Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλό χειμώνα. έχουμε πει το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση της Wind για το Free To Go που σκάει πολύς κόσμος σε μια παραλία και ακούγεται ενα πολύ χαρούμενο κομμάτι?

Παμ παρα ραμ ...παρα ραμ παρα ραμ ... και τα λοιπά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλό χειμώνα. έχουμε πει το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση της Wind για το Free To Go που σκάει πολύς κόσμος σε μια παραλία και ακούγεται ενα πολύ χαρούμενο κομμάτι?

Παμ παρα ραμ ...παρα ραμ παρα ραμ ... και τα λοιπά?

Einai to Chelsea Dagger apo tous Fratellis..:-D

Γεια χαρα παιδια καινουργιο μελος εδω!Αν μπορουσατε θα ηθελα να μου πειτε πιο κομματι παιζει στη διαφημιση του Lallabai που παιζει αυτες τις μερες στον Alpha .Αν μπορω να ακουσω σωστα ,το κομματι λεει "Oh baby,with your taste you drive me crazy,... oh baby..." δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι σωστο,ειναι παντως dance κομματι. Αν μπορουσατε να μου πειτε θα ημουν ευγνωμων.Το ψαχνω απο το καλοκαιρι που παιζοταν στα κλαμπς.

Ευχαριστω πολυ!

kai go file sti selida 255 to idio psaxno!!

Χεχε.Εχω φαει κολλημα χοντρο!Εχω βαλει ολους τους πιθανους συνδυασμους στο google μπας και μπορεσω να το βρω αλλα.. τιποτα...και το περιεργο ειναι οτι ακουγεται πολυ , τουλαχιστον το καλοκαιρακι επαιζε πολυ.:)

Paidia moy Kalhsperes!

Epeidh opws 8a katalabete eimai kainoyrios kai epsa3a hdh sth bash dedomenwn (etsi nomizw dhladh), 8a h8ela na zhthsw th boh8eia sas gia 3 kommatia apo ekpompes toy MEGA.

1) Fakeloi papaxela

2) ereyna

3) empolemh Zwnh

Thnx ek to protairwn!!! :-D:-D:-D

Paidia moy Kalhsperes!

Epeidh opws 8a katalabete eimai kainoyrios kai epsa3a hdh sth bash dedomenwn (etsi nomizw dhladh), 8a h8ela na zhthsw th boh8eia sas gia 3 kommatia apo ekpompes toy MEGA.

1) Fakeloi papaxela

2) ereyna

3) empolemh Zwnh

Thnx ek to protairwn!!! :-D:-D:-D

καλώς ήλθες....

επειδή δεν έχω πρόχειρες τις απαντήσεις....αλλά και για να μάθεις κάτι ακόμα πιο χρήσιμο, δοκίμασε (να μάθεις) να κάνεις search μεσα σε αυτο το topic...

και ίσως η τύχη σου χαμογελάσει... :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...