Wicked06 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Γειά σας!Το τραγούδι απο την διαφήμιση της Skoda fabia πως λέγεται?? Ευχαριστώ Julie Andrews - My Favorite Things (από το The Sound Of Music) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elisabeta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Julie Andrews - My Favorite Things (από το The Sound Of Music) Ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλά δεν εννοώ αυτό!!!! Είναι ένα που λέει "I like you I like you to like me too". Κάπως έτσι. Please μία προσπάθεια μήπως και το βρουμε??? http://www.skoda-auto.gr/ Σε αυτή την διεύθυνση παιζει το κομματι. THANKS!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Folstag Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Re paidia mipws kserete pws legete to tragoudi apo to trailer tis ekpompis "Teleia kai pavla" ? einai ena wraio ilektroniko kommataki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magoufisa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 paidia hi k pali.mipws xerei kaneis poios ine o titlos t tragoudiou p akougetai sti diafhmisi tis lacta k to tragoudei i tamta?episis xerei kaneis poio ine to tragoudi p akougetai sti diafhmisi tou arwmatos midnight poison? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 paidia hi k pali.mipws xerei kaneis poios ine o titlos t tragoudiou p akougetai sti diafhmisi tis lacta k to tragoudei i tamta?episis xerei kaneis poio ine to tragoudi p akougetai sti diafhmisi tou arwmatos midnight poison? της lacta Μια στιγμη εσυ κ γω-Tαμτα κ το αλλο Muse-Space Dementia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magoufisa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 na sai kala alla tis tamta dn to briskw re gamwto sto limewire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Σχετικά με το κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση της Amstel pulse, δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο γνωστό κομμάτι. Είναι ένα jingle φτιαγμένο για τις ανάγκες της διαφήμισης.(για ολους οσους ενδιαφερονταν να μαθουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ξερει κανεις ποιο ειναι το instrumental που ακουγεται στην εκπομπη του Μακη Μανιατη (μετα τα μεσανυχτα)? το λεγομενο "χαλί".. εχω καιρο να ακουσω αλλα πρεπει να συνεχιζεται η εκπομπη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Καλό μήνα σε όλους! Θα μου κάνατε πολύ μεγάλη χάρη αν με βοηθούσατε να βρω ένα κομμάτι της Eurobank σε μία διαφήμιση με τρενάκια, που παίζει πολύ καιρό στην τηλεόραση. Πιστέψτε με 6 χρόνια το ψάχνω. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλά δεν εννοώ αυτό!!!!Είναι ένα που λέει "I like you I like you to like me too". Κάπως έτσι. Please μία προσπάθεια μήπως και το βρουμε??? http://www.skoda-auto.gr/ Σε αυτή την διεύθυνση παιζει το κομματι. THANKS!!!! Julian and Annita-Skoda Fabia Song Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elisabeta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μήπως μπορείς να μου πεις που να το βρω, διότι στο LIMEWIRE που το έψαξα δεν το βρίσκω σε μορφή κατάλληλη για αναπαραγωγή και μου ζητάει άδεια χρήσης!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elisabeta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Julian and Annita-Skoda Fabia Song Μήπως μπορείς να μου πεις που να το βρω, διότι στο LIMEWIRE που το έψαξα δεν το βρίσκω σε μορφή κατάλληλη για αναπαραγωγή και μου ζητάει άδεια χρήσης!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μήπως μπορείς να μου πεις που να το βρω, διότι στο LIMEWIRE που το έψαξα δεν το βρίσκω σε μορφή κατάλληλη για αναπαραγωγή και μου ζητάει άδεια χρήσης!!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν μπορω να σου απαντησω σ αυτο,μπορω ομως να σου πω οτι ειναι ευκολο να κατεβασεις το video με ολο το τραγουδι σε μορφη mpg κ μετα να απομονωσεις τον ηχο σε αρχειο wav η' mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForzaM Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Geia sas! to tragoudi pou akougetai sto "1 fora nonos" to xerei kaneis? Episis, ta tragoudia pou akougodai stis diafimiseis 1) tis absolut vodka kai 2) tis wind (milao gia tis protes diafimiseis, tote pou i tim allaze onoma)? thanks in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyridela Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 γεια σε ολους! Ψαχνω και εγω το τραγουδι απο την καινουρια διαφημιση της GLOU! βρηκα κομματια που εψαχνα καιρο! Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα