Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, και καλώς σας βρήκα, είμαι ολοκαίνουρια στο forum! Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τον τίτλο του τραγουδιού της διαφήμισης της aim (εκείνης με τη βροχή από ζάχαρη)? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους )))

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτή την απάντηση έδωσε στην ίδια ερώτηση πιο πάνω η φίλη μας η Kelly_0001: Legetai "The Blower's Daughter" tou Damien Rice' date=' akougotan sthn tainia Closer/Eks epafhs.[/i']

Κι επ'ευκαιρίας: καλώς ορίσατε στο insomnia, Marilou & Kelly_0001! :grin:

:) :) :) se euxaristo gia tin apantisi sou (an k tin eixate dosei idi pio pano), se euxaristo gia to kalos orisma k kalos sas vrika olous sas.

Δημοσ.

paidia to tragoudi apo tin kainourgia diafimisi tou Black (oxi Red) Johnie pws legete? to topic to diavaza 3 meres kai eida oti kai alloi to rwtisan afto alla kaneis den apantise akoma ap'osa diavasa dld, mporei na kanw kai lathos :)

Δημοσ.

Lomar κάνε λίγη υπομονή, μπας και πετύχουμε την διαφήμιση! Ίσως να έχω κι εγώ την περιέργεια να μάθω ποιο είναι; dunno.gif

Δημοσ.

lalanis την ίδια απορία για το ποιο είναι το κομμάτι είχε και ένα άλλο μέλος και του είχα απαντήσει πως ήταν στο δίσκο του Εnrique, 'Seven' (αυτό το αποτέλεσμα μου έδωσε ο γούγλης). Αυτό που δεν γνωρίζω είναι ποιο απ'όλα είναι! Κι έχω πολύ καιρό να την πετύχω την διαφήμιση μπας και συγκρατήσω κάναν στίχο! :(

Δημοσ.

Για όσους θελουν το τραγούδι της διαφημισης του Chivas Regal που ζήτησα, το τραγούδι λεγεται: "Mermaid" ή "Mermaid Song" από Sarah Khider.

Το ποστ ήταν περιττο, το τραγουδι αναφερεται σε μια προηγουμενη σελιδα, σορρυ...

Παντος το βρηκα και το εχω

Δημοσ.

Vodafone " Ο τύπος καληνυχτίζει την αγάπη του με ένα γαλλικό τραγούδι και στο τέλος το παίζει σε γρήγορο ρυθμό γιατί θα πληρώσει πολλά.Palia diafimisi.Alla den vrsikw to kommati.Opoios to kserei as mou steilei ena mnma

Δημοσ.
Vodafone " Ο τύπος καληνυχτίζει την αγάπη του με ένα γαλλικό τραγούδι και στο τέλος το παίζει σε γρήγορο ρυθμό γιατί θα πληρώσει πολλά.Palia diafimisi.Alla den vrsikw to kommati.Opoios to kserei as mou steilei ena mnma

Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je t' aime... Moi non plus

παρεπιπτώντως' είναι το κομμάτι που βάζουν καμιά φορά οι ΑΜΑΝ-Τα Καθάρματα, όταν έχουν κάποια ...αισθησιακή σκηνή στις τηλεοπτικές εκπομπές τους! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...