TaZou Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Cristina δεν νομίζω πως είναι το Toop-Toop από Cassius...πλζ τσεκαρέ το!!:PP
Cristina Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Cristina δεν νομίζω πως είναι το Toop-Toop από Cassius...πλζ τσεκαρέ το!!:PP Στη διαφήμιση που είπες να δούμε, αυτό που ακούγεται μου μοιάζει με αυτό που σου είπα. Μήπως εννοείς άλλη διαφήμιση; Ή μήπως έχεις ακούσει λάθος τραγούδι; Άκουσέ το εδώ: «Cassius - Toop Toop».
maruk Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 γεια σας στο σημερινο επεισοδειο του ντολτσε βιτα ο αντωνης ειχε παει για φαγητο με την αμαλια πισπιριγκου την λοχαγο του σε ενα ενα εστιατοριο.πισω επαιζε χαλι ενα ορχηστρικο κομματι αυτο ψαχνω.οποιοσ ξερει καλοδεχουμενος ευχαριστω και καλο πασχα
Cristina Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 γεια σας στο σημερινο επεισοδειο του ντολτσε βιτα ο αντωνης ειχε παει για φαγητο με την αμαλια πισπιριγκου την λοχαγο του σε ενα ενα εστιατοριο.πισω επαιζε χαλι ενα ορχηστρικο κομματι αυτο ψαχνω.οποιοσ ξερει καλοδεχουμενος ευχαριστω και καλο πασχα «Pascal Comelade - 4 Roses Pour Marie»
maruk Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 «Pascal Comelade - 4 Roses Pour Marie» thanks a lot christina you're the best
Johnzar Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 γεια μηπως ξερετε ποιος τραγουδαει το τραγουδι που αοκυγεται στην διαφημηση του VW Jetta TSI.Το ψαχνω καιρο.
Dimitris22 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω το κομμάτι που παίζει στους τίτλους της εκπομπής οξυγόνο στη ΕΡΤ-3 μήπως γνωρίζετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chauceare Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Dimitris22, το κομμάτι από την εκπομπή Οξυγόνο που ψάχνεισ είναι το Hysteria των Muse
chauceare Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Θα ήθελα κι εγώ να με βοηθήσετε, ελπίζω να μπορείτε. Ψάχνω τη μουσική που ακούγεται στη διαφήμιση της ΝεφΖην (Neff), της κουζίνας. Είναι σονάτα, προφανώς adagio (αντάτζιο αν δεν εμφανίζονται οι αγγλικοί χαρακτήρες) και υποψιάζομαι πως είναι του Μπετόβεν, αλλά δεν ξέρω.. Ευχαριστ'ω εκ των προτέρων
Dimitris22 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Dimitris22, το κομμάτι από την εκπομπή Οξυγόνο που ψάχνεισ είναι το Hysteria των Muse Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια.αλλά δεν είναι αυτό το κομμάτι που ψάχνω.Αν μπορέσω σε κάποια φάση θα ανεβάσω sample. Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι για το κομμάτι το οποίο ψάχνεις.
azio Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 καλησπερα ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται σε μια διαφημιση του ΣΚΑΙ για το νερο?? ειναι μουσικη κυριως..γνωστο σχετικα κομματι..οχι πολυ προσφατο..πρεπει να ναι 4-5 χρονων..
Cristina Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 καλησπερα ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται σε μια διαφημιση του ΣΚΑΙ για το νερο?? ειναι μουσικη κυριως..γνωστο σχετικα κομματι..οχι πολυ προσφατο..πρεπει να ναι 4-5 χρονων.. Αν δεν μπερδεύομαι: «Aim - Cold Water Music»
azio Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 οχι χριστινακι, εσυ ποτε δεν πεφτεις εξω!! σε ευγνωμονω!! Καλο πασχα!!
MRSA Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ένα βιντεάκι από πρόσφατο επεισόδιο του "Ευτυχισμένοι μαζί". http://www.youtube.com/watch?v=v5HaMWNFTUo Μπορείτε να βοηθήσετε να βρω ποιό είναι το τραγούδι που ακούει η δεσποινίς Πηλιχού στην αρχή του βίντεο? Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί μιλάει πάνω στο τραγούδι, αλλά εκτιμώ την προσπάθεια. Το κομμάτι αυτό φαίνεται να ακούγεται τώρα τελευταία σε σποτάκια κτλ. Βοηθήστε αν μπορείτε παρακαλώ.
nektarios Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ένα βιντεάκι από πρόσφατο επεισόδιο του "Ευτυχισμένοι μαζί". http://www.youtube.com/watch?v=v5HaMWNFTUo Μπορείτε να βοηθήσετε να βρω ποιό είναι το τραγούδι που ακούει η δεσποινίς Πηλιχού στην αρχή του βίντεο? Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί μιλάει πάνω στο τραγούδι, αλλά εκτιμώ την προσπάθεια. Το κομμάτι αυτό φαίνεται να ακούγεται τώρα τελευταία σε σποτάκια κτλ. Βοηθήστε αν μπορείτε παρακαλώ. δεν μπόρεσε να το ακούσω καλά αλλά μου θύμισε το Where is my mind των Pixies αλλά μάλλον σε κάποια άλλη εκτέλεση edit: με επιφύλαξη ίσως να είναι και αυτό (όχι σε live βέβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα