azio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 μηπως ξερετε και τα τραγουδια που βαζει ο γκαραβελας στο love radio στο τελος της εκπομπης?? ειναι 2-3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 αυτό έχει ρωτηθει στο φορουμ name that tune κ ειπε κάποιος (τωρα μου διαφεύγει ποιος) ότι ένα είναι το Πίστεψέ με- Γιάννης Σαββιδάκης..ελπίζω να θυμάμαι καλά και να μη μεταδιδω ραδιο-αρβυλα :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 αυτό έχει ρωτηθει στο φορουμ name that tune κ ειπε κάποιος (τωρα μου διαφεύγει ποιος) ότι ένα είναι το Πίστεψέ με- Γιάννης Σαββιδάκης..ελπίζω να θυμάμαι καλά και να μη μεταδιδω ραδιο-αρβυλα :S εγω ειχα ρωτησει :-D!! απλα ρωταω κι εδω μηπως το δει καποιος που δεν μπηκε στο αλλο thread..τα τραγουδια που ψαχνω ειναι ξενα..ευχαριστω παντως για την προσπαθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seagull_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω πως μπορώ να απομονώσω τον ήχο θα προσπαθήσω να το βρώ. Ευχαριστώ πάντως!! Δεν ξέρω αν βοηθάει τεχνικά Για το κατέβασμα απο το youtube αρχείων βίντεο με τον YouTube Downloader σε μορφή .avi .mpeg κ flv (ή και τον YouTube FLV to AVI converter Pro) Αφού κατεβεί το βίντεο ο ήχος απομονώνεται εύκολα σε μορφή της επιλογης μας με ενα απλό προγραμματάκι ..όπως το Alt WAV MP3 WMA OGG Converter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinkerbell Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα.Εχθές,Τρίτη 6/11/2007 στο επεισόδιο των Υπέροχων Πλασμάτων ακούστηκε προς το τέλος μια εκδοχή του τραγουδιού "Comandante Che Guevara" από γυναίκα ερμηνεύτρια και είχε λίγο πιο γρήγορο ρυθμό από την κανονική εκτέλεση.Μήπως τυχαίνει να το γνωρίζει κανείς??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seagull_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν βοηθάει τεχνικά Για το κατέβασμα απο το youtube αρχείων βίντεο με τον YouTube Downloader σε μορφή .avi .mpeg κ flv (ή και τον YouTube FLV to AVI converter Pro) Αφού κατεβεί το βίντεο ο ήχος απομονώνεται εύκολα σε μορφή της επιλογης μας με ενα απλό προγραμματάκι ..όπως το Alt WAV MP3 WMA OGG Converter (Για την απομόνωση του ήχου απο βίντεο διορθώνω ..απλό και το ultra psp movie converter σε .mp3 Για την αναβάθμιση της ποιότητας ήχου υποθέτω πως είναι γνωστά..προσωπικά χρησιμοποιώ συνήθως το audition.2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wordyx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 kalhsperes paidia moy!!!! 3erei kaneis poio einai to kommati poy paizei sthn arxh ths ekpomphs "Τι παιζει σημερα" (ston Alpha)??? Epsa3a edw mesa alla den to brhka thnx ek tw protairwn :-):-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daimon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 μήπως γνωρίζει κανείς πως λέγεται το τραγούδι στι διαφήμιση με ενα άρωμα (νομίζω) που λέγεται BSB, έχει ενα τραγουδάκι τι ώρα που η γυναίκα τρέχει, και θα ήθελα να μάθω πως λεγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimikaki21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 geia sas! psaxnw to tragoudaki pou akoustike stous titlous telous tou simerinou episodiou twn Singles.. k opoio allo 3erete pou na akoustike kata ti diarkeia tou episodiou euprosdekto! ektos apo to Every You Every Me twn Placebo... Na eiste kala!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 geia sas!psaxnw to tragoudaki pou akoustike stous titlous telous tou simerinou episodiou twn Singles.. k opoio allo 3erete pou na akoustike kata ti diarkeia tou episodiou euprosdekto! ektos apo to Every You Every Me twn Placebo... Na eiste kala!! «Soul Asylum - Runaway Train» Σε κάποια στιγμή ακούστηκε ένα κομμάτι από E.S. Posthumus. Νομίζω πως ήταν το «Pompeii». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 μήπως γνωρίζει κανείς πως λέγεται το τραγούδι στι διαφήμιση με ενα άρωμα (νομίζω) που λέγεται BSB, έχει ενα τραγουδάκι τι ώρα που η γυναίκα τρέχει, και θα ήθελα να μάθω πως λεγεται matisse-She bop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magoufisa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 geia sas paidia.sas dinw edw to alter ego .http://video.google.com/videoplay?docid=-6973066461800480716. pigente sta 42 lepta akribws tis tainias k an boreite na m peite pio ine ayto to tragoudi.eyxaristw poliiiiii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 geia sas paidia.sas dinw edw to alter ego .http://video.google.com/videoplay?docid=-6973066461800480716. pigente sta 42 lepta akribws tis tainias k an boreite na m peite pio ine ayto to tragoudi.eyxaristw poliiiiii το τραγουδι λεγεται 'Dying in my soul' μενει να βρεις τον ερμηνευτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wordyx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 To tragoydaki poy 3ekina sthn ka8hmerinh ekpomph toy Alpha, "Ti paizei shmera", den gnwrizei kaneis? :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alt10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 παιδια καλησπερα με εχει τρελανει το τραγουδι απο την διαφιμηση της skoda που λεει ''i like you i like you iike you like me too'' καπως ετσι το ξερετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα