Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι από τη διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ με την αγελάδα?

Το ψαχνω και εγω αυτο το τραγουδι!!

Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι από τη διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ με την αγελάδα?

Ειναι χωρις στιχους..

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΟΛΑ! Μήπως ξέρει κανείς τα τραγούδια απο τισ εξής διαφημήσεις??α)rayban,b)visa με κάποιον που τρέχει γυμνός και καταλήγει να παντρευεται.

thanks in adv

Για τη διαφημιση Rayban το τραγουδι ειναι: Ben Kweller - Make It Up (εκτος αν εχει βγει καινουργια και δεν την εχω δει...:-D)

Δημοσ.
1)TIMBALAND - THE WAY I ARE 2)FLO RIDA-LOW(FT T PAIN) το 3 δν το ξερω το επομενο ειναι tokio hotel ready set go αυτα ξερω δν ξερω αν σε καλυψα!!:-)

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!

Να'σαι καλά!

Αν βρεθεί και το τρίτο θα είμαι υπόχρεος!

Thanx!!!!:-D

Δημοσ.
γεια σας παιδια!!! μηπος ξερει κανεις το τραγουδακι που ακουγεται στν διαφημηση της sonny ericsson???

φιλε μου ειναι απο Depeche Mode το Enioy the silence :-)

Δημοσ.

Βρε παιδια εχω φαει το τοπο..στη διαφημιση του OPEL astra(αν θυμαμαι καλα), πως το λενε το κομματι που εχει? ειναι καινουργια διαφημιση και ειναι σε κατι τοπια! Bitακι και τραγουδαει μια γυναικα που σε ενα σημειο λεει I am free..

Δημοσ.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!

Να'σαι καλά!

Αν βρεθεί και το τρίτο θα είμαι υπόχρεος!

Thanx!!!!:-D

φιλε νομιζω οτι το βρηκα!!!! για προσπαθησε: David Bisbal- Oye el boom!:-)

Δημοσ.

γεια σας παιδια.μηπως ξερει κανεισ ποια ειναι η μελωδια π ακουγεται στο τρεηλερ τ σηριαλ με την ρενια λουιζιδου κ τον αιμιλιο χειλακη?κ επισης μηπως γνωριζει καποιος το τραγουδι γαλλικο της celine dion π ακουγοταν στα επεισοδια τησ μαριας της ασχημης στο παρισι κ ελεγε κυριως a paris?

Δημοσ.

Το ρώτησε και άλλος φίλος πριν εδώ.

Προβάλλεται τελευταία μια διαφήμιση της εταιρείας Visa

με θέμα έναν τύπο που ξεκινώντας γυμνός, τρέχει από μέρος σε μέρος κάνοντας αγορές με την πιστωτική του.

Όποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει.

Thanx!

Δημοσ.
Για τη διαφημιση Rayban το τραγουδι ειναι: Ben Kweller - Make It Up (εκτος αν εχει βγει καινουργια και δεν την εχω δει...:-D)

Δεν είμαι σίγουρη αν είναι αυτό πάντως ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
[...]

κ επισης μηπως γνωριζει καποιος το τραγουδι γαλλικο της celine dion π ακουγοταν στα επεισοδια τησ μαριας της ασχημης στο παρισι κ ελεγε κυριως a paris?

Το τραγούδι λέγεται «A Paris».

Συνθέτης είναι ο Francis Lemarque. Αν δεν κάνω λάθος η 1η εκτέλεση είναι του Yves Montand.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...