I©y I©e Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μήπως έχει κανείς το τραγούδι που παίζει στην εκπομπή "Με αγάπη" που παίζει στον ΑΝΤ1;
tzitzikas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρει κανείσ να μου πει ποιό ήταν το τραγούδι που παίχτηκε πριν 3-4 επεισόδια στους τίτλους τέλους του "Μπαμπά μην τρέχεις" με Ισπανικό στίχο και που επαναλαμβανόταν συνέχεια η λέξη μπουλντόγκ (όπως ο σκύλος)?
Socom Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα παιδιά Ψάχνω 2 κομμάτια από διαφημίσεις του sport+. Το πρώτο είναι από την διαφήμιση για το ματς Μπρέντα-Αγιαξ και το δεύτερο από την διαφήμιση για το Βαλένθια-Πανιώνιος στο μπάσκετ. Instrumental είναι και τα δύο λογικά. Ευχαριστώ πολύ.
Jackaros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 hi guys! ψαχνω ενα κομματι απο μια παλια διαφημιση με παγωτο boss
Jackaros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα παιδια,ειμαι νεος εδω και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πως λεγετε το κομματι που παιζει στην mars?ελπιζω να μην εχει απαντηθει γιατι εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ευχαριστω cameo - world up
lizoumpoulou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά, στο τελευταίο επεισόδιο του "ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ", στο σημείο που ο Παναγιώτης παίρνει το πιστόλι από το δωμάτιο του παππού, ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται?
Angelsting Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρει κανείς ποίο είναι το μουσικό θέμα της εκπομπής "Ρεπορτερς" που προβάλεται στην ΕΤ1.... Νωμίζω ότι αυτή η εκπομπή υπαρχει απο τα 80s...
titikoula_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ΄πραγματικά τέλειο τραγούδι, πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να βρούμε ποιο είναι? θα στείλω μήνυμα στηην εκπομπή καιθα σου πω lizz wright-my heart
lefter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καλημερα ποιο τραγουδι ακουγεται στη διαφημιση του chivas ? ευχαριστω
lefter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδια! Ψαχνω χρόνια τώρα ένα τραγούδι. Δεν έχει λόγια τουλάχιστον το κομματι που ακουγεται συνηθως στις σειρες. Είναι λιγο μελαγχολικο, το βαζουν συνηθως σε συγκινητικές, ερωτικές κλπ στιγμες σχεδόν σε όλες τις ελληνικες σειρες. Πρέπει να είναι παλιο μπολέρο λατινοαμερικανικο. Το βαζανε αν θυμαμαι καλα στη βερα στο δεξι αλλά κ σχεδον σε ολες τις ελληνικες σειρες. Οτι σας ερχεται που μπορει να ειναι πειτε το να το ψαξω. Ευχαριστώ πολυ!!! http://www.youtube.com/watch?v=_bM19ZpI8VE&feature=related μηπως αυτο ?
titikoula_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καλημεραποιο τραγουδι ακουγεται στη διαφημιση του chivas ? ευχαριστω sarah khider-mermaid song
censOred Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 lizz wright-my heart Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω πως στο διαολο βρηκες αυτο τον τιτλο από το κομματι.. Και φυσικά ευχαριστώ πολύ..ειναι κορυφαιο.
titikoula_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω πως στο διαολο βρηκες αυτο τον τιτλο από το κομματι..Και φυσικά ευχαριστώ πολύ..ειναι κορυφαιο. από meresvinyliou.blogspot.com
sdakos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Hello εχω να κάνω την αντίστροφη ερώτηση απο το thread. Μήπως ξέρετε εαν έχει παίξει η εισαγωγή απο το Shadowplay απο killers σε κάποια διαφήμιση ? Κάτι μου θυμίζει...
well Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ποιο ειναι το κομμάτι που παίζει στη διαφημιση της7 days pita bakes???plz!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα