pakoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 geia sas k apo emena!an eide kapoios simera to epeisodio twn Singles.. psaxnw to tragoudi pou epaikse tous titlous telous!! euxaristw ek twn proterwn!! Radiohead › Karma Police Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimikaki21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Radiohead › Karma Police σ'ευχαριστω πολυυυυυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w4tt4n4b3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Έπεσα τυχαία εχτές στους τίτλους τέλους από Singles... To κομμάτι που άκουσα ήταν των Coldplay από τον τελευταίο τους δίσκο. Ισως πρόκειται για άλλο επεισόδιο της σειράς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 γνωριζει κανεις ποιο ειναι το ενορχηστρικο κομματι που ακουγεται στη διαφημιση της τραπεζας Marfin?thanx in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ^ Αν εννοείς τη διαφήμιση της Marfin Investment Group (MIG), έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για μία διαφορετική ενορχήστρωση του "Lux Aeterna" από το soundtrack του Requiem for a Dream. Δεν είμαι σίγουρος όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimikaki21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Έπεσα τυχαία εχτές στους τίτλους τέλους από Singles...To κομμάτι που άκουσα ήταν των Coldplay από τον τελευταίο τους δίσκο. Ισως πρόκειται για άλλο επεισόδιο της σειράς... pantws sto 3o epeisodio stous titlous telous itan auto pou eipe o pakoulis... epeidi asxoloumai me ta tragoudia tis seiras Coldplay epai3e sto 2o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ^ Αν εννοείς τη διαφήμιση της Marfin Investment Group (MIG), έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για μία διαφορετική ενορχήστρωση του "Lux Aeterna" από το soundtrack του Requiem for a Dream.Δεν είμαι σίγουρος όμως... κ εχεις απολυτο δικιο.. σ'ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talikra Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 re paidia kserei kaneis poio einai to tragoudi stin kainourgia diafimisi tis amstel pulse?einai mono mousiki ena poly wraio riff kai den einai to shine apo Shannon Noll opoios kserei as pei Παίδες όποιος ξέρει κάτι να μας πει είναι ωραίο κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalitsa_1210 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 psaxnw to tragoudi apo ti nea diafimisi tou meli attiki. i diafimisi parxei sti selida http://www.attiki-pittas.gr/index.asp?a_id=281 k einai i prwti apo autes pou vgazei alla den leei paraanw plirofories gia to tragoudi an mporei kapoios na me voithisei!! euxaristw poli!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 psaxnw to tragoudi apo ti nea diafimisi tou meli attiki. i diafimisi parxei sti selida http://www.attiki-pittas.gr/index.asp?a_id=281 k einai i prwti apo autes pou vgazei alla den leei paraanw plirofories gia to tragoudian mporei kapoios na me voithisei!! euxaristw poli!! Xiren - Prince among frogs δες και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 re paidia kserei kaneis poio einai to tragoudi stin kainourgia diafimisi tis amstel pulse?einai mono mousiki ena poly wraio riff kai den einai to shine apo Shannon Noll opoios kserei as pei ουτε εγω εχω δει την διαφημιση,αλλα θα τολμησω να σου προτεινω μερικα τραγουδια ελπιζοντας να ειναι καποιο απο αυτα The Pressure-1.Get the pulse 2.Fly 3.Don't shake 4.The pulse of life 5.Show me what you got συμφωνα παντα με τη σελιδα της Αμστελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalitsa_1210 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 se euxaristw para poli!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalitsa_1210 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 se euxaristw para poli!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalitsa_1210 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Xiren - Prince among frogsδες και εδώ euxaristw poli k pali!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w4tt4n4b3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Να κάνω μια ερώτηση; Στην καινούρια διαφήμιση τους Chivas Regal ακούγεται το Don't speak (το έλεγαν οι No Doubt με Gwen Stefani) σε διαφορετική εκδοχή από των No Doubt ή διαφορετική εκδοχή του Mermaid Song; Νομίζω έχω ακούσει κάποια εκτέλεση του Don't speak σε μπαλάντα κάπως και νομίζω είναι σε διαφήμιση του chivas. Μπορείτε να μου πείτε αν είναι αυτό και ποια είναι η μπάντα στην εκτέλεση αυτή; Ευχαριστώ. Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να ξεμπλέξει το κουβάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα