gatoulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ξέρει κανείς απο ποιό δίσκο του Σπανουδάκη είναι η διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας με κάτι βιολιά είναι νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coumcoit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν περίμενα να μην έχει ρωτήσει κανείς και γι'αυτό έψαξα αρκετά με την σιγουριά ότι θα βρω την παρακάτω ερώτηση: Ποιο τραγούδι ακούγεται στο σποτάκι του ΑΝΤ1 για τα σίριαλ της νέας τηλεοπτικής χρονιάς 2007-2008; Είναι το σποτ στο οποίο παιρνάνε μία μία οι τίτλοι των σειρών και παίζονται ταυτόχρονα και σκηνές από τα αντίστοιχα έργα (π.χ. Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο με τον Ρώμα, Ο Φάρος δεν θυμαμαι με ποιον, Γιούγκερμαν με τον Μαρκουλάκη κτλ.); Επειδή ακόμα δεν πιστεύω ότι κανείς δεν ρώτησε, αν υπάρχει ήδη απάντηση που δεν πρόσεξα(πάντως έψαξα αρκετά) sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alt10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει το σταρ στις διαφιμισεις εκει που δειχνει τις νεες τενειες του ενα χαρουμενο που στο τελος ειναι μια γρια και κοιταει απο το ματακι και βλεπει το λογοτυπο σταρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greguar84 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 greguar84 έχει ψιλοειπωθεί ξανά νομίζω.... είναι μια εκτέλεση του.. The Trumpet - Lou Bega Eyxaristw AFANIS.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joanna4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπερα σε ολους. γνωριζει κανει το τιτλο της Instrumental μουσικης της έναρξης εκπομπης αλλα και τα τη διάρκεια, του Δημητρη Χριστοπουλου στον love radio που παιζει 19:00-22:00? καλοκαιρινο ορχηστρικο κομματι ? Ιωαννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naumaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αν ξερει καποιος να μου πει το τραγουδι απο το σποτ του σταρ που παρουσιαζει τις ξενες ταινιες (με ενα ψιλο nu-metal riffaki)...δεν ειδα να εχει αναφερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lonely_tear Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 otan teleiwnei to rebelde way akougetai ena tragoudi tous to opoio einai metafrasmeno sta ellhnika. to ispaniko to diko tous to exw.mhpws kserete poioi to lene sta ellhnika?kapoio sygkrothma?thxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wordyx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Kalimeres paidia moyyyyyy!!! Gnwrizei kaneis poio htan to kommati apo thn eisagwgh ths ekpomphs "Ereyna" (Kanali MEGA, dhmosiografos Paylos Tsimas) ? Paizei poly twra teleytaia kai se clubs. Einai psilodance. Thnx ek twn protairwn :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakos1976 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ξέρει κανείς απο ποιό δίσκο του Σπανουδάκη είναι η διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας με κάτι βιολιά είναι νομίζω.. Ναι. Είναι από το "Μαρμαρωμένο βασιλιά" αλλά δεν ξέρω ποιο κομμάτι ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolfidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Άσχετο αλλά μήπως Ξέρει κανείς ποιο επεισόδιο έπαιξε την Κυριάκή στο Εντιμότατοι Κερατάδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yv4k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Tο τραγούδι που ακούγεται στη νέα διαφήμιση MOTOROLA όπου ένας άντρας και μια γυναίκα σαν να ξιφομαχούν με τα κινητά ποί είναι? Shiny Toy Guns - Le Disko ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ξέρει κανείς απο ποιό δίσκο του Σπανουδάκη είναι η διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας με κάτι βιολιά είναι νομίζω.. Συνήθως χρησιμοποιούσαν το «Θα 'ρθεις Σαν Αστραπή». Υπάρχει περίπτωση να ακούγεται αυτό και τώρα; Δεν έχω προσέξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moots Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά, ελπίζω καποιος να ξερει να μου πει, το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του Honda Civic Hybrid ενα καπως progressive house γυναικεια φωνητικα. Ευχαριστω προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά, ελπίζω καποιος να ξερει να μου πει, το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του Honda Civic Hybrid ενα καπως progressive house γυναικεια φωνητικα. Ευχαριστω προκαταβολικά. Το έχω ρωτήσει και εγώ αυτό εδώ και καιρό, ελπίζω να το έχει βρει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvsert Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 gia sas neos edo an kano kamia blakia na mou to pite psaxno to kommati pou paizei sthn diafimisi toy aporipantikoy ariel me ta paidakia poy paizoyn ston kipo san libadi ena komataki ambient an to akousete kala (to spotaki einai to kaiourgio ariel me energopoiites fotos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα