experience Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 hi...psaxnw kai gw ena kommati apo to trailer tou mpampa mhn trexeis. Einai to teleutaio pou akougetai ena poly atmosfairiko kommati me gynaikeia fwnhtika..poly xarakthristiko..de mporesa na vrw sto internet kapoio apo auta pou legate..an to xerei kaneis as voithisei...thanks!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Αν ξερει καποιος ποιο τραγουδι παιζει στο τραιλερ του "Μπαμπα μην τρεχεις", θα του-της ειμαι ευγνωμων! Ευχαριστω πολυ!!! hi...psaxnw kai gw ena kommati apo to trailer tou mpampa mhn trexeis. Einai to teleutaio pou akougetai ena poly atmosfairiko kommati me gynaikeia fwnhtika..poly xarakthristiko..de mporesa na vrw sto internet kapoio apo auta pou legate..an to xerei kaneis as voithisei...thanks!!! Ακούγονται 2-3 κομμάτια στο trailer. Mάλλον θέλετε αυτό: «Heather Nova - Aquamarine (Chris Coco's Βalearica mix)» Κι εδώ ένα sample. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
experience Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 cristina auto akrivws epsaxna....thanks eisai teleia!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexiel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Χαιρετώ παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς απο εσάς να μου πει στην εκπομπή του Αlpha "Tv stars παρουσιάστε!" στους τίτλους τέλους ποιος είναι αυτός που τραγουδάει? Είπε διασκευές των we will rock you, sex bomb κ νομίζω έχει πει κ το mambo no 5.. Εχει κ περιέργο στυλ όπως τραγουδάει.. Thanx in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 experience, Χαιρετώ παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς απο εσάς να μου πει στην εκπομπή του Αlpha "Tv stars παρουσιάστε!" στους τίτλους τέλους ποιος είναι αυτός που τραγουδάει? Είπε διασκευές των we will rock you, sex bomb κ νομίζω έχει πει κ το mambo no 5.. Εχει κ περιέργο στυλ όπως τραγουδάει.. Thanx in advance Δεν έχω δει την εκπομπή, αλλά από την περιγραφή υποθέτω πως αναφέρεσαι στον Max Raabe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wonder Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ακούγονται 2-3 κομμάτια στο trailer.Mάλλον θέλετε αυτό: «Heather Nova - Aquamarine (Chris Coco's Βalearica mix)» Κι εδώ ένα sample. Ναι ναι αυτο ειναι,σ ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsakiss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 geia sas paidia ---mipws kserete pws legete to tragoudi pou paizei stin diafimisi enos aftokinitou(den thymamai poio) alla einai kapoioi skotsezoi kai dinoun vraveio se afton pou to dimiourgise gia na sas voithisw perissotero moiazei ligo me to (big in japan) thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexiel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχω δει την εκπομπή, αλλά από την περιγραφή υποθέτω πως αναφέρεσαι στον Max Raabe. S eyxaristw poly poly polyyyy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chilli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 psaxnw to kommati stin nea diafimisi tis vodafone me to broadband internet.. oxi to perfect weezer.... afto pou akougete prin.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinkerbell Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Γεαι σας.Μήπως γνωρίζεται τον τίτλο του καινούριου τραγουδιού τηε Έλενας Παπαρίζου που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της NOKΙΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Γεαι σας.Μήπως γνωρίζεται τον τίτλο του καινούριου τραγουδιού τηε Έλενας Παπαρίζου που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της NOKΙΑ? το φιλί της ζωής...και είναι soundtrack...αλλά δεν θυμάμαι....ταινία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrys23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ψάχνω το τίτλο του τραγουδιού που είναι λίγο disco απο την ΝΕΑ διαφήμιση της Vodafone με τον τυπo που αλλάζει ντύσιμο και style και μετά φεύγει με το laptop απο το σπίτι Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTAS@ant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ΧΑΙΡΕΤΕ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ SINGLES ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eirini81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ(ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ SINGLES. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rouvitsa! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Geia se olous! Mipos kserete apo pou mporo na katevaso to soundtrack tis seiras "stous 31 dromous" pou tragoudaei o Sakis? Opoios mporei as voi8isei!! Thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα