titikoula_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 παιδια τα τργουδια απο τα υπεροχα πλασματα που ηταν αφιερωμενα στους metrosexual. τα τραγουδια απο το τελευταιο επεισοδιο των singles. ειναι τελεια.
sdakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μήπως κάποιος ξέρει τη μουσική που παίζει στη διαφήμιση για το Top Stories με τη Σεμίνα Διγενή? Την εκπομπή που θα αφιέρωμα στον Ιερώνυμο. Ευχαριστώ!
vejitto Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ξερει κανείς πως λέγεται το κομμάτι στην διαφήμιση με τα εμπλαστρά που οι παίκτες έχουν στην πλάτη τους τα νούμερα από τις φανέλες; έψαξα στο σχετικό Thread άλλα δεν είχε την εν λόγω διαφήμιση... ευχαριστώ εκ των προτέρων... τιποτα? κανείς?
nickd Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 γεια σας.ψαχνω τη μουσικη που ακουγεται αυτες τις μερες στη διαφημιση του σκαι για το νερο και τη λειψυδρια.μοιαζει με μουσικη chill out. Μπας και το ξέρει κανείς γιατί και εγώ το ψάχνω
Ma3str0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Νομίζω το τραγούδι που λέτε είναι το AIM - Cold Water Music
fatjoan Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 παιδιά σήμερα στο "μαρία η άσχημη" στη σκηνή όπου ο αλέξης σκεφτόταν την μαρία με φλας μπακ ποιό τραγούδι έπαιζε?? σαν κουβανέζικο κάπως ευχαριστώ προκαταβολικά
Cristina Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 παιδιά σήμερα στο "μαρία η άσχημη" στη σκηνή όπου ο αλέξης σκεφτόταν την μαρία με φλας μπακ ποιό τραγούδι έπαιζε?? σαν κουβανέζικο κάπως ευχαριστώ προκαταβολικά «Los Lobos - Beautiful Maria Of My Soul»
nilym Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Eνημερωτικά για όσους ψάχνουν το τραγούδι της νέας διαφήμισης της Absolut όπου η πορεία μετατρέπεται σε μαξιλαροπόλεμο: Charles Trenet "Boum"
zozoros Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος χρηστης...ισως να το εχετε αναφερει αλλα θα ηθελα αν γνωριζει καποιος καποιο μουσικο κομματι απο την διαφημιση nokia N 90 με καποιο τυπο με περιεργη φρατζα...επιζω να σας εδωσα να καταλαβατε...ευχαριστω
Dj-Skistis Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εγώ παλι ψάχνω το τραγουδι της διαφήμησης της Κρατικής ψηφιακής τηλεόρασης. οι στοιχοι του ειναι --- Lets Get Digital ...digital
zozoros Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εγώ παλι ψάχνω το τραγουδι της διαφήμησης της Κρατικής ψηφιακής τηλεόρασης. οι στοιχοι του ειναι --- Lets Get Digital ...digital Olivia Newton John - Physical
armor Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδιά ψάχνω τό τραγούδι από τήν διαφήμηση τών '' caprice '' Παπαδοπούλου.(Τήν καινούρια,τά δύο τραγούδια πού βρήκα στό αρχείο είναι από τίς προηγούμενες ... ) Ευχαριστώ.
nickd Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Νομίζω το τραγούδι που λέτε είναι το AIM - Cold Water Music Φίλε είσαι άψογος Ευχαριστώ
jiachouc Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 hi!!! Ψαχνω για τη μουσικη απο το διαφημιστικο της Εθνικης Τραπεζας (με τον Φιλιππιδη). Ειναι πολυ γνωστο τραγουδι (οχι καινουργιο,στανταρ εχει παιξει και αλλου) και δεν εχει λογια... Ευχαριστω!!!! Παιδια επειδη ειμαστε πολλοι εδω μεσα που θελουμε αυτο το τραγουδι μηπως να οργανωθουμε και να την ψαξουμε την δουλεια?Εγω παντως αυτο το τραγουδι το εχω ψαξει αρκετα και το μονο που βρηκα οτι ειναι διασκευη απο ενα τραγουδι του lou vega αλλα οταν ακουσα το original δεν εμοιαζαν και πολυ.Δεν ξερω για εσας αλλα εγω το εκανα μια ηχογραφηση μετα το μετετρεψα σε mp3 για να το ακουω στο αυτοκινητο... Και κατι ακομα ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στην διαφημηση του chevrolet με την Ολγα Φαρμακη?Οποιος το ακουσε και το ξερει ας πει please...
katerinaki16 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Γεια σας!Το soundtrack του sumusu ποιο ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα