tanya_mtl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Γεια... Νομιζω πως η διαφημιση δεν ειναι για την τραπεζα Πειραιως, αλλα για την τραπεζα Κυπρου. Μου χουν σπασει κι εμενα τα νευρα με αυτο το τραγουδι διοτι ειναι αψογο αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα. Μεχρι που εφερα εναν Ινδο συμφοιτητη μου σπιτι για να το δει που το εγραψα στο βιντεο, αλλα και αυτος το τραγουδι δεν το ξερει. Παιδια...ειλικρινα, οποιος το ξερει ας στειλει ενα ποστ εχω χασει τον υπνο μου με αυτο το κομματι! Σορρυ που ξανα εκανα ποστ το μηνυμα, αλλα δεν ηξερα πως να συμπεριλαβω το ποστ του KSIS. :-|
PEGASUS28 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Εγώ ρε παιδιά πάλι (δεν πρόλαβα να δω αν έχει απαντηθεί παραπάνω) ψάχνω τη μουσική από μία διαφήμιση αυτοκινήτου, που θυμίζει λίγο Γαλλία, έχει και σφύριγμα (αλλά δεν είναι το Killer's song) και έχει μία light διάθεση. Έχει βγει και στα ραδιόφωνα. Μάλλον είναι από Γαλλικό αμάξι. Δεν έχω άλλα στοιχεία για να σας διαφωτίσω. ΤΗΑΝΧ εκ των προτέρων.
haris_ch02019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 re paidia stin ekpompi tou aimiliou liatsou "Μαζι στο Star" pio einai to tragoudi twn titlwn tis ekpompis???
shaman505 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 re paidia stin ekpompi tou aimiliou liatsou "Μαζι στο Star" pio einai to tragoudi twn titlwn tis ekpompis??? STEVE MILLER BAND - SERENADE
antreas18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 kserei kapoios to song pou paizei sti diafimisi tou radiofonou "artisti macaroni" thanks ek ton proteron
DownUNDERground Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Και η διαφήμιση του γυναικείου αρώματος Escada παίζει ένα ωραίο τραγούδι.Με γυναικεία φωνητικά.Αν το ξέρει κανείς...
karolos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 kalhspera!!ksrete pos legete to tragoydi apo thn kainoyria diafhmish toy johnie walker?????
MariaTs. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 kalhspera!!ksrete pos legete to tragoydi apo thn kainoyria diafhmish toy johnie walker????? Ρίξε μια ματιά εδώ! :wink:
Luxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 την διαφημιση της vodafone με την πεταλουδιτσα πως λεγεται;;
MANNO_04 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 mipws kseroume poio einai to tragoudaki sti nea diafimisi toy freskoy gala delta?
Mixalakis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 kserei kapoios to song pou paizei sti diafimisi tou radiofonou "artisti macaroni" thanks ek ton proteron 'Serhat Ft. Viktor Lazlo - Total Disguise'
kostakhs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 to komati pou paizei sthn diafhmish ths Jose Cuervo?
xasaoua Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Η διαφήμιση είναι : Bravia LCD television' date=' της Sony?Δείχνει τους δρόμους μιας πόλης όπου κυλάνε και χοροπηδάνε εκατοντάδες χρωματιστά μπαλάκια. Το τραγούδι είναι μάλλον μια μπαλάντα μόνο με κιθάρα , ποιο είναι ξέρει κανέις; Έχω φάει ΜΕΓΑΛΟ κόλλημα.[/quote'] FIDELIO TO BRHKAME!!!! TO PSAXNW APEIRO KAIRO!! José González : Heartbeats
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα