Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!!είμαι καινούργιο μέλος στο forum και εχω να πω ότι είναι πολύ πολύ καλο....Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κατι...ψάχνω να βρω ένα τραγούδι που λέει "σφύριξε χαρούμενα αν μπορείς...δες την φωτεινή πλευρά της ζωή..."μπορεί να μου πει κάποιος ποιανού είναι....

ευχαριστώ....

Φιλάκια

Ελίνα

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γεια σας!!!!είμαι καινούργιο μέλος στο forum και εχω να πω ότι είναι πολύ πολύ καλο....Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κατι...ψάχνω να βρω ένα τραγούδι που λέει "σφύριξε χαρούμενα αν μπορείς...δες την φωτεινή πλευρά της ζωή..."μπορεί να μου πει κάποιος ποιανού είναι....

ευχαριστώ....

Φιλάκια

Ελίνα

μακρινα ξαδερφια-φωτεινη πλευρα της ζωης

http://youtube.com/watch?v=Pf3jfow5lPI δες εδω

Δημοσ.
:-)Καλησπέρα!!Μήπως άκουσε κάποιος τη μουσική στη διαφήμιση της εκπομπής top stories στην ΝΕΤ για τον αρχιεπίσκοπο?
Δημοσ.
Παιδιά ψάχνω τό τραγούδι από τήν διαφήμηση τών '' caprice '' Παπαδοπούλου.(Τήν καινούρια,τά δύο τραγούδια πού βρήκα στό αρχείο είναι από τίς προηγούμενες ... )

Ευχαριστώ.

Δέν ξέρει κανείς βρέ παιδιά ποιό είναι ;;; Μέ έπρηξε η ανηψιά μου ... είναι λέει μέ έναν τύπο πού .. σκούζει !!:mrgreen:

Η διαφήμηση είναι εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=NRou8miHqug

Δημοσ.

Το κομμάτι που έπαιζε στην εισαγωγή της εκπομπής του Τάσου Καρατζή, ήταν το The Claw διασκευασμένο απο τον Dave Edmunds, η πρώτη εκτέλεση ήταν απο τον κιθαρίστα που το έγραψε: Jerry Reed.

Δημοσ.
Καλημέρα άκουσα σήμερα ένα τραγούδι που ψάχνω καιρό. Σε στυλ θυμίζει Oasis, Thirteen Senses ξέρω γω κι έχει και πιάνο η μπάντα. Το κουπλέ ξεκινάει με "every day ...today" και στο ρεφραίν λέει "she wants to staaay... όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει,ευχαριστώ

Porcupine tree- Blackfield

:-)

Δημοσ.
Καλη χρονια σε ολους και με περισοτερες αναζητησεις!!!Ψαχνω το τραγουδι απο την νεα διαφημιση του Lancia Y Mussa?

bang bang

το εχει πει η nancy sinatra (ακουγεται και στο Kill Bill) και η Cher

σε αυτη τη version υποθετω το λεει η ιδια η Bruni

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...