυ προσφατο..πρεπει να ναι 4-5 χρονων..

Αν δεν μπερδεύομαι:

«Aim - Cold Water Music»

Δημοσ.

Ένα βιντεάκι από πρόσφατο επεισόδιο του "Ευτυχισμένοι μαζί".

http://www.youtube.com/watch?v=v5HaMWNFTUo

Μπορείτε να βοηθήσετε να βρω ποιό είναι το τραγούδι που ακούει η δεσποινίς Πηλιχού στην αρχή του βίντεο? Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί μιλάει πάνω στο τραγούδι, αλλά εκτιμώ την προσπάθεια. Το κομμάτι αυτό φαίνεται να ακούγεται τώρα τελευταία σε σποτάκια κτλ. Βοηθήστε αν μπορείτε παρακαλώ.

Δημοσ.
Ένα βιντεάκι από πρόσφατο επεισόδιο του "Ευτυχισμένοι μαζί".

http://www.youtube.com/watch?v=v5HaMWNFTUo

Μπορείτε να βοηθήσετε να βρω ποιό είναι το τραγούδι που ακούει η δεσποινίς Πηλιχού στην αρχή του βίντεο? Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί μιλάει πάνω στο τραγούδι, αλλά εκτιμώ την προσπάθεια. Το κομμάτι αυτό φαίνεται να ακούγεται τώρα τελευταία σε σποτάκια κτλ. Βοηθήστε αν μπορείτε παρακαλώ.

δεν μπόρεσε να το ακούσω καλά αλλά μου θύμισε το Where is my mind των Pixies αλλά μάλλον σε κάποια άλλη εκτέλεση

edit: με επιφύλαξη ίσως να είναι και αυτό (όχι σε live βέβαια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...