IGOUMENITSA-7- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 fiat grande punto...δεν ειναι του manson το sweet dreams...ενα αλλο που ειναι διασκευη απο καποιο αλλο παλιο κομματι ειναι απο'τι φαινεται...το ψαχνω και εγω φανατικα!! οποιος μπορει ας μας πει ποιο ειναι!!
marlboro_12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 fiat grande punto...δεν ειναι του manson το sweet dreams...ενα αλλο που ειναι διασκευη απο καποιο αλλο παλιο κομματι ειναι απο'τι φαινεται...το ψαχνω και εγω φανατικα!! οποιος μπορει ας μας πει ποιο ειναι!! Τοτε μηπως είναι simple minds-don't you forget about me? αν υπαρχει καπου η διαφ. θα βοηθουσε πολυ.
Sam_4_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=a7PB7JBfM_g αυτο το τραγουδι ψαχνουμε ΟΛΟΙ!!
pakoulis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=a7PB7JBfM_g αυτο το τραγουδι ψαχνουμε ΟΛΟΙ!! Το κομμάτι λέγεται "Quando quando quando" από Connie Francis... 'Οπως λέει στην επικεφαλίδα, είναι T-Jet remix... Στο παρακάτω video που βρήκα, αναφέρεται ΚΑΙ ως Tom Middleton Remix Για δείτε το... http://www.youtube.com/watch?v=ihHTnhJgzcQ
Cristina Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ρε παιδιά, στο τελευταίο επεισόδιο του "ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ", στο σημείο που ο Παναγιώτης παίρνει το πιστόλι από το δωμάτιο του παππού, ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται? Δεν είμαι βέβαιη, αλλά μάλλον ακουγόταν το «New Life IV The Hunted» από Genaside II.
nicky3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΜΕΛΑΓΧΡΙΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΚΕΙΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ "ΠΕΤΑΕΙ",ΕΝΩ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ(?)
nikos1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 to soundtrack ton aman ta katharmata to xerete?
azio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 λιγο ξεκαρφωτο..εχει κανεις το τραγουδι για το καρναβαλι του ρεντη?
rivaldo_7_chris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδια μηπως καποιος ειδε το trailer της διαφημησης της ταινιας "a man apart"(ο τιμωρος)που θα το δειξει σημερα στο star?αν καποιος το ειδε και ξερει το τραγουδι που επεζε..rock-metall γνωστο θα ελεγα..ευχαριστω
tzot Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΜΕΛΑΓΧΡΙΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΚΕΙΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ "ΠΕΤΑΕΙ",ΕΝΩ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ(?) Αν λες για τη διαφήμιση που παίζει η Eva Green (ηθοποιός), δε θυμάμαι το άρωμα, είναι το Space Dementia των Muse. http://youtube.com/watch?v=BrDSMEFJCIM εδώ μπορείς να το ακούσεις.
delafoumento Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Το απερίγραπτα ωραίο τραγούδι που παίζει στο σποτ του MEGA CINEMA ''για ξύπνιους τηλεθεατές'' μπορεί κανείς να μου πεί πως λέγεται?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Νμζω οτι ειναι το καταλληλότερο τοπικ! Παιδια ψαχνω το τραγούδι που παίζει στο spotάκι του αμαξιού "Skoda Fabia" που παει κάπως ετC: I like you, I like that you like me too..(Or..I like you to like me too..Άν και δεν βγάζει και μεγάλο νοημα.. ) Τωρα..8α ηθελα να μα8ω..Εαν υπαρχει ολοκληρο Track (και δεν ειναι μονο για το spot), το όνομα του Track και την μπάντα που το παίζει! Εψαξα και στο αλλο (κλειδωμένο) τόπικ με την λίστα..Αλλα δν βρήκα κτ.. So..Εάν το 3ερει καποιος..Ας με διαφωτήσει Ευχαριστώ, Koritsi_Gia_PC!
pakoulis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Το απερίγραπτα ωραίο τραγούδι που παίζει στο σποτ του MEGA CINEMA ''για ξύπνιους τηλεθεατές'' μπορεί κανείς να μου πεί πως λέγεται? (αν δεν έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που ζητήθηκε): Mazzy star - Fade into you & Portishead - Glory box
delafoumento Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 (αν δεν έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που ζητήθηκε):Mazzy star - Fade into you & Portishead - Glory box οχι, οχι αυτά τα δύο τραγούδια! ειναι ενα καινούργιο απο το σποτ του μαρτιου, προσφατα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα