Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hi...psaxnw kai gw ena kommati apo to trailer tou mpampa mhn trexeis. Einai to teleutaio pou akougetai ena poly atmosfairiko kommati me gynaikeia fwnhtika..poly xarakthristiko..de mporesa na vrw sto internet kapoio apo auta pou legate..an to xerei kaneis as voithisei...thanks!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ξερει καποιος ποιο τραγουδι παιζει στο τραιλερ του "Μπαμπα μην τρεχεις", θα του-της ειμαι ευγνωμων!

Ευχαριστω πολυ!!! :-D

hi...psaxnw kai gw ena kommati apo to trailer tou mpampa mhn trexeis. Einai to teleutaio pou akougetai ena poly atmosfairiko kommati me gynaikeia fwnhtika..poly xarakthristiko..de mporesa na vrw sto internet kapoio apo auta pou legate..an to xerei kaneis as voithisei...thanks!!!

Ακούγονται 2-3 κομμάτια στο trailer.

Mάλλον θέλετε αυτό: «Heather Nova - Aquamarine (Chris Coco's Βalearica mix)» blink.gif

Κι εδώ ένα sample. blink.gif

Χαιρετώ παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς απο εσάς να μου πει στην εκπομπή του Αlpha "Tv stars παρουσιάστε!" στους τίτλους τέλους ποιος είναι αυτός που τραγουδάει? Είπε διασκευές των we will rock you, sex bomb κ νομίζω έχει πει κ το mambo no 5.. Εχει κ περιέργο στυλ όπως τραγουδάει.. Thanx in advance :)

experience, embarassed.gif

Χαιρετώ παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς απο εσάς να μου πει στην εκπομπή του Αlpha "Tv stars παρουσιάστε!" στους τίτλους τέλους ποιος είναι αυτός που τραγουδάει? Είπε διασκευές των we will rock you, sex bomb κ νομίζω έχει πει κ το mambo no 5.. Εχει κ περιέργο στυλ όπως τραγουδάει.. Thanx in advance :)

Δεν έχω δει την εκπομπή, αλλά από την περιγραφή υποθέτω πως αναφέρεσαι στον Max Raabe. blink.gif

geia sas paidia ---mipws kserete pws legete to tragoudi pou paizei stin diafimisi enos aftokinitou(den thymamai poio) alla einai kapoioi skotsezoi kai dinoun vraveio se afton pou to dimiourgise

gia na sas voithisw perissotero moiazei ligo me to (big in japan) thanks

Γεαι σας.Μήπως γνωρίζεται τον τίτλο του καινούριου τραγουδιού τηε Έλενας Παπαρίζου που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της NOKΙΑ?

το φιλί της ζωής...και είναι soundtrack...αλλά δεν θυμάμαι....ταινία...

Ψάχνω το τίτλο του τραγουδιού που είναι λίγο disco απο την ΝΕΑ διαφήμιση της Vodafone

με τον τυπo που αλλάζει ντύσιμο και style και μετά φεύγει με το laptop απο το σπίτι

Ευχαριστώ πολυ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ(ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ SINGLES.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...