tzafarela Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Καλησπερα....Μηπως γνωριζει κανεις ποιο τραγουδι ειναι αυτο που παιζει στους τιτλους αρχης και τελους του σιριαλ "Ηρθε κι εδεσε"???Ευχαριστω πολυ... Brigitte Bardot - Moi je joue Καλο ειναι να κανεις μια αναζητηση στο forum πριν!:wink:
christinn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Παιδιά χρειάζομαι λίγο help...στο επεισόδιο "μεταξύ φίλων" της 10ς εντολής που έπαιζε η Παπουτσάκη έβαλε ένα τραγούδι "it's a boy and a girl..." "it's so good to be..." αυτά έπιασα μόνο:-? όποιος το ξέρει help:)
kavak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 νομιζω πως εννοεις το:this old house απο madrugada
panouououls Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αν το ακουσεις ολο ειναι αυτο...Απλα στη διαφημιση ξεκιναει με το ρεφραιν!Ισως να ειναι και καποια διασκευη ειδικα για τη διαφημιση.Ισως να λεω και βλακειες! Ισως να εχεις κ δικιο.Λογικο μου ακουγεται να ειναι μονο για την διαφημιση.Τεσπα,θα αρκεστω στον Bugsy (φοβερο ονομα χεχε)....
KOSTAS@ant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 geia sas re paidia! Ithela an mporei kapoios na mou pei pws legetai to kommataki(orxistriko) pou paizei se mia ekpompi tou extra-epistrofi stin athwotita legetai...Gia na sas voithisw,autos poy kanei tin ekpompi einai enas aspromallis,pou foraei kati foularia klp,kai symmetexei kai se mia mesimeriani ekpompi tou alfa,to <<kous-kous>>.Danias legetai Thanx ek twn proterwn...
Tiger Lilly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιδιά βοήθεια! ψάχνω ένα υπέροχο tango που έχει ο παπακαλιάτης στο δυο μέρες μόνο, στο επεισόδιο 5, season 2. Είναι εκεί που χορεύει στο μάθημα ο δολοφόνος με τη Σοφία. Το έβλεπα στο greek movies πρόσφατα και έχω κολλήσει, αλλά δεν ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Ευχαριστώ!
Cristina Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιδιά βοήθεια! ψάχνω ένα υπέροχο tango που έχει ο παπακαλιάτης στο δυο μέρες μόνο, στο επεισόδιο 5, season 2. Είναι εκεί που χορεύει στο μάθημα ο δολοφόνος με τη Σοφία. Το έβλεπα στο greek movies πρόσφατα και έχω κολλήσει, αλλά δεν ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Ευχαριστώ! «John Powell - Assassin's Tango»
Tiger Lilly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ Cristina! Το κατέβασα ήδη το κομμάτι!
xristos100 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδιά εψώ ψάχνω το μουσικό χαλί της διαφήμισης που προβάλλεται στον Alpha για το LALLABAI thanks!
mxpert Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Σημερινη εγγραφη, και πρωτη ερωτηση :Τη μουσικη απο το σποτ του Super sport , (τοσες ομαδες , τοσα λεπτα αγωνιας) αρχιζει με bits και τελειωνει με κλασσικη , εαν καποιος ξερει θα του ημουν υποχρεωμενος . ευχαριστω εκ των προτερων... αν το θυμάμαι καλά είναι το Navras από Juno Reactor
xxxvazelosxxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ok billpeppas an omos matheis kati esto kai ton/tin tragoudistria tha moy peis??
vs575 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Καλώς σας βρίσκω!!! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο του τραδουδιού με στίχους:"these lines are made for me and you white lines the blood is running down the bridge ... that's why I'm on my knees". Έχει παίξει στη 10η εντολή. Το έχει αναζητήσει και κάποιος άλλος χρήστης παλαιότερα αλλά δε βρήκα απάντηση
Cristina Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Καλώς σας βρίσκω!!!Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο του τραδουδιού με στίχους:"these lines are made for me and you white lines the blood is running down the bridge ... that's why I'm on my knees". Έχει παίξει στη 10η εντολή. Το έχει αναζητήσει και κάποιος άλλος χρήστης παλαιότερα αλλά δε βρήκα απάντηση Καλώς μας ήρθες. Το τραγούδι που ζητάς λέγεται «White Lines» από τους Tenderloud.
yangos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 αν το θυμάμαι καλά είναι το Navras από Juno Reactor Αυτο ηταν , δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα