Cristina Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δεν ειναι αυτο!Αυτο που ψαχνω εγω ειναι μονο με βιολί... Τότε ψάχνεις το κομμάτι του Ed Alleyne-Johnson. Δεν θυμάμαι όμως αν ήταν το «Oxford Suite» ή το «Concrete Eden». Samples
livewire Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Τότε ψάχνεις το κομμάτι του Ed Alleyne-Johnson.Δεν είμαι θυμάμαι όμως αν ήταν το «Oxford Suite» ή το «Concrete Eden». Samples Αγαπητή Cristina, μήπως μπορείς να δώσεις λύση και σ'αυτή την απορία, γιατί δεν βλέπω να απαντά κανείς.... Ξέρει κανείς ποιο είναι το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση του Skoda Fabia και έχει στο ρεφρέν τους στίχους:"...I like you, I like you to like me too..." thanx in advance!!
mrl007 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Τότε ψάχνεις το κομμάτι του Ed Alleyne-Johnson.Δεν θυμάμαι όμως αν ήταν το «Oxford Suite» ή το «Concrete Eden». Samples Ευχαριστω!!Αυτο ειναι..(«Oxford Suite»)
netpats Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΡΤ MEDITERRANEO
Goklagie Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που παίζει στο τέλος της διαφήμισης μιας καινούριας ταινίας με Σόμμερ και Συσωβίτη? Η ταινία είναι γυρισμένη σε παραλία και την διαφήμιση την είδα στον Α.
johnnylzep Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 παιδιά μήπως ξέρει κανείς τα τραγούδια στη διαφήμιση: 1) άστρα και όραμα 2) alumil thanx
johnnylzep Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που παίζει στο τέλος της διαφήμισης μιας καινούριας ταινίας με Σόμμερ και Συσωβίτη? Η ταινία είναι γυρισμένη σε παραλία και την διαφήμιση την είδα στον Α. ESTE - READY FOR LOVE
pkjunior Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ποιος ξερει το soundtrack ... μoιαζει να ειναι frank sinatra... και το τραγουδι ξεκιναει " lets get away, lets get away..." ;-)
antreas18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 γεια σας,ξερει κανεις την εκτελεση του You are so beautiful to me που ακουγεται στην διαφημιση της wwf (απο γυναικα)???το ψαχνω απεγνωσμενα...ευχαριστω εκ των προτερων
janus3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 γειά σας παιδιά, μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση του dewars? Επίσης τα τραγούδια που ακούγονται στο επεισόδιο 9 των singles 2 1/2? Σας ευχαριστώ!
κelly Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Eιμαι newbie και θα ηθελα και εγω αν μπορουσε να με βοηθησει καποιος για να βρω ποιο κομματι ειναι και ποιος ο δημιουργος του για τη μουσικη που ακουγεται οταν δειχνει τον καιρο στις ευρωπαικες πολεις στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ. ευχαριστω εκ των προτερων.
georgiaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ MARS ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ?
omorfopaido777 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το τραγούδι που ακούγεται στο σήριαλ του ΑΝΤ1 "Φιλή Ζωής" και το έχει γράψει ο Χατζηνάσιος νομίζω...τι τίτλο έχει και ποίος το τραγουδά?
Snolly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους: Μου είπαν πως στην τηλεοπτική σειρά υπέροχα πλάσματα παίζουν πολλές διασκευές γνωστών τραγουδιών. Υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε μια μίνι βάση με τα τραγούδια που παίζουν στη σειρά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα