Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

geia sas paidia ---mipws kserete pws legete to tragoudi pou paizei stin diafimisi enos aftokinitou(den thymamai poio) alla einai kapoioi skotsezoi kai dinoun vraveio se afton pou to dimiourgise

gia na sas voithisw perissotero moiazei ligo me to (big in japan)

Δημοσ.
Ξερει κανεις ποιο ειναι το κομματι που παιζει στο trailer της σειρας του mega "μπαμπα μην τρεχεις"?

ένα ορχηστρικό που άκουσα σήμερα...είναι απο ταινία

2046 - Shigeru Umebagiashi.

...μου διαφεύγει πιο ακριβώς...έχω και πακεταρει την δισκοθήκη για μετακόμιση....ψάξ'το πάντως....

Δημοσ.
ένα ορχηστρικό που άκουσα σήμερα...είναι απο ταινία

2046 - Shigeru Umebagiashi.

...μου διαφεύγει πιο ακριβώς...έχω και πακεταρει την δισκοθήκη για μετακόμιση....ψάξ'το πάντως....

Α... Και μένα πήρε κάπου το αυτί μου το «2046 Main Theme», δεν ξέρω όμως σε ποιο trailer. picknose.gif

Μάλλον αυτό θα λές. blink.gif

Δημοσ.

Καλησπερα..Μηπως γνωριζετε ποιο ειναι το επικο κομματι που ακουγεται στην καινουργια διαφημιση της Nike με τον Ρουνει,τον Γκατουσο και τους υπολοιπους?(ειναι διαφημιση με ποδοσφαιρο)Ευχαριστω..

Δημοσ.
στην ελληνοφρενια οταν εμφανιζονται οι αφισες στην ταρατσα, παιζει μια μελωδια την εχει προσεκει κανεις? ποια είναι

Looper - Mondo '77

Δημοσ.

geia sas paidia ---mipws kserete pws legete to tragoudi pou paizei stin diafimisi enos aftokinitou(den thymamai poio) alla einai kapoioi skotsezoi kai dinoun vraveio se afton pou to dimiourgise

gia na sas voithisw perissotero moiazei ligo me to (big in japan)

Δημοσ.

gia na sas voithisw perissotero moiazei ligo me to (big in japan) thanks

Δημοσ.
Καλησπέρα και από εμένα. Μήπως ξέρει κανείς ένα κομμάτι που ακούγεται προς το τέλος της διαφήμισης της σειράς του μεγκα "Ίχνη"? Ξεκινάει στο 0:43 περίπου (της αντίστροφης μετρησης)...

Dead Can Dance - The Host of Seraphim

Δημοσ.
sygnwmh an exei 3ana anafer8ei, alla mhpws kaneis gnwrizei pws legetai to tragoudi pou akougetai sth teleytaia diafhmish ths Coca Cola??(ayth pou moiazei me video game ennow)

Thanx in advance..:D

einai to You Give A Little Love - Bugsy Malone :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...